Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (9)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mommy_to_be

Citat:
citat din mesajul lui Ioana5255

[quote]citat din mesajul lui mommy_to_be

da, am patit si eu. De regula apar dupa operatie. Asa am patit eu dupa ambele cezariene. La degetul mare am avut dupa Alexandra. Pune muscata si comprese cu frunze de crin macerate in alcool. tine piciorul sub apa fierbinte cat rezisti si stoarce cat te tine.

Sabina, iti multumesc mult de sugestie! Crin cu in alcool am in casa insa muscata oare nu ar putea sa gasesc?

Mira, mamica implinita si fericita cu perfect, Maia-Alexandra (11 mai 2010)

http://community.webshots.com/user/maia_alexandra?action=publicAlbums

trimiti sotul la mine si iti dau eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

Citat:
citat din mesajul lui mommy_to_be

Hello, dragele mele!

Am implinit si noi 3 luni ieri, Maia are 7,160 si 63 cm. Mai nou a invatat sa adoarma singura la amiaza, sugandu-si degetelele. Suntem bine, crestem frumos si suntem din ce in ce mai comunicativi

Eu m-am pricopsit cu o infectie la degetul mare de la un picior. Am taiat prea tare colturile si acum cred ca s-au incarnat Am incercat o saptamana cu Baneocin, insa nici un rezultat. Acum pun comprese cu rivanol, care mai scoate din puroi, insa nu e tare roz situatia. Mi-am facut programare deocamdata la un medic generalist, poate imi da ceva antibiotic permis in alaptare. Vreau sa epuizez tgoata posibilitatile, inainte de a ajunge la bisturiu V-ati confruntat cu asa ceva?

Cris, si eu zic ca ceea ce are Sebi e candidoza... Cel mai bine ar fi sa mergi cu Sebi la doctor. Si scaunul acela atat de des, de multe zile, nu mi se pare ok. Ai grija, caci daca e diaree, se poate dezhidrata. Sa ne spui ce ai facut.

Fetelor, vreau si noua paroloa de pe webshots. De ce ati scimbat-o? au fost probleme?

Pupici

Mira, mamica implinita si fericita cu perfect, Maia-Alexandra (11 mai 2010)

http://community.webshots.com/user/maia_alexandra?action=publicAlbums

mira eu am avut infectie la degetul mare de la picior pentru prima data in viata,cica ar fi legat de faptul ca am nascut..in fine,am incercat cu betadine,baneocin,apa fierbinte cu sare,nimic nu a dat rezultate asa ca am fost la chirurgie mi-a facut anestezie si mi-a taiat o parte din unghie ca sa curete infectia....mi-a fost frica rau tare da'crede-ma n-am simtit nimic,putea sa treaca trenul peste degetul meu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui theophillina

Tatyana, chiar ieri ma intrebam de tine, dar n-am mai apucat sa si scriu. Ma gandeam ca esti in vacanta. Ai zis la un moment dat ca niste greci "te-au lasat gravida". Ai facut cumva FIV-ul la Biogenesis cu dr. Diakoumakos? Ca am o prietena care are probleme de fertilitate si ar vrea sa incerce o IA si am auzit de dr. asta ca e f bun.

Mira, am vazut-o pe Maia in pozitele din luna august. Da, au fost probleme, au circulat niste pedofili pe-aici pe DC si pe portalurile cu poze, noi n-am avut probleme dar a schimbat Artu parola din motive de securitate. Ti-am trimis PM cu noua parola, fa-ti albumul privat si pe noua adresa si pe cea veche.

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

BEBE STELIOS

da theo la el am facut fivul,sa se duca cu incredere sunt o echipa de profesionisti la biogenesis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aniska80 spune:

10.08.1980

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

Neata scumpele

DAna81 si Nati trebuie sa va felicit atat pentru bb2, cat si pentru primele Clara si Cami, sunt supeeeerbe!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si Ilinca, 19 aprilie 2010

Merci frumos!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bubu30

Tatyana zi-mi te rog fetita ta cat cantareste acum ca ai nostri au aceeasi varsta.

Eu sunt ingrijorata ca Alexandra de cand a implinit 3 luni si pana alaltaieri, adica in 8 zile nu a luat deloc in greutate si pana acum nu am avut probleme cu ea, manca f. bine, acum s-a smecherit si daca ii dau papa mai repede decat cere ea nu mananca decat vreo 80-90 ml si si asa se tot joaca cu varful tetinei, il molfaie ca pe suzeta dar nu trage si nu inghite.

