Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (9)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

neata
am venit de la vaccin si am plans cu lacrimile pana in barba(la propriu)
dr.mi a zis sa ii pun felie de cartof rece si preventiv un supozitor cu paracetamol
acum bubulina doarme
Theo bafta

fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!

Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!
http://mamica24h.desprecopii.com/galerie-foto/printesica-mica-2445

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Neata fetelor!
Specializarea Pediatrie nu mai exista la Facultatea de Medicina, asa ca un pediatru e un generalist ca si medicul de familie.
In functie de unde lucreaza fiecare alege sa fie fie: pediatru, fie medic de familie, fie 2in 1.

Mamica lui Mihai Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui maribell

offfffffffffffff....fetele,ce show am avut azi......
MULTUMESC FETELE PT SUSTINERE....VA DULCE!!!!
la insistentele soacrei i-am dat dimineata ceai de tei.....asta pt ca azinoapte a plans in somn....ok ,am zis.a baut fata, apoi la pranz nu prea a vrut sa pape, iar pe la 5 am zis sa-i fac laptic.nu avea cum sa nu-i fie fomicca.cand sa-i da-u lapticul s-a pus domnisorica pe un plans care a dat in urlet....de m-i se rupea sufletul.era si socrela si cumnata de fata....ce-o avea fata....zic ele
cumnata...ca are ciupercute in gurita si ca de aia face asa....se arcuia fata de spate si urla de mama focului.....a luat cumnata un tifon...si da-i frecusi in gurita la bebe....in cele 2 lunite ale ei....nu a plans asa de rau.vine si socrela in casa si-mmi spune ca urla pt ca are junghi.....ca ''uite cum se arcuieste de spate''...ca sa ma duc la o baba in sat care trage de junghi.....m-a apucat toti nervii, da-i cearta, ca eu nu vroiam sa merg nicaieri-...fata se arcuieste asa de cand am nascut-o....''are junghi de atunci''?
pana la urma le-am gonit din camera si dupa ce a atipit vre-o 10 min, sa trezit si a mancat tot biberonul.si apoi am culcat-o in carucior in curte.
offfffffffffffffffffff, doamne ce sentimente te incearca atunci cand nu stii ce sa-i faci la copilas...t-i se rupe sufletul.
mai are 2 chestii socrela......sa nu-i tai unghiile-pt ca cica se face furacioasa......si sa nu o pun sa se uite in oglinda-ca nu e bine...................MARE TI-E GRADINA TA DOAMNE!!!!

MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010

http://family.webshots.com/album/577534749BrJGdy?start=24

Cind am patit-o cu deochiul am citit citeva articole pe net si am gasit ca acest "nu e bine" inseamna de fapt ca bebelusii sub un an se deoache singuri privindu-se pentru ca nu sunt constienti ca sunt ei...
cine stie de fapt cum o fi?!:)

Tare faza cu junghiul:))... cine stie ce babe nebune se pretind vindecatoare.

Marlena (Mary) mamica lui Tudor Mateo , 19.05.2010, ora 12.19

Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alinutzaa

Salutare

Maribell imi pare rau ca soacra iti da de furca. Ufff, multa putere iti doresc sa ii tii piept.
In ce sat de langa Fetesti stai?
Noi o sa venim la Fetesti peste 2 saptamani, ca o sa cununam pe 22.

alesicoo pentru cojitele de lapte merge garantat uleiul de migdale dulci (il gasesti la plafar). Tudor a avut mari probleme cu cojitele - el avea o crusta care ii acoperea partea din fata a capului, crusta care era crapata ici si colo, ramasese fara par saracutul de la crusta aia si de la atata pieptanat. M-am chinuit o gramada cu el. Eram la un pas de cremele cu corticosteroizi. L-am dat cu uleiul asta si intr-o saptamana nu mai avea aproape nimic.

Madamar eu pe Tudor il mai dadeam cu Dentinox, in special atunci cand il supara gingia asa de tare ca ii era greu sa manance.
Mie mi-e recomandat Dentinoxul in locul Calgelului fosta mea cumnata care era farmacista.

