Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (9)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

daca apasati pe linkul de webshot de pe prima pagina intri direct in cont fara a mai fi nevoie de logare si parola!

corectati, va rog!

Mamica lui Mihai Rares

la ce link te referi?

toate albumele ce nu sunt PRIVATE pot fi vazute de oricine

Ioana & PYS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

Mary, gatesc, fac ordine, curatenie. Lucrez si ptr job - tot ce se poate face la laptop, tel, acte, etc

In plus, am o retea de net prin casa .... . Ca sa fie ok tre' sa stau in bucatarie si cum nu imi place sa stau acolo cu Sabina, stau si astept sa se incarce o pagina min in sir.

In plus, am terminat tot Preason Break; mai am 2 sezoane din dr House, din 24h....

Treaba multa dupa cum observi

Sabina la 2 luni a primit, ca si la 4 luni, 2 vaccinuri; insa nu a reactionat in nici un fel;
La 6 luni facem unul singur iar la un an facem 4 ! 4 intepaturi! brrrr

Vazut poze cu pui frumosi de Ruxi si de Sorana.

Nicoleta, special ptr neuronul tau necajit
flori_de_liliac_2010, este adresa unde ne mandrim cu evolutia pruncilor; adresa anterioara a fost si o pastram ptr istorie, ptr burtici si pui noi nascuti. Si, ca sa nu stergem din ea pe motiv de spatiu a aparut cealalta.
Probabil ca atunci cand vom schimba (iar) odiseea mai facem o adresa.

Iti dau eu pe PM parola
edit: nu iti mai dau eu parola ca vad ca a prins Cris porumbelul postas si a trimis-o cu el.

Ioana & PYS

OHO, DAR CHIAR AI MULTA TREABA!!!
job? nu stiam k lucrezi de-acasa... nice, nu lincezeste neuronul;)

si totusi: la noi aici e cam slaba miscareaaa.... fetelor: ADUNAREA!!!

Marlena (Mary) mamica lui Tudor Mateo , 19.05.2010, ora 12.19

Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!

Mergi la inceput

Pai nu m-am oprit nici o clipa Dupa ce am venit cu Sabina acasa, dupa nastere, a doua zi am facut rapoartele lunare

acum plecam la plimbare vreo 3km sa recuperam baietii de la camp; azi au stat toata ziua la...patinaj pe gheata...

Ioana & PYS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Seara buna, dragelor!

Dar chiar ca slaba miscarea pe-aici, unde sunteti cu toate, pe caldurile astea?

Noi de ex am fost dupa-masa la ferma animalelor, Matei ff happy ca a calarit un ponei, vazut multe animale si pasari, amuzant si relaxanta iesire; acum tocmai ce-au adormit amandoi, asa ca profitam de liniste..

Artu, multumim; Si nu inteleg, cate ore are ziua la tine? Chiar ma depaseste cum ai timp sa te ocupi si de 3 copii, din care unul bebelus, sa faci si treburile casnice, si treburi intelectuale si sa te si relaxezi cu un film; mi se pare SF, tre sa ne spui secretul..sau sunt eu varza la capitolul "managementul timpului", de nu pricep..Noaptea de obicei dormi?

Si apropo de noapte, va pe toate cu drag, noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

Mary, gatesc, fac ordine, curatenie. Lucrez si ptr job - tot ce se poate face la laptop, tel, acte, etc

In plus, am o retea de net prin casa .... . Ca sa fie ok tre' sa stau in bucatarie si cum nu imi place sa stau acolo cu Sabina, stau si astept sa se incarce o pagina min in sir.

In plus, am terminat tot Preason Break; mai am 2 sezoane din dr House, din 24h....

Treaba multa dupa cum observi

Sabina la 2 luni a primit, ca si la 4 luni, 2 vaccinuri; insa nu a reactionat in nici un fel;
La 6 luni facem unul singur iar la un an facem 4 ! 4 intepaturi! brrrr

Vazut poze cu pui frumosi de Ruxi si de Sorana.

Nicoleta, special ptr neuronul tau necajit
flori_de_liliac_2010, este adresa unde ne mandrim cu evolutia pruncilor; adresa anterioara a fost si o pastram ptr istorie, ptr burtici si pui noi nascuti. Si, ca sa nu stergem din ea pe motiv de spatiu a aparut cealalta.
Probabil ca atunci cand vom schimba (iar) odiseea mai facem o adresa.

Iti dau eu pe PM parola
edit: nu iti mai dau eu parola ca vad ca a prins Cris porumbelul postas si a trimis-o cu el.

