Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (9)
Raspunsuri - Pagina 4
Madamar spune:
Eh, si noi venim cu vesti:
Ieri am incercat sa iesim catre... manastiri, fara intentia de a innopta pe undeva.
Am ajuns la Voronet si la o prietena din Gura Humorului, care este tehnician dentar de profesie. I-a vz lui Mateo pe gingie, spune ea, mugurii dentari si ca de asta ne cam miriie bebeul...
Voi mamici cu bebe 2 acum, ce ati facut cu gingiuta la bb1?:) Ati tratat" cu Calgel sau altceva?
Despre calgel am auzit ca nush ce probleme da la inima bebeilor... si ca nu ar fi recomandat... asa ca nu stiu cum sa procedam: e miriit si e evidnet ca nu are alte "pro9bleme".
Theo: la multi ani tizo pentru ieri: a fost ziua noastra de nume.
Onana: de ce cu rosii? Bravo ca exista si mamici norocoase! Eu nu stiu daca voi mai avea curaj sa plec la mare anul asta, luind in considerare cele aprox 8 ore de mers, canicula, dintisorii, etc... Si-apoi: a fi cu bb miriit in mediu strain... nu ma incinta deloc.
Decizia inca nu e batuta in cuie insa nu mai caracterizeaza curajul vad - de cind sunt mamica! Sper sa depasim perioada asta mai lesne... dar am senzatia ca nu am terminat cu una (colicii) si dam peste ALTELE! Colicii macar aveau "program" si erau mai usor identificabili. Miriiala asta poate aparea oricind si mi=e asa de mila de el, parca vrea sa spuna ca e ceva in neregula... dar nu poate.
Spuneti-mi va rog cum ati facut voi la aparitia dintisorilor! Deocamdata am pus la frigi colacelul special: sa vedem daca se constata vreo imbunatatire.
Pupici fete dragi!
Sunt obosita, zau... si nu stiu de ce reactionez asa de nasol dupa numai o zi, o incercare de a iesi...
Marlena (Mary) mamica lui Tudor Mateo , 19.05.2010, ora 12.19
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
maribell spune:
offfffffffffffff....fetele,ce show am avut azi......
MULTUMESC FETELE PT SUSTINERE....VA DULCE!!!!
la insistentele soacrei i-am dat dimineata ceai de tei.....asta pt ca azinoapte a plans in somn....ok ,am zis.a baut fata, apoi la pranz nu prea a vrut sa pape, iar pe la 5 am zis sa-i fac laptic.nu avea cum sa nu-i fie fomicca.cand sa-i da-u lapticul s-a pus domnisorica pe un plans care a dat in urlet....de m-i se rupea sufletul.era si socrela si cumnata de fata....ce-o avea fata....zic ele
cumnata...ca are ciupercute in gurita si ca de aia face asa....se arcuia fata de spate si urla de mama focului.....a luat cumnata un tifon...si da-i frecusi in gurita la bebe....in cele 2 lunite ale ei....nu a plans asa de rau.vine si socrela in casa si-mmi spune ca urla pt ca are junghi.....ca ''uite cum se arcuieste de spate''...ca sa ma duc la o baba in sat care trage de junghi.....m-a apucat toti nervii, da-i cearta, ca eu nu vroiam sa merg nicaieri-...fata se arcuieste asa de cand am nascut-o....''are junghi de atunci''?
pana la urma le-am gonit din camera si dupa ce a atipit vre-o 10 min, sa trezit si a mancat tot biberonul.si apoi am culcat-o in carucior in curte.
offfffffffffffffffffff, doamne ce sentimente te incearca atunci cand nu stii ce sa-i faci la copilas...t-i se rupe sufletul.
mai are 2 chestii socrela......sa nu-i tai unghiile-pt ca cica se face furacioasa......si sa nu o pun sa se uite in oglinda-ca nu e bine...................MARE TI-E GRADINA TA DOAMNE!!!!
MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010
http://family.webshots.com/album/577534749BrJGdy?start=24
aleesicoo spune:
multumesc pt rasp
gata i am dat cu ulei
maribell , asa este se va face o furacioasa....dar de inimile baietilor
fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!
Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!
http://mamica24h.desprecopii.com/galerie-foto/printesica-mica-2445
veronicach spune:
maribell imi esti tare draga
iubita, ai crescut fetita pana acum fara probleme deci sti clar cum sa o ingrijesti
vorbeste cu sotul si impreuna spuneti la socrela ca voi va ocupati exclusiv de cresterea si ingrijirea ei
altfel o sa o iei razna si nu are nici un sens
protejeaza-te acum si protejeaza-o si pe micuta pe viitor, nu exista 2 mame...asa ca trebuie sa fie clar cine se ocupa de ingrijire/educatie
mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010
Alinutzaa spune:
Salutare
Maribell imi pare rau ca soacra iti da de furca. Ufff, multa putere iti doresc sa ii tii piept.
In ce sat de langa Fetesti stai?
Noi o sa venim la Fetesti peste 2 saptamani, ca o sa cununam pe 22.
alesicoo pentru cojitele de lapte merge garantat uleiul de migdale dulci (il gasesti la plafar). Tudor a avut mari probleme cu cojitele - el avea o crusta care ii acoperea partea din fata a capului, crusta care era crapata ici si colo, ramasese fara par saracutul de la crusta aia si de la atata pieptanat. M-am chinuit o gramada cu el. Eram la un pas de cremele cu corticosteroizi. L-am dat cu uleiul asta si intr-o saptamana nu mai avea aproape nimic.
