Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (9)
Raspunsuri - Pagina 6
Madamar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui NicoletaB Neata fetelor! Specializarea Pediatrie nu mai exista la Facultatea de Medicina, asa ca un pediatru e un generalist ca si medicul de familie. In functie de unde lucreaza fiecare alege sa fie fie: pediatru, fie medic de familie, fie 2in 1. Mamica lui Mihai Rares |
Inainte-vreme, adica pina prin 90-92 exista specializare pediatrie la facultatile de medicina - deci medicii pediatri de peste 40 au absolvit pediatrie. Insa ramin la parerea mea, ca un medic ce vede DOAR copii poate fi considerat ca avind un portofoliu mai potrivit decit unul 2 in 1:). PAREREA MEAAA... nu supar pe nimeni,da?
Marlena (Mary) mamica lui Tudor Mateo , 19.05.2010, ora 12.19
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
r_ocsy spune:
citat din mesajul lui cris_09 Neata!!! Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010) Ma votati? |
Pune si tu "ma votati" mai mare, sa se vada din avion ca daca nu era ankak mie nu imi sarea in ochi , eram atrasa de emoticonurile de sub neata
R_ocsy , mami de Sofia ( 19.05.2010 )
biajitaru spune:
Buna fetele,
De citit citesc tot dar cu scrisul e mai greu.
La doua luni raportam si noi 6.3kg si 57 cm. Fontanela s-a inchis ca era mica inca de la nastere.
Mai avem si cate un episod plangacios da asa simte si mama ca are baiat.
Fetele care sunteti pe lapte praf vi se constipa bebeii?
Am facut si noi BCG-ul si vaccinurile de doua luni. A plans bebeu cu lacrimi la ele.
Noaptea dormim de la 10 seara dupa baita pana dimineata la 5-6.
Botezul il facem pe 18 Sept ca poate se mai racoreste afara. De la caldura nici nu mai papa asa de mult.
Nu sunteti singurele care aveti socrele ce va dau batai de cap. A mea acusi ma zapaceste ca sa mai fac un copil, ca mai sunt femei cu doua cezariene Pai femei abia am nascut cum naiba sa mai fac unul.Plus ca ea a zis ca acu nu sta cu fimiu xca e prea mic sa mai creasca (da mai vrea unul)zau acu.
Pup,
Bia
Bia 38+
Ioana5255 spune:
Neata,
eu de azi nu mai am bona. Gata am terminat cu ea. Nici nu mai iau pe alta. Astept sa intre mama in pensie, nu stiu cat am sa ma ajut si cu ea, dar un lucru e cert, ca tre sa ma organizez. Din octombrie cred ca o dau pe Alex la gradi si mai departe vedem ce avem de facut.
Uraaa suntem exclusiv pe mIlumil. A reusit si Iustinica. Il tolereaza tare bine, sunt f happy. Le-am schimbat bibe la amandoua, mananca numai cu chicco tetina de cauciuc laptele si ceaiul cu chicco tetina de silicon ceaiul. Pe la sf lui sept incep de octombrie ne vom pregati de diversificare.
Aseara am intrat pe blogul Carlei si am ramas profund impresionata de studiul ei privind hernia ombilicala. Jos palaria in fata ei, ar putea scrie tratate si lucra in orice domeniu. E foarte talentata si o mamica super. Sofia si Natalia sunt 2 frumoase, adevarate domnisoare.
theophillina spune:
Ne-am intors, bebe nu a plans deloc la vaccin, i-am dat sa manance si acum doarme, am crescut mult, 1,350 kg si 2.5 cm in 3 sapt si astfel la 2 lunite avem 6,350 kg si 60 cm.
Maribell, sfatul meu e sa zici ca ea si faci ca tine, insa n-o mai lasa nici pe ea nici pe altcineva sa se atinga de copil. La tine e mai greu ca stati si impreuna, si mie mi-era greu la inceput sa-i zic soacra-mii vreo doua de dulce, dar dupa prima confruntare ne-ma invatat amandoua si-acum cand imi zice ceva, zic da, da si fac ca mine ca n-are rost sa mai intru in polemici si sa-mi irosesc timpul degeaba.