Ioana & PYS

Arturica, imi trimiti si mie, te rog,PM cu parola pentru albumul floricelelor de liliac.

Mergi la inceput

Sorana, eu cred ca a trebuit sa invat sa prioritizez si sa astept apoi ca usor usor sa vin si organizarea.

Eu am inchis tel cand nu am avut chef de el (si aici nu ma refer la cel personal), nu am spalat vasele cand am fost prea obo; de gatit acum am reinceput si nu a patit nimeni nimic cat nu a functionat aragazu';

Acum ce m-am mai echilibrat; o zi curatenie, alta mancare, alta spalat alta poate nimic; constante sunt chestiile pt job (nu-s multe decat daca e inceput de luna) si desigur ce am de aranjat/pregatit ptr cei mici.

O sa vezi, ca pe masura ce cresc si baietii tai, unele se mai simplifica; mai fac singuri ordine la ei in camera, fac singuri dus, mai isi prepara singuri ceva de mancare.

Baietii seara la 8 sunt in pat, la 8:30 dorm fie vacanta fie scoala fie we. Mai sunt si exceptii desigur.

Sabina mai nou se culca de la 8 si doarme pan la 8 dim, cu pauze de masa dar fara sa se trezeasca (nu ii mai schimb pampersul decat in cazuri serioase )

Asa ca dupa ce adorm ei mai am si eu timp de un film, de o inghetata (uf, sa vina odata iarna ca poate scap si eu de pofta asta de inghetata )

Nati, rezolvat

Ioana & PYS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Neata fetelor!
Azi mergem sa ne intepam si va trebui sa plecam pe caldura asta infernala. Bine ca e cabinetul la 10 minute de mers pe jos!

Artu- ma refer la prima pagina unde sunt puse datele bebeilor! La un moment dat e data adresa de mail si www.webshot.com. Daca apesi pe el intri direct in cont si vezi toate albumele indiferent ca sunt private sau nu!

Mamica lui Mihai Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

'Neata!

www.gradinamea.ro/_files/Image/articole/original/magnolie_mare.jpg" target="_blank">LA MULTI ANI
Rares Mihai de NicoletaB

Nati, bine ai revenit!

NicoletaB, bafta multa la vaccin astazi si la multe lunite si multi ani pentru puiutul tau. Ref la webshots, daca te-ai logat o data de pe un pc (acelasi) si apoi nu ai dat log out, data urmatoare cand vei apasa link-ul webshots intra automat in cont. Cel putin asa se intampla la mine.

Laurita, tu pe unde esti?

Vazut poze cu copii frumosi: Mateo de Mary, Riana de Dana81, Tudor de Sorana, Alexandru si Alexandra de Ruxi. Sunt toti niste dulci, iti vine sa-i mananci.

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

BEBE STELIOS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata scumpele

Teo aici sunt iubita, cu okii pe voi. merci de intrebare. Cu Mirci mai greu ca Ilinca e o cumintenie. Cand il duc afara trebuie sa-l duc/aduc in brate pana la parc si din parc, nu vrea sa mearga, daca iau tricicleta nu sta in ea... si nu are decat 14 kg! Si in plus iar trece printr-o etapa de gelozie, a redevenit agresiv..mai da si in noi cateodata, cu mine insa se corecteaza imediat, nu suporta sa ma stie suparata.
Vivela voi ce mai faceti la capitolul gelozie??
Am vazut si eu poze frumoase de copii superbi:
bubu de unde o imbraci mai pe Alexandra? tare cocheta mai e!
Sorana ce buzat frumos Tudor
DAna81 si Nati trebuie sa va felicit atat pentru bb2, cat si pentru primele Clara si Cami, sunt supeeeerbe!
Rox ce-mi place incruntata ta! Asa era Mirci mic.
MAry pupam si okiosul tau!
Teo daaaa, ce simpatic e Stelios cu buzitele tuguiate, zici ca e plictisit de moarte si fluiera sa treaca timpul
Artu ms
Fugim pe afara cat mai devreme, sper la 11 sa fim in casa, e prea cald. Acum 2 zile am facut imprudenta sa merg cu fata in oras pana pe la 3 pm asa, mare inconstienta!! Am cautat umbra, dar oricum...nu mai fac alta data!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Ah, am stabilit si noi totul la resto, vom avea pe 28 august, ar trebui sa mai dau jos vreo 2 kg jumate sa ma incapa rochia, dar nu pot sa ma abtin seara de la mancare

Mergi la inceput