Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (9)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui R.Cata
Ruxi...f frumosi Alexandrii . SI chiar asa...rochitele Alexandrei unt superbeee!!!. Eu cred ca in cluj sunt magazine speciale cu rochite asa frumoase

www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca

www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010

Multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui taty_ana

buna ziua mamici,
sper sa nu ne fi uitat,am avut probleme cu laptopul si m-am rupt de voi....o sa incerc sa citesc din urma da taaare harnicute ati mai fost...noi suntem bine,inca dormim ffff mult si manacam binisor iar caldurile astea ne innebunesc si ne tin in casa la aer conditionat
am citit in urma un pic si am vazut ca vorbeati de cojitele din cap...noi tocmai ieri le-am venit de hac ca emma avea crusta in zona fontanelei,am dat-o cu ulei de corp pe zona respectiva,am masat-o bine dupa care cu unghia am curatat tot,s-a luat ff bine,i-am spalat capul si nu mai are nimic

fetelor la 3 luni jumate ce ar trebui sa faca bebe?apuca jucaria in mana?daca il tragi de manute se incordeaza sa se ridice?ca noi inca nu facem astea,ii pun o jucarie in manuta,o strange da din ea involuntar dupa care o scapa
incerc sa citesc din urma si revin

mamica fericita de Emma Antonia(02.05.2010)

Tatyana: s-a mai vb aici ca fiecare copil are propriul ritm de devzoltare si ca niciodata nu poti compara evolutia copiilor. SI EU INCERC SA NU MA GINDESC ce ar trebui sa faca... pt ca nu faci decit sa te nelinistesti daca are o evolutie aparte: ar putea sa nu faca nimic si apoi sa le faca pe toate odata.
Si Mateo la fel tine jucaria si o zornaie involuntar dar il distreaza,,,

Marlena (Mary) mamica lui Tudor Mateo , 19.05.2010, ora 12.19

Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Tatyana zi-mi te rog fetita ta cat cantareste acum ca ai nostri au aceeasi varsta.

Eu sunt ingrijorata ca Alexandra de cand a implinit 3 luni si pana alaltaieri, adica in 8 zile nu a luat deloc in greutate si pana acum nu am avut probleme cu ea, manca f. bine, acum s-a smecherit si daca ii dau papa mai repede decat cere ea nu mananca decat vreo 80-90 ml si si asa se tot joaca cu varful tetinei, il molfaie ca pe suzeta dar nu trage si nu inghite.

Asa ca Alexandru care era mai mic ca ea cu vreo 200-300 gr a depasit-o , ea avea acum 2 zile 4940 gr si el avea 5300 gr.
O sa ii mai cantaresc si azi sa vedem care e situatia .

Fetele care aveti copii mai mari ati patit asa ceva sa nu ia deloc in greutate mai bine de o sapt. ?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui R.Cata

Vivela, imi pare rau pentru "crizele" prin care treceti. De altfel le doresc multa rabdare tutoror mamicilor care au si pui mai marisori. Mi se pare ca trebuie sa stai fff bine cu nervii sa te poti controla tot timpul, mai ales cd apar faze de genul asta. Sunteti de apreciat!
Noi ne-am hotarat sa plecam in sepmtebrie prin tara. Si face sotul un traseu...super. Si aseara imi arata o parte din el...pe la Cazanele Dunarii. Si imi zice de pensiunea Toamnei. Nu mai stiu cine povestea aici . Tu Sorana?. A fost careva pe acolo?

cata, nicoletab vb-ea despre cazane si toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R.Cata spune:

Mary, mercic

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bubu30

Tatyana zi-mi te rog fetita ta cat cantareste acum ca ai nostri au aceeasi varsta.

Eu sunt ingrijorata ca Alexandra de cand a implinit 3 luni si pana alaltaieri, adica in 8 zile nu a luat deloc in greutate si pana acum nu am avut probleme cu ea, manca f. bine, acum s-a smecherit si daca ii dau papa mai repede decat cere ea nu mananca decat vreo 80-90 ml si si asa se tot joaca cu varful tetinei, il molfaie ca pe suzeta dar nu trage si nu inghite.

Asa ca Alexandru care era mai mic ca ea cu vreo 200-300 gr a depasit-o , ea avea acum 2 zile 4940 gr si el avea 5300 gr.
O sa ii mai cantaresc si azi sa vedem care e situatia .

Fetele care aveti copii mai mari ati patit asa ceva sa nu ia deloc in greutate mai bine de o sapt. ?

Ruxi super fericita de Alexandra Maria si Alexandru Andrei - 2 mai 2010

da bubu, si noi am "stat" la 6300 mai bn de o sapt, insa am pus pe seama caldurii si antibioticului lipsa poftei de mincare - deci nu te ingrijora

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mommy_to_be

Hello, dragele mele!

Am implinit si noi 3 luni ieri, Maia are 7,160 si 63 cm. Mai nou a invatat sa adoarma singura la amiaza, sugandu-si degetelele. Suntem bine, crestem frumos si suntem din ce in ce mai comunicativi

Eu m-am pricopsit cu o infectie la degetul mare de la un picior. Am taiat prea tare colturile si acum cred ca s-au incarnat Am incercat o saptamana cu Baneocin, insa nici un rezultat. Acum pun comprese cu rivanol, care mai scoate din puroi, insa nu e tare roz situatia. Mi-am facut programare deocamdata la un medic generalist, poate imi da ceva antibiotic permis in alaptare. Vreau sa epuizez tgoata posibilitatile, inainte de a ajunge la bisturiu V-ati confruntat cu asa ceva?

Cris, si eu zic ca ceea ce are Sebi e candidoza... Cel mai bine ar fi sa mergi cu Sebi la doctor. Si scaunul acela atat de des, de multe zile, nu mi se pare ok. Ai grija, caci daca e diaree, se poate dezhidrata. Sa ne spui ce ai facut.