Madamar eu pe Tudor il mai dadeam cu Dentinox, in special atunci cand il supara gingia asa de tare ca ii era greu sa manance.
Mie mi-e recomandat Dentinoxul in locul Calgelului fosta mea cumnata care era farmacista.
Alina
Mamica de Toto (05.08.2007) si Sisi (18.05.2010)
Ioana5255 spune:
Maribell eu zic sa pui un pic soacra la punct, ca e cam pe aratura. NU aveti alta varianta s ava mutati de acolo? Cum sa nu-i tai fata mea unghile? Dar ce faci, o lasi sa faca copite?!! Cat despre oglinda, hai sa iti povestesc o intamplare din seara asta. Am scos-o pe Iustina din cada un pic plangacioasa o bag repede in prosop, o sterg si la un moment dat tace copilul. Cand ma uit, ea se studia in oglinda, era f curioasa cum se vede ea cu mami in oglinda. Avea asa o fetisoara de mirata. . Nu mai pune la suflet babismele ca o iei razna. Impune clar reguli, ca ametiti si copilul de cap.
Mary eu cu Alex nu am avut probleme cu dintisorii, nici nu am stiut cand i-au dat, doar la o masea a facut urat a, si la canini, aia sunt cei mai durerosi, dar eu ii dadeam un pic de panadol si trecea. Nu mi-a facut niciodata maraieli nasoale din cauza dintilor. Sa le vedem acum pe surori cum o fi cu ele.
Ale, dar ai spalat uleiul de masline? La baita se toarna un pic, se freaca cu un prosopel si alea se iau imediat, apoi o speli cu sampon si clatesti bine . Ai emotii pentru saptamana viitoare?
r_ocsy spune:
cateva cuvinte ... ca mi-e somnic !
Theo : pentru rabdarea de care ai dat dovada la trecerea datei de nastere a fiecarei dintre noi . multumim
Maribell : imi pare tare rau pentru problemele cu soacra , te inteleg perfect ca nici eu nu ma inteleg foarte bine cu ea si nici draga nu mie, in plus locuim in aceeasi casa .
Trebuie sa o pui la punct, eu cel putin asa am facut ; acum si daca vrea sa o ia in brate imi cere voie ( al dracului pielea pe mine ). Iar apropo de caciulite ... cand doarme fata in patutul ei si se ducea ea prin camera cica sa o verifice ii punea carpa cu care eu de obicei o sterg la gura, peste urechi ca i se parea ei ca e curent. A facut chestia asta de cateva ori pana m-am enervat si am inceput sa zbier pentru ca , cu frumosul nu a mers. Acum vad ca s-a lasat de obicei.
In plus, eu am inlaturat-o din cresterea copilului aproape de tot, i-am taiat accesul tocmai ca isi baga nasul unde nu ii fierbea oala si comenta intr-una : ca ea pe vremea ei ... ; ca pe baietii ei .... setc si i-am zis ca daca am nevoie de o parere am sa o intreb si ca momentan nu am nevoie de sfaturi gratuite. S-a ofticat atunci, problema ei. Cand o sa o mai ia din nou pe ulei ii voi reaminti care ii este locul.
Va las , ca daca ar fi sa va mai povestesc de soacra nu as mai termina nici maine dimineata.
Noapte buna !
R_ocsy , mami de Sofia ( 19.05.2010 )
discordia spune:
Of, soacrele astea...
Si a mea avea niste idei absurde la Claudia, acum la Dragos nu prea se mai implica asa ca nu avem mari probleme.
De exemplu a mea, le punea copiilor matura sub patut cand ramaneau singuri in camera ca nush ce se intampla sau imi spunea sa nu las copilul sa treaca noaptea fara sa suga macar o data ca pe urma tre sa il intarc ca altfel se va face strigoi Si pot continua la nesfarsit.
A, ce m-a enervat cel mai mult la Dragos a fost la inceput cand mai statea cu el in camera si acesta plangea il punea sa traga de la sanul ei ca sa taca copilul Nu m-am certat cu ea dar i-am explicat ca ar putea avea microbi ce ii cauzeaza copilului si s-a potolit.
Mamica de doua comori: Claudia Andrada (09.04.2008) si Dragos Ovidiu (28.05.2010)
theophillina spune:
'Neata fetelor!
Va poftesc la o www.life-care.ro/library/cafea.jpg" target="_blank">cafea si la o felie de www.kuharka.ru/_gallery/img3/1212954866_33705.jpg" target="_blank">tort ca astazi implinim 2 lunite!
Patricia Andreea de Crissy_C
Bianca Maria de lenabum
Eliza Alexia de aly_
Raluca de siminoc
LA MULTI ANI pentru bebeline si www.floriinsatumare.ro/flori-florarie-online/Flori-de-Camp-poza-t-P-n-d_205.jpg" target="_blank">FELICITARI mamicilor lor!
Noi la ora 9 suntem programati pentru vaccin, am emotii, si sper sa fie totul bine, sa nu planga bebe deloc sau prea tare si sa nu aiba reactii adverse. Va rugam sa ne tineti pumnii.
Trimit si revin mai tarziu.
Theodora mami de Stelios
09.06.2010
BEBE STELIOS
cris_09 spune:
Neata!!!
Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
Ma votati?