Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (9)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Neata gagici!
teo,multumim de cafeluta,acum savurez un 3 in 1(eu ii zic 13 in 12) cu aroma de menta,proasta alegere

La multe lunite frumoase Rares,si multe bucurii din partea lui,Nicoleta B

Baiatul meu de cateva zile(cateva mai multe)face caca moale(mai exact apa) si de culoare verde
Stiu ca s-a mai discutat si s-a zic ca e normal verde,dar face foarte des,cam de 8-9 ori pe zi

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
Ma votati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura
bubu de unde o imbraci mai pe Alexandra? tare cocheta mai e!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si Ilinca, 19 aprilie 2010

Multumim de compliment
Cu fetitele e mult mai usor decat cu baietii la hainute, eu una ma topesc cand vad ce rochite de fetite sunt in magazine, pe toate le-as cumpara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui Onana

Seara buna, dragelor!

Dar chiar ca slaba miscarea pe-aici, unde sunteti cu toate, pe caldurile astea?

Noi de ex am fost dupa-masa la ferma animalelor, Matei ff happy ca a calarit un ponei, vazut multe animale si pasari, amuzant si relaxanta iesire; acum tocmai ce-au adormit amandoi, asa ca profitam de liniste..

Artu, multumim; Si nu inteleg, cate ore are ziua la tine? Chiar ma depaseste cum ai timp sa te ocupi si de 3 copii, din care unul bebelus, sa faci si treburile casnice, si treburi intelectuale si sa te si relaxezi cu un film; mi se pare SF, tre sa ne spui secretul..sau sunt eu varza la capitolul "managementul timpului", de nu pricep..Noaptea de obicei dormi?

Si apropo de noapte, va pe toate cu drag, noapte buna!

Sorana
Matei (21.02.2008) si Tudor (24.04.2010)

Onana, achiesez la cele mentionate: si daca ziua are mai mult de 24 ore in Canada: sa emigram:)!

Marlena (Mary) mamica lui Tudor Mateo , 19.05.2010, ora 12.19

Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Neata fetelor!
Azi mergem sa ne intepam si va trebui sa plecam pe caldura asta infernala. Bine ca e cabinetul la 10 minute de mers pe jos!

Artu- ma refer la prima pagina unde sunt puse datele bebeilor! La un moment dat e data adresa de mail si www.webshot.com. Daca apesi pe el intri direct in cont si vezi toate albumele indiferent ca sunt private sau nu!

Mamica lui Mihai Rares

cred ca ai salvat tu Nico pagina, si ai permis sa iti recunoasca user si parola, altfel nu ai cum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Fetele va ziceam zilele trecute ca,cheliuta al meu are o bubita de buza(de fapt o pata,am observat intre timp ca are si pete albe in gurita...si la fundulet are bubite mici,am zis ca este iritat desi il schimb intruna,gen 12-13 pampersi pe zi,pentru ca face moale..de asta am zis ca e iritat.
Dar prea multe deodata..
Ce ma ingrijoreaza cel mai tare sunt petele albe din gurita si de pe buzita,am @frecar@ cu tifon,am dat cu glicerina si degeaba.Plange tare cand il pun la san,cred ca il dor..
V-ati confruntat vreuna cu asa ceva?
Pls Help

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
Ma votati?

Mergi la inceput

Artu, frumos ce povestesti tu acolo, insa oricit as incerca nu-mi iese: si nu ma pot plinge de lipsa ajutorului din partea celor din jur.
Cit despre filme: nu am mai vazut unul demuuult! Adica ultimul film vazut este Amor la Roma, cu o saptamina inainte sa nasc, la cinema... si cam atit! Acum incerc din rasputeri sa gestionez cit mai frumos si mai bine pozicile lui Mateo - si nu stiu zau daca o sa imi reuseasca:)!

Laura, si eu ma intrebam pe unde mai esti si mai ales cum evolueaza Mirci in relatia cu Ilinca - imi pare sincer rau sa aud ca nu are leac deocamdata gelozia lui si imi pur probleme serioase cu privire la virsta la care e bine sa aduci un al doilea puiutz in familie... Eu la minim 3 ani, avind in vedere cezariana, pot sa il aduc, ceea ce inseamna de fapt virsta criticaa....Ufff... era mai bine cu gemeni:)?

Despre noi:
Mateo nu a facut febra, sper sa fi scapat de agitatia indusa de vaccin: am avut o noapte in care, cel putin eu am dormit fff prost: Mateo s-a trezit la fiecare 2-3 minute si a adormit la loc. Nu a mai plins macar - insa acum mi se pare cam palidutz - iar el era rumeniu la fatzuca... sa il chinui oare cu niste analize?
Acum e afara cu buni, ca sa pot eu sa dorm o ora cik - dar nici de mine nu se lipeste somnul, dupa atita trezit-adormit aseara...

Alesicoo - unde esti?! Nunta te tine departe de noi???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

cris tot ce povestesti seamana cu acea micoza ce trebuie tratata,ce nu este cauzata de laptic
pete pe limba si pe buze si se poate generaliza si spre zona fesiera
cred ca cel mai bine ar trebui sa vorbesti cu medicul de familie

Simptome

Candidoza bucala, in forma sa usoara, poate ramane asimptomatica. In formele medii sau severe apar simptomele.