Sorana, frumoasa destinatie, pe mine ma atrage insa America de Sud dar mi-e groaza de atatea ore cu avionul, mie-mi place sa zbor cu avionul de mor dar nu atatea ore, mai vedem...
Sabina, ce tare ai fost cu ziua pompierilor si cu raspunsul catre Maribell. Na, ca acum stiu cand e ziua pompierilor, ia sa ne scrii tu mai des ca am ras cu pofta. Ce-ai facut azi cu bona? Ai dat-o afara? I-ati o filipineza, chiar am vazut un reportaj pe tema asta si mi s-au parut f ok, pt 400 de dolari/luna fac si pantofii. Si aici in orasele mari ca Atena, Salonic se practica bonele filipineze de mult timp.
Marylenac, bine ai revenit, iti doresc sa puteti pleca in vacanta la munte sa va mai racoriti un pic.
Ruxi, bine ai revenit si tu cu vesti bune despre bebei. Niste poze nu ne pui?
Madamar, sa traim tizo (nu stiam ca te cheama si pe tine Theodora), eu oricum nu sarbatoresc ziua de nume decat in martie cand e Sf. Teodor, altfel in fiecare saptamana e cate-o Sf. Teodora. Uite un buchet de flori cu intarzaiere. Ref. la problema dintisorilor, mi-a recomandat o prietena cu caldura acest gel, care cica e mult mai bune decat Calgel si Dentinox, care oricum, zice-se sunt pline de toxine. Si de asemenea, am auzit si despre www.osanit.de/" target="_blank">asta ca ar fi f bun, daca ai pe cineva sa ti-l aduca din Germania sau Austria.
Vero, ce mai face Mateiut, cum mai sunteti?
R_ocsy,
Cristina, si eu la fel ca R_ocsy, n-am vazut, tot la emoticonurile cu pupaturi m-am uitat, noroc cu Anca. L-am votat pe somnorosul Sebi.
Ale, imi pare rau ca a plans printesa mica. Uite un sa-i treaca.
Anca, nu ne zici si tu data ta de nastere? Multumim ca ne-ai “atentionat” sa-l votam pe Sebi.
Bia, bine ai revenit si tu. Ce bebeloi mare avem, bravo! Si noi suntem cam la fel la 2 lunite, dar cu vreo 5 zile mai mici si cu vreo juma’ de kil la nastere mai putin decat voi. Ce lapte praf ii dai?
Theodora mami de Stelios
09.06.2010
BEBE STELIOS
theophillina spune:
Sabina, na ca pana sa postez eu ai scris tu. Deci ai terminat cu bonele. Bravo pt trecerea bebelinelor pe lapticul pe care il tolereaza, e f important. Aveam si eu obiceiul sa ma tot uit pe blog-ul Carlei, insa de vreo 2 sapt nu m-am mai uitat, ia sa intru si eu sa le mai vad pe bebeline, multumesc ca mi-ai reamintit.
Theodora mami de Stelios
09.06.2010
BEBE STELIOS
NicoletaB spune:
Noi am inceput trecerea de la Similac la Aptamil. Uneori mi-l varsa, nu stiu daca de la lapte sau de la caldura. Fata de ce varsa inainte, era laptele mazarit, digerat, acum il varsa exact cum l-a baut.
Sa speram ca-l tolereaza si ca nu ma prinde botezul fara lapte tolerat.
Referitor la medicii pediatri nu-i nici o suparare, a lui Mihaita e 2 in 1 si am fost si la o somitate profesor universitar, deci terminand facultatea inainte de Revolutie, a avut exact aceleasi observatii ca a mea, chiar mai panicoasa, iar pe cartea de vizita desi trece medic pediatru, dedesubt scrie medicina generala. Oricum nu asta conteaza, ci sa-l gasim pe cel mai potrivit pt copilul nostru!