Fetelor, vreau si noua paroloa de pe webshots. De ce ati scimbat-o? au fost probleme?

Pupici

Mira, mamica implinita si fericita cu perfect, Maia-Alexandra (11 mai 2010)

http://community.webshots.com/user/maia_alexandra?action=publicAlbums

mira, sorry: eu am patit altceva: tot la degetul mare - mi se exfoliaza pielea, dupa ce in prealabil apar basicute. am fost la dermato, cik nu e contagios - ci o cauza interna produce,,,

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Vivela

Laurita, stam prost si noi la capitolul gelozie. dar macar nu m-a luat prin surprindere, ca griji imi faceam eu dinainte sa nasc. asa ca acum e cam ce ma asteptam sa fie.
la noi se manifesta cu de toate, cu urlete, tipete, agresivitate, opozitie, razvratire...indreptate impotriva noastra si a celui mic.

acum l-am dus pe david la ai mei, asta e a doua saptamana. cred ca as fi luat-o razna sa stau cu amandoi acasa, mai ales pe caldurile astea cand nu putem sta prea mult afara. la ai mei se simte bine, ca e "unicul" rasfatat, baiatul lui mamaie/tataie. e, cand ajungem noi acolo, apoi nici mamaie si nici tataie n-au voie sa se uite la cel mic, de dragalit nu mai zic...
mie imi zice mereu sa nu-l mai schimb de pampers, sa nu-i mai dau sa manance...sa-l bag inapoi in burtica . si cu mine de fata il loveste cu palmele, cu picioarele, cu jucarii...o data i-a pus mainile peste gura si nas sa nu mai respire (eu ma dusesem pana in bucatarie sa-mi iau un pahar cu apa), cand m-am intors si am vazut ce facea, am zis ca lesin langa ei. initial mi-a venit sa matur cu el pe jos, dar m-am calmat, i-am explicat ca nu trebuie sa faca asa ceva, etc...dar stiu ca o sa mai fie faze de genul asta. cand il tin pe damian in brate, vrea si el tot atunci, cand e cel mic in carut, vrea si el in carut...si muuuuulte altele.
deci nici la noi situatia nu e prea roz, ma consolez cu ideea ca n-o sa dureze o vesnicie.
dar are si momente in care e foarte tandru cu fratiorul lui, il pupa, ii da jucarii sa se joace, ma ajuta la baita sau la imbracat, leagana carutul sa nu mai planga, etc. , zice la toata lumea ca el are un fratior mic-mic si ca il iubeste...
eu cred ca in sinea lui chiar il iubeste, dar jinduieste dupa perioada cand ma avea pe mine doar pentru el.

mie mi se pare ca diferenta de 2-3 ani intre copii e foarte buna, cu toate inconvenientele astea. nici o diferenta - mai mica sau mai mare - nu o sa fie lipsita de probleme. dar daca l-as face si pe al treilea, as vrea ca diferenta sa fie de 1 an jumate-maxim 2.

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

a, bravo curajoaso!
si totusi sarcina dupa sarcina si dupa alaptat - nu te darima?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenabum spune:

va pupam pe toate
noi suntem bn
da eu am facut tortul,la noi nu sunt cofetarii
ne plimbam zilnic de la 8 la 10 si de la 18 la 21
seara avem colici pana la 1 noaptea
ziua sunt rupta pt ca nu pot dormi ziua,asa sunt eu
la multi ani bbilor de azi
maribel pe unde umbli?
am pus poze de azi

fericita mamica cu mica, BIANCA MARIA
09.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Salutare dragelor!

Uff, am fost cu Tudor in parc si am stat pana la 13, cred ca n-a fost bine deloc. Iar la 16 avem bazin, e ultima sedinta si tre sa mergem, o sa ne topim

Laurita, Theo, multumim de aprecieri! Si sper sa nu fi uitat pe cineva..

Laurita, imi pare rau sa aud de pb de gelozie ale lui Mirci, si Matei e gelos, dar se manifesta rezonabil, zic eu..Oricum, ai 2 copilasi superbi, cu niste ochisori albastri de-ti vine sa-i pupi non stop Si asa frumos povestesti de Ilincutza, noroc cu ea ca-i cumintica, va e mai usor sa va ocupati de Mirci.

Cris, si eu zic ca fetele, sa-l vada dr pe Sebi mic, tre sa va dea ceva.. si sa treaca repede bubitele.

Cata, nu ziceam eu de pensiunea Toamnei, nici eu nu-mi amintesc cine zicea, parca totusi Nicoleta

Bubu, vazut si eu poze frumoase cu gemenii tai; cat despre faptul ca Alexandra n-a luat in greutate cateva zile, eu nu mi-as face griji, copiii nu cresc neaparat liniar, ci mai degraba in salturi, asa ca nu cred sa fie ceva in neregula cu ea. Si stiu ca nu e relevant sa-i compari pe fratiori, chiar si gemeni, fiecare creste in ritmul sau.

Eu sunt zombie, am uitat azi-noapte sa-i pun pampers lui Matei, asa ca s-a trezit la 2 urland, era ud fleasca, inclusiv patul si chiar si lupul cu care doarme era imbibat de pishu, l-am luat la noi in pat dar n-a reusit sa mai adoarma pana la 5.30, dupa care la 7.30 s-au trezit amandoi baietii
Ce e culmea ca ar fi trebuit sa fiu cea mai odihnita, a fost prima noapte cand Tuodr nu s-a trezit sa manance, a dormit de la 22 la 7.30 Insa ne-a rezolvat Matei, de data asta Din vina mea, desigur

Mergi la inceput