Alina
Mamica de Toto (05.08.2007) si Sisi (18.05.2010)

sarumina, luam astazi sa vedem daca se simte vreo imbunatatire.
La colacelul rece a reactionat pozitiv, adik a "ros" din el satisfacut. In rest e cu tot pumnul in gura si face si balutzeee... de nu-i adevarat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

noi ne privim in oglinda cam de 2 ori pe zi
eu il spal la fund de cate ori face caca in lavoarul de la baie
suntem atrasi de chipurile vazute acolo si studiem cu interes ce-i in jurul nostru

Mamica lui Mihai Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Stelios de Theophillina
Patricia Andreea de Crissy_C
Bianca Maria de lenabum
Eliza Alexia de aly_
Raluca de siminoc

R_ocsy , mami de Sofia ( 19.05.2010 )

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioana5255

Maribell eu zic sa pui un pic soacra la punct, ca e cam pe aratura. NU aveti alta varianta s ava mutati de acolo? Cum sa nu-i tai fata mea unghile? Dar ce faci, o lasi sa faca copite?!! Cat despre oglinda, hai sa iti povestesc o intamplare din seara asta. Am scos-o pe Iustina din cada un pic plangacioasa o bag repede in prosop, o sterg si la un moment dat tace copilul. Cand ma uit, ea se studia in oglinda, era f curioasa cum se vede ea cu mami in oglinda. Avea asa o fetisoara de mirata. . Nu mai pune la suflet babismele ca o iei razna. Impune clar reguli, ca ametiti si copilul de cap.

Mary eu cu Alex nu am avut probleme cu dintisorii, nici nu am stiut cand i-au dat, doar la o masea a facut urat a, si la canini, aia sunt cei mai durerosi, dar eu ii dadeam un pic de panadol si trecea. Nu mi-a facut niciodata maraieli nasoale din cauza dintilor. Sa le vedem acum pe surori cum o fi cu ele.

Ale, dar ai spalat uleiul de masline? La baita se toarna un pic, se freaca cu un prosopel si alea se iau imediat, apoi o speli cu sampon si clatesti bine . Ai emotii pentru saptamana viitoare?

Sabina, mamica fericita a gemenelor Ekaterina si Iustina (03.04.2010) si a Alexandrei (27.06.2006)

Multumim Doamne pentru cele 3 minuni sanatoase.

ce noroc pe voi! Sa fie la fetite gradul de suportabilitate la durere mai mare, asa cum se spune, determinat de existenta ambilor cromozomi X, in comparatie cu barbatii/baietii unde cromozomii sunt XY? Prin comparatie cu mai multe fetite vad ca sunt mai rezistente.

a, si noua ne place sa ne privim si chiar prin geamuri cu oglinda, prin orice ne "oglindeste":)... desi nu cred ca inca sunt constienti - doar li se pare interesant:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Neata !

Si noi ne uitam inoglinda de cate ori o spalam la chiuveta; in plus ne place sa ne zgaim si la oglinda din camera, radem si vorbim. Adoram sa ne uitam la parfumurile si cremele lui mama si in mod deosebit la termometru din camera si toate aceste obiecte frumoase si colorate sunt langa oglinda .

Azi dimineata, cand ne jucam cu termometru vine socrela si ghiciti ce imi spune : sa nu o tin pe Sofia in fata oglinzii ca nu este bine . O intreb de ce si imi da raspunsul sec ca nu e bine la care ii raspund ca pe prostiile ei nu dau doi bani ... si pleaca ofticata rau .

R_ocsy , mami de Sofia ( 19.05.2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana1234 spune:

La multi ani si buna dimineata !

Eu pt cojite am luat de la mustela un sampon spuma special pt cojitle de lapte si e tare bun.
Am de calcat un cos maaaaaare de haine pt cel mic si nu prea am stare.... da nu mi le calca nimeni. Si pe mine e suparata socrela , da ii trece ...pe primul loc - binele bebelusului meu . Pt el m-am certat u toata lumea si cu mama, si nici nu ma intereseaza de altii atata timp cat lui ii e bine.

Si noi avem botezul pe 22 si si eu sunt stresata cu hainele pe care i le va alege nasa ...., cu moasa (ea ia hainele cu care pleaca de acasa) merg eu la cumparatur, dar nasa....am incercat sa deschid subiectul dar mi-a retezat-o scurt cu un: moasa sa ia ce haine vrea ea eu iau ce haine vreau eu .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankak spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

Neata!!!

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
Ma votati?

Buna dimineata!

Am votat micul piticel somnoros!

Mergi la inceput