Mamica lui Mihai Rares
Ioana5255 spune:
citat din mesajul lui theophillina Ne-am intors, bebe nu a plans deloc la vaccin, i-am dat sa manance si acum doarme, am crescut mult, 1,350 kg si 2.5 cm in 3 sapt si astfel la 2 lunite avem 6,350 kg si 60 cm. Maribell, sfatul meu e sa zici ca ea si faci ca tine, insa n-o mai lasa nici pe ea nici pe altcineva sa se atinga de copil. La tine e mai greu ca stati si impreuna, si mie mi-era greu la inceput sa-i zic soacra-mii vreo doua de dulce, dar dupa prima confruntare ne-ma invatat amandoua si-acum cand imi zice ceva, zic da, da si fac ca mine ca n-are rost sa mai intru in polemici si sa-mi irosesc timpul degeaba. Sorana, frumoasa destinatie, pe mine ma atrage insa America de Sud dar mi-e groaza de atatea ore cu avionul, mie-mi place sa zbor cu avionul de mor dar nu atatea ore, mai vedem... Sabina, ce tare ai fost cu ziua pompierilor si cu raspunsul catre Maribell. Na, ca acum stiu cand e ziua pompierilor, ia sa ne scrii tu mai des ca am ras cu pofta. Ce-ai facut azi cu bona? Ai dat-o afara? I-ati o filipineza, chiar am vazut un reportaj pe tema asta si mi s-au parut f ok, pt 400 de dolari/luna fac si pantofii. Si aici in orasele mari ca Atena, Salonic se practica bonele filipineze de mult timp. Marylenac, bine ai revenit, iti doresc sa puteti pleca in vacanta la munte sa va mai racoriti un pic. Ruxi, bine ai revenit si tu cu vesti bune despre bebei. Niste poze nu ne pui? Madamar, sa traim tizo (nu stiam ca te cheama si pe tine Theodora), eu oricum nu sarbatoresc ziua de nume decat in martie cand e Sf. Teodor, altfel in fiecare saptamana e cate-o Sf. Teodora. Uite un buchet de flori cu intarzaiere. Ref. la problema dintisorilor, mi-a recomandat o prietena cu caldura acest gel, care cica e mult mai bune decat Calgel si Dentinox, care oricum, zice-se sunt pline de toxine. Si de asemenea, am auzit si despre www.osanit.de/" target="_blank">asta ca ar fi f bun, daca ai pe cineva sa ti-l aduca din Germania sau Austria. Vero, ce mai face Mateiut, cum mai sunteti? R_ocsy, Cristina, si eu la fel ca R_ocsy, n-am vazut, tot la emoticonurile cu pupaturi m-am uitat, noroc cu Anca. L-am votat pe somnorosul Sebi. Ale, imi pare rau ca a plans printesa mica. Uite un sa-i treaca. Anca, nu ne zici si tu data ta de nastere? Multumim ca ne-ai “atentionat” sa-l votam pe Sebi. Bia, bine ai revenit si tu. Ce bebeloi mare avem, bravo! Si noi suntem cam la fel la 2 lunite, dar cu vreo 5 zile mai mici si cu vreo juma’ de kil la nastere mai putin decat voi. Ce lapte praf ii dai? Theodora mami de Stelios 09.06.2010 BEBE STELIOS |
ce bine ca nu a plans bebe. nici ale mele nu plang la vaccin e tactica de a face vaccinuri, ca bebe sa nu planga.
Nu imi iau nici o filipineza ca nu am unde sa o culc . Nu imi mai iau pe nici una, m-am hotarat sa ma transform in mama eroina.
Ioana5255 spune:
Asa e Teo. Dar sa vezi sunt nascuta pe 13 septembrie si stau in cartierul 13 septembrie, ma cheama Sabina, nu stau chiar pe Sabinelor (asta era culmea) ci una mai incoace, iar fosta mea strada unde am locuit se numea cu numele vechi Principele Carol, pe sotul meu il cheama Silviu Carol. Asa am fost noi sortiti unul altuia.