Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (9)
Raspunsuri - Pagina 3
cris_09 spune:
Maribell discutia cu caciula am avut-o si eu cu mama.Cum ieseam un pic afara,sau plecam pana la magazin,gaseam copilasul cu caciulita pe cap.
Asta pana cand am amenintat-o ca ii caut caciula de vulpe,si daca ea o tine pe cap las si eu copilul cu caciulita
De atunci s-a lecuit
Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
Ma votati?
Onana spune:
Salutare!
Am sosit si noi de la zoo, dragut..
Maribell, nasol de fazele cu socrela, poate se mai potoleste..Nervi de otel
Cris, tare cu caciula de blana, f inspirata..
Theo: Indochina, clocesc inca..
Ioana5255 spune:
Salutare fetele,
eu sunt nascuta pe 13.09.1977 de ziua pompierilor
Of soacrele astea. nervi de otel, ca mananca ficatii.
Eu iar sunt un pachet de nervi. Maine imi dau bona afara. Gata. M-am hotarat. Sunt cu nervii praf.
marylenac spune:
Salutare, salutare...
iata-ne si pe noi dupa ceva vreme. am fost plecati la bunici si nu am avut acces la net, asa ca avem mult de citit din urma.
Noi suntem bine, crestem si nu mai suportam caldura...
Fetelor care ati fost sau urmeaza sa mergeti in concediu, va invidiez....eu in afara de Parcul Carol sau Tineretului, altceva nu mai stiu...Sper ca la sf. lui August cand va avea liber si sotul sa plecam la munte toti 4.
Profit ca dorm baietii si ma apuc de citit din urma....va pup
Va rog sa ma treceti si pe mine pe listuta: 09.04.1976
Mami de Matei nazdravan si Tudor (28.05.2010)
aleesicoo spune:
buna fetele
gagici, bubulina mea azi am vaut ca a facut niste cojite in cap , nu sunt in tot capul...spunet-mi si mie cu ce sa ii dau?
fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!
Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!
http://mamica24h.desprecopii.com/galerie-foto/printesica-mica-2445
bubu30 spune:
Salutare fetele
Am fost plecati 2 sapt la parintii mei si nu am avut net , asa ca am de recuperat cu cititul de la cap 6 , de maine cand vine bona.
Copiii mei au crescut vazand cu ochii in astea 2 sapt, asa de bine le-a priit, am stat f. mult afara in curte, aproape intreaga zi.
Va pup si va rog sa ma treceti si pe mine in lista : 11.12.1979
Merci
Madamar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maribell 'neata gagici.... sunt mai linistita azi.....ieri mi-a vomitat printesa in jet pt prima data pt ca s-a inecat....doamne ce m-am speriat.si de atunci mananca foarte putin si pe urma il da afara prin coltul guritei.....nu stiu ce sa cred, sa fie de la caldurile astea scarboase.....sau poate are ceva mai grav?toata noaptea a plans in somn si a refuzat papica. acum suntem in curte....e ceva mai racorica...dar ne asteptam la canicula si azi....... asa nervoasa am fost ieri si alaltaieri....binenteles ca m-am certat cu socrela imi reprosa ca am invatat fata in brate....(cata proasta, ca daca tii fata mai mult in brate, urla sa o pui jos)ca ea o tine cel mai mult in brate, si cand tipa fata sa o puna jos, mai tare o leagana, iar daca ii zic sa o puna jos se supara si-mi promite ca nu se mai atinge de fata.asa ca m-am enervat si m-am luat cu ea in gura. am zis eu sa nu o bag in seama ca sa nu iasa scandal, dar dupa ce doamne doamne mi-a dat o fetita care CULMEA VREA JOS ea mi-o tine impotriva vointei ei in brate.de abia acum dupa 2 zile vb cu mine.....MUTA mai are niste faze......dimineata si seara ii pune caciulita pe cap, sosete, pantalonasi....ca sa nu raceasca fata......iar afara sunt 30 grade.saraca fata, dupa ce ca in casa e moarte de om de cald, cand sa iasa si ea sa se racoreasca....pac...pune-i mama caciulita ca o prinde curentul...dar ce curent.....numai ala de la stalp poate ..... offffff....de abia astepta iubi sa venim acasa, dar deja avem nervi....sper din tot sufletul sa se schimbe situatia, ca ma apuca depresia. in rest, imi place la curte, cand e racoare si nu sunt tantari...dar or sa treaca si caldurile si o sa fie bine, mai ales la mine acasa cand o fii gata , ca nici nu ne-am apucat. am vazut ca sunteti tare plimbarete...vrem si noi de sf.marie sa mergem la mare.acum dupa ce am fost cu fata 2 zile in barcelona si 3 ore cu avionul , nu-mi mai e frica sa plec nicaieri cu ea.e foarte cuminte, in avion a dormit tot timpul. fetele...help...nu mai pot sa ma loghez cu webshot-ul, nu-mi mai recunoaste parola si userul.aveti si voi aceleasi probleme? va pupik mai citesc din urma....... MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010 http://family.webshots.com/album/577534749BrJGdy?start=24 |
Maria,
cred ca printesita nu maninca asa cum ai banuit din cauza caldurii: am patit si noi acelasi lucru si nu numai noi - am mai vb si cu alte mamici si tatici de pui mici care presupun ca scaderea apetitului este din vina caldurii.
Cit despre medicul de familie 2 in 1 - imi dai voie sa ma abtin? SI medicul meu de familie pretinde ca are competente pe pediatrie... insa nu "omologate" - asa ca daca ai probleme cu fetita e bine de mers la un adevarat pediatru si nu numai la MF... PAREREA MEA
Marlena (Mary) mamica lui Tudor Mateo , 19.05.2010, ora 12.19
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
Madamar spune:
citat din mesajul lui aleesicoo buna fetele gagici, bubulina mea azi am vaut ca a facut niste cojite in cap , nu sunt in tot capul...spunet-mi si mie cu ce sa ii dau? fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010) multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa! Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!! http://mamica24h.desprecopii.com/galerie-foto/printesica-mica-2445 |
Sper sa nu imi amintesc gresit ce a spus pediatra noastra: daca apar cojite sa dam cu Vitamina A - cum nu a fost cazul, nu am aplicat... insa cere sfatul medicului:)! POate-mi joaca feste memoria ...si poate sa nu fie acelasi lucru.
Marlena (Mary) mamica lui Tudor Mateo , 19.05.2010, ora 12.19
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
Ioana5255 spune:
citat din mesajul lui aleesicoo buna fetele gagici, bubulina mea azi am vaut ca a facut niste cojite in cap , nu sunt in tot capul...spunet-mi si mie cu ce sa ii dau? fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010) multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa! Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!! http://mamica24h.desprecopii.com/galerie-foto/printesica-mica-2445 |
dai cu ulei de masline la baita si cad imediat. Apoi nu mai fac altele. Cel putin la Alex asa a fost. Si astea mici au, dar nu sunt asa de multe. Inca nu le-am dat cu ulei de masline.
Bubu ce bine ca ne mai scrii.