Asa ca Alexandru care era mai mic ca ea cu vreo 200-300 gr a depasit-o , ea avea acum 2 zile 4940 gr si el avea 5300 gr.
O sa ii mai cantaresc si azi sa vedem care e situatia .

Fetele care aveti copii mai mari ati patit asa ceva sa nu ia deloc in greutate mai bine de o sapt. ?

Ruxi super fericita de Alexandra Maria si Alexandru Andrei - 2 mai 2010

bubu emma are 5100g, a avut si ea momente cand nu manca si nu lua in greutate da apoi isi revenea...ea acum mananca 90ml si uneori 110ml...asta este ritmul ei...zambeste cand ii vorbesc si gangureste,ma urmareste cu interes,studiaza peretii,se uita la jucarii si "vorbeste"cu ele,cand o tin pe verticala isi tine capul,pe burtica si-l ridica dar oboseste repede,daca ii pun o jucarie in mana o strange da din ea involuntar si o scapa...cam atat...aaaa si cand e treaza pedaleaza continuu

Mergi la inceput

Am admirat si eu toti bebelusii, mai putin pe Tusor al Soranei nu stiu de ce dar nu l-am gasit.

Ruxi tu cantaresti bebeii in fiecare zi, de te stresezi asa? Eu pe ale mele nu le-am mai pus pe cantar de nu mai tin minte, ma uit la ele ochiometric.

Tatyana, da asa este are legatura cu operatia zic eu mai mult decat cu nasterea, e pe un sistem imunitar scazut. Eu am facut panaritiu dupa ambele cezariene, parca dupa prima a fost mai rau. Ai fost o curajoasa ca te-ai dus sa te taie, eu una nu m-am lasat taiata, mi-am pus toate cele si a trecut, mai greu, dar a trecut. Chiar ultima data a trecut mai usor, ca eram la mare si de la atata aparaie s-au spart singure si eu am mai dat doar cu dezinfectant si ceva muscata sa iasa bine. Le-am jumulit la aia muscatele de pe terasa, se uitau turistii la mine ca le felul 14 . Frunza de muscata are proprietati super in extragerea puroiului, eu mi-am rezolvat furuncule nasoale cu ea si f dureroase. Dar macar nu am ajuns la cutit.

Mergi la inceput

Eu am alta problema. mandrele mele papa 150 ml la o masa si am impresia ca nu le mai ajunge. La maxim 3 ore cer iar papa. Parca nu le-as mari doza, mi se pare prea mult peste 150 la o masa ptr stomacelul lor mic, sunt si lacome, apuca bibe de parca nu l-au vazut in viata lor. Pediatra mea este adepta cerealelor in inceperea diversificarii, dar mie mi se pare prea repede. I-am zis ca nu le mai ajunge mancarea si m-a sfatuit sa mai asteptam, sa mai studiem, sa mai vedem.

Voi va dati seama ce pui mari avem deja? Vorbim de diversificare.

Artu sa stii ca ai mare dreptate cu privire la gestionarea timpului. De cand am pus-o pe "doamna" pe liber mi-am dat seama, ca treaba ei o pot face si eu linistita si inca mai bine decat ea. Azi asa, maine asa, nu trebe toate odata. Mai nasol cu calcatul ptr ca la noi in mansarda este crima si pedeapsa, daca ma mai apuc sa si calc, se face cuptor de-a binelea. Si cu gatitul din aceleasi considerente, dar aici am rezolvat-o mai practic, mancam de la comanda,a vem cate restaurante si pizerii ok cu mancarea si livrarea. Macar sa mai treaca arsita asta, ca e durere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Sabina, esti o scumpa, dar cand imi vine sotul din delegatie o sa-l trimit sa-mi cumpere o muscata de pe undeva, caci nici eu nu vreau taiata In cat ti-a trecut infectia cu leacurile astea? Ca eu o am deja de aproape 3 saptamani.

Tatiana, mie nu mi-e frica de taiatul propriuzisa, ci de injectia in deget si de durerea de dupa. Imi inchipui ca nu e tare placut sa ai o bucata de unghie taiata. In cat timp s-a vindecat rana? A durut tare?

Ma scuzati ca insist atata pe subiectul asta, dar sunt tare stresata

Mergi la inceput

ne-am luat un aspirator care spala si aspira in acelasi timp. super investitie. mai ales ca eu nu am nici covoare in 20 de minute era toata casa si aspirata si spalata . Asa mai fac si eu fitness si mai dau din sunci jos, ca pe placa tot nu am mai apucat sa ma sui. . Apropo de placa intreba cineva, nu mai stiu cine, de acolo de unde am cumparat-o eu au o promotie placa+consola la 11 bulioane.

Mergi la inceput