La sugari
Simptomele candidozei bucale la sugari sunt:
- pete (depozite) de culoare alba localizate la nivelul gurii si pe limba cu aspect branzos. Candidoza bucala poate fi confundata cu depozitele de lapte ce raman dupa alaptare. Aceste pete alb-branzoase sunt aderente la mucoasa si nu pot fi indepartate cu usurinta. Daca sunt frecate, pot sangera - limba si gura devin dureroase si pot apare dificultati la inghitire;
- scaderea apetitului: sugarul poate refuza masa, mama confundand usor acest simptom cu starea de satietate (lipsa foamei) a copilului. In aceste conditii, sugarul poate deveni agitat;
- eritemul fesier: apare atunci cand infectia micotica se extinde si la nivel intestinal, ciuperca fiind prezenta in scaunul sugarului;
mameloane dureroase si eritematoase (rosii) la mama: Candidoza bucala a sugarului poate trece neobservata pana in momentul in care mameloanele mamei devin rosii si dureroase, in special in timpul sau dupa alaptare
http://acest topic este si pe site-ul Desprecopii/Candidoza-si-alte-infectii-micotice/candidoza-bucala_1355

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

revin si eu in fuga
in primul rand va multumesc pentru urarile de La Multi Ani pentru Mateiut
uram si noi LA MULTI ANI sarbatoritului de astazi Rares Mihai de NicoletaB si ii dorim multa multa sanatate
Matei inca are bubita la subbrat, am mai luat o doza de homeopatice...
as vrea sa va cer, inca o data, parola de la noul cont de pe webshots, am primit-o de la Rocsy insa nu reusesc sa ma loghez cu ea..
pe mail este o alta parola?..astept un pm, va trimit pupici anticipati

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns discordia spune:

Buna, fetele!
Eu acum sunt la serv si profit de o mica pauza sa va si scriu.
Artu, zau de nu m-ai innebunit cu organizarea timpului atat de eficient, eu oricat m-as stradui nu reusesc.
Cris, mai bine vb cu un medic legat de problemutele lui Sebi. Caca verde este normal, dar moale, cat de moale, daca este asa ca apa nush daca e chiar bine. Sanatate multa.
Vero, sanatate lui Mateiut si poate o rezolvati doar cu homeopate.

Despre noi, suntem bine, Dragos creste intr-o veselie, nu l-am mai cantarit, dar este vizibil ca ia in greutate, hainutele i-au ramas micute.
Este un cumintel, doar mananca si papa, singura problemuta este cu caca, nu reuseste sa faca singurel, dar om trece noi si peste asta. Surioara lui il iubeste tare mult, i-au mai trecut crizele de gelozie, la mine secretul este ce ii fac lui Dragos sa ii fac si ei, adica il pup pe el, o pup si pe ea, ii cumpar ceva lui, ii cumpar si ei, oricum pe el il dragalesc mai mult seara dupa ce se culca ea ca sa nu vada.

Imi pare rau pentru tine Laurita ca a devenit iar gelos Mirci, adevarul este ca eu nu am experimentat cu Claudia forme de agresiune fata de fratior. Ea se bate numai cu verisoara ei, zici ca au ceva de impartit. Cu alti copii este chiar OK, ba mai mult am observat ca mai bine se intelege cu baieteii decat cu fetitele, ceea ce ma face sa sper ca va avea o relatie apropiata cu Dragos.

Gata, va pup.

Mamica de doua comori: Claudia Andrada (09.04.2008) si Dragos Ovidiu (28.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Madamar de ce sa-i faci analize daca papa bine si creste bine? eu una nu i-am facut lui Mirci niciodata pana acum. DAr, evident, medicul tau hotaraste! Bine ca ati trecut fara febra de vaccin! Cu ceza, sa stii ca eu le-am facut la mai putin de 2 ani
cris-09 ooof, bietul puiut ce trebuie sa se chinuiasca la supt. Eu zic sa mergi la control cu el, sa-ti prescrie un remediu...cu pampersii...mi se pare cam mult de 8-9 ori pe zi in conditiile in care aftele alea sau ce sunt nu-l lasa sa se hidrateze. Copiii mici se deterioreaza imediat, sa nu se deshidrateze. multi si sanatate!
Discordia tu ai inceput serv deja??? brrr! Ma bucur ca cea mica e ok cu Dragos.nici noi nu o dragalim pe Ilinca de fata cu el, cam deloc o fi si asta gresit, eu stiu??
bubu ai dreptate cu hainutele de fete, e discriminare, cea cu floricele rooz, mi-a rupt inima!! si rochia de la botez cu care a imbracat-o nasa. Totusi de unde sunt luate
Sorana si Mirc e disperat dupa ferma. Nu am mai mers cu el pe caldurile astea, nu prea ai unde te ascunde de soare...dar vine ea toamna...

Mergi la inceput