Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (9)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Laurita,Theo multuimim frumos pentru complimente
Bubu eu nu o cantaream pe cea mare decat la o luna, tot asa din ochi imi dadeam seama,iar pe cea mica nici atata, m-am stresat la inceput apoi nu am mai cantarit-o dar are destul ca imi rupe mana.Relax
Mira pfiuuu cat am mai tras-o si eu cu o unghie la picior si mi-a trecut cu praful din capsula de amoxicilina pus direct pe rana acolo si pansat.Dar sa stii ca daca m-as fi dus la taiat(chirurgie) acum as fi avut curaj sa merg si la cosmetica pt pedichiura...am ramas cu o sensibilitate si cum incerc sa imi tai coltzul cum se inrosheste zona...chin ce mai.
Flory blanca eu nu prea stiam la Clara cum e sa dormi toata noaptea asa ca de asta ma intrebam daca e normal la Riana, dar nu ma stresez deloc, chiar imi placePupam Nadia
Cu treburile casnice si eu o las mai moale asa cand am timp sau mai vine mama si mai face, mancare fac doar pentru Clara, noi ce apucam asa..
Mai am de dat jos cam 9 kg sau 19 ca sa arat ca acum 3 ani, nu stiu cum sa fac ca de sala nu am timp deloc,cu infometatul vad ca nu prea ma tine, offff

MAMI de CLARA si RIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Mira unghia mare de la picior cu tot cu leacuri m-a chinuit vreo 2-3 sapt, de ziceam ca nu mai trece, dar pana la urma crinul macerat+muscata a dat roade. Si pune sub apa fierbine si chinuie-te cat suporti. . Cat despre muscata nu mai da banii, vino la mine, ca avem de toate natille pe alese. Asta creste ca balaria. Pui frunza in apa si face radacini. Imi aduc aminte in Creta la gunoaie erau balarii de muscate si de lendrii . Am jumulit si noi de acolo si am pus acasa la prins. Muscata din Grecia e chiar super.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Incep eu capitol nou, ok? Va dura un pic insa o rezolv.

Ioana & PYS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mai_iun_2010 spune:

Va invit la un capitol de nota 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui Aniska80

10.08.1980

Anamaria,mami de DENIS(22.04.2003)&MELISSA(01.05.2010)

acum spui?????????????

la multi ani, cu intirziere.
esti o mamica tinara cu 2 puisori. bv

Marlena (Mary) mamica lui Tudor Mateo , 19.05.2010, ora 12.19

Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana5255

ne-am luat un aspirator care spala si aspira in acelasi timp. super investitie. mai ales ca eu nu am nici covoare in 20 de minute era toata casa si aspirata si spalata . Asa mai fac si eu fitness si mai dau din sunci jos, ca pe placa tot nu am mai apucat sa ma sui. . Apropo de placa intreba cineva, nu mai stiu cine, de acolo de unde am cumparat-o eu au o promotie placa+consola la 11 bulioane.

Sabina, mamica fericita a gemenelor Ekaterina si Iustina (03.04.2010) si a Alexandrei (27.06.2006)

Multumim Doamne pentru cele 3 minuni sanatoase.

eu intrebam: ieftin, insa nu sunt inca decisa... de fapt lenea din mine a comandat relax & tone, de pe TVSHOP: mi l=a recomandat o mamica, ce stie de la o alta mamica de rezultatele lui... s-o vedea si la noi... va anunt.
Eu nu am mult d dat: vreo 30 ca sa ma simt bine... adik nu slaba, doar ok.

Marlena (Mary) mamica lui Tudor Mateo , 19.05.2010, ora 12.19

Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!

Mergi la inceput