Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (9)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Mary, am zis "daca o sa-l fac si pe al treilea", deci nu e nimic sigur. deocamdata suntem la stadiul ca "o sa ma gandesc daca o sa ma gandesc serios la problema asta".

o sa pun pe mailul comun o carticica - prima parte din 5 - se numeste "ghid de ingrijire a copilului pana la 5 ani" - sau ceva in genul, e cu activitati pentru fiecare saptamana din viata copilului, de la nastere pana la 5 ani. adica daca va plicitisiti de uitat ochi in ochi cu copilul si vreti cumva sa-l stimulati potrivit cu varsta lui, carticica asta va poate da idei. ce mi-a placut e ca ideile sunt de bun simt, se pot pune in aplicare in orice casa, nu-ti trebuie cine stie ce material didactic. e bine de rasfoit, sa va faceti o idee.

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Bubu, ti-am admirat si eu bebeii. Tare scumpi sunt. Alexandra si Beatrice au avut rochite la fel de botez.

Am pus si cateva poze in albumul bebeilor.

Mergi la inceput

gata, am pus pe mailul comun, am trimis din contul meu.
daca poate cineva, va rog, trimiteti-mi si mie noile parole .

_

Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Multumesc de pareri si incurajari
Am sunat la doctora dar nu raspunde,o sa mai insist.
Intre timp am vb cu o prietena care este asistenta la pediatrie si mi-a spus ca ea nu crede ca este candidoza,pentru ca aceasta se face in general de la antibiotice,si chiar de ar fi tot glicerina e cea mai indicata
Oricum eu sun in continuare la doctora si dc nu raspunde ii facem o vizita dupa amiaza,cand vine tati

Sebicu a dormit mai bn,a papat cu aspiratorul dat drumu' si acum e tare vesel...vb incontinuu..a invatat o silaba noua,dar eu nu inteleg..ceva de genu:iiiooooohhhhhh

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
Ma votati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamanati

Bubu, ti-am admirat si eu bebeii. Tare scumpi sunt. Alexandra si Beatrice au avut rochite la fel de botez.

Am pus si cateva poze in albumul bebeilor.

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mandra mamica de 2 comori Emilia-Beatrice (10-iun-2010) si Camelia-Nicole (20-aug-2006)

Ha ha, da sunt la fel rochitele doar ca noi nu am mai imbracat-o la botez decat pe cea crem de tafta.
Si balansoarul e la fel, doar culorile difera

Ce dragute sunt domnisoarele tale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mommy_to_be

Hello, dragele mele!

Am implinit si noi 3 luni ieri, Maia are 7,160 si 63 cm. Mai nou a invatat sa adoarma singura la amiaza, sugandu-si degetelele. Suntem bine, crestem frumos si suntem din ce in ce mai comunicativi

Eu m-am pricopsit cu o infectie la degetul mare de la un picior. Am taiat prea tare colturile si acum cred ca s-au incarnat Am incercat o saptamana cu Baneocin, insa nici un rezultat. Acum pun comprese cu rivanol, care mai scoate din puroi, insa nu e tare roz situatia. Mi-am facut programare deocamdata la un medic generalist, poate imi da ceva antibiotic permis in alaptare. Vreau sa epuizez tgoata posibilitatile, inainte de a ajunge la bisturiu V-ati confruntat cu asa ceva?

Cris, si eu zic ca ceea ce are Sebi e candidoza... Cel mai bine ar fi sa mergi cu Sebi la doctor. Si scaunul acela atat de des, de multe zile, nu mi se pare ok. Ai grija, caci daca e diaree, se poate dezhidrata. Sa ne spui ce ai facut.

Fetelor, vreau si noua paroloa de pe webshots. De ce ati scimbat-o? au fost probleme?

Pupici

Mira, mamica implinita si fericita cu perfect, Maia-Alexandra (11 mai 2010)

http://community.webshots.com/user/maia_alexandra?action=publicAlbums

da, am patit si eu. De regula apar dupa operatie. Asa am patit eu dupa ambele cezariene. La degetul mare am avut dupa Alexandra. Pune muscata si comprese cu frunze de crin macerate in alcool. tine piciorul sub apa fierbinte cat rezisti si stoarce cat te tine.

Mergi la inceput

nati, multumesc de PM .

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Flory, iti multumesc de sugestie!!! Insa nu stiu daca momentan ma mai poate ajuta o pedichiurista, ca e inflamat, infectat, purulent, si doare ca naida numai daca ating. Asa ca daca va umbla cineva pe acolo trebuie neaparat si anestezie

Theo saru'mana pentru parola

M-am uitat la floricelele noastre de liliac. Doamne.... ce frumos au mai crescut... m-am emotionat foarte tare. Parca ieri ne incepeam odiseea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana5255

[quote]citat din mesajul lui mommy_to_be

da, am patit si eu. De regula apar dupa operatie. Asa am patit eu dupa ambele cezariene. La degetul mare am avut dupa Alexandra. Pune muscata si comprese cu frunze de crin macerate in alcool. tine piciorul sub apa fierbinte cat rezisti si stoarce cat te tine.

Sabina, mamica fericita a gemenelor Ekaterina si Iustina (03.04.2010) si a Alexandrei (27.06.2006)

Multumim Doamne pentru cele 3 minuni sanatoase.

Sabina, iti multumesc mult de sugestie! Crin cu in alcool am in casa insa muscata oare nu ar putea sa gasesc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vivela

Mary, am zis "daca o sa-l fac si pe al treilea", deci nu e nimic sigur. deocamdata suntem la stadiul ca "o sa ma gandesc daca o sa ma gandesc serios la problema asta".

o sa pun pe mailul comun o carticica - prima parte din 5 - se numeste "ghid de ingrijire a copilului pana la 5 ani" - sau ceva in genul, e cu activitati pentru fiecare saptamana din viata copilului, de la nastere pana la 5 ani. adica daca va plicitisiti de uitat ochi in ochi cu copilul si vreti cumva sa-l stimulati potrivit cu varsta lui, carticica asta va poate da idei. ce mi-a placut e ca ideile sunt de bun simt, se pot pune in aplicare in orice casa, nu-ti trebuie cine stie ce material didactic. e bine de rasfoit, sa va faceti o idee.

_

am retinut: te gindesti daca te gindesti!
dragutz!

Marlena (Mary) mamica lui Tudor Mateo , 19.05.2010, ora 12.19

Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!

Mergi la inceput