Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (44)
Raspunsuri - Pagina 9
bebelu86 spune:
pana sa-l cunosc pe al meu sot...ma mai distram
k ma duceam pe langa tata si frati-miu si le tineam galerie la adversarii stelei ![]()
dar de cand cu al meu care nu pierde nici un meci si se oftica la orice greseala...m-am saturat..sa nu mai aud..
deja imi vine sa stric tv ca sa nu mai aiba la ce sa se uite.
cand joaca steaua..clar nu ma intelg cu el.
sau atunci imi ma aproba in tot ![]()
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
18+
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
Foxy-le spune:
Eu nu-s cu meciurile, dar acum vazand Bv, na, sa-ntreb si eu.
Eu prefer rugby(dar din turneul celor 6)![]()
Multam de scor.
La 9 o intind si eu in pat, ca azi am umblat cam mult. (acuma-s reduceri peste tot si cine stie ce gasesti fain
)
17
Shines spune:
faza tare la noi e ca vecinu de deasupra e stelist..si da tv-ul tare..al meu dupa el
si cand joaca vreuna dintre echipe sa vezi ce mai tipa vecinu..gooolll
si al meu ''ati avut noroc ba, ce te dai mare'' pe urma ala ii raspunde ''te oftici'' noroc ca nu se si vad ca s-ar ciufulii
in rest cand se intalnesc sunt foarte buni prieteni
nasol cu blocurile astea..se aude tot
Simo
19 +
Foxy-le spune:
Aha, deci shubulina e Ana. merci de info, shines.
Al meu n-are treaba cu meciurile, de-abia la mondiale vreun meci.
Bai ce ma 'nerveaza tastatura asta. S-a bulit ceva la laptop si scrie cu ...pauze.
Luni merg si eu la eco, la,la,la . Sper sa fie bine biluta!
17
loutzy spune:
Nu zi din astea ca ma doare deja capul. NU vreau sa deobicei pe langa el cand e meci, dar acu e destul de obosit si imi permit ca nu prea mai are vlaga.![]()
![]()
Laura
17+ cu 
Doloress spune:
Multumesc fetelor
Intr-adevar suna fain mami de baieti!
Foxy pai s-a mai incalzit, acum sunt 20 de grade, dar azi noapte am tremurat un pic. La voi in Suedia nu e la fel? Sau a venit si acolo valul de cladura?
Bebelu felicitari pentru fetita! Am vazut ca s-a schimbat... Lasa ca vezi ca fetitele sunt in minoritate, trebuie intariri! ![]()
Shines am fost si eu odata la Craiova si am ramas masca cat de microbisti sunt toti pe-acolo, trup si suflet! Mie imi plac oltenii, sunt sufletisti tare. Familia sotului (din partea mamei) e din Oltenia, chiar daca s-au mutat in Moldova de 60 de ani, tot olteneste vorbesc si sunt niste oameni super.
-13+ cu posibil 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
Foxy-le spune:
Fetele, va pup de noapte buna acum
, ne vedem maine dim. Probabil o sa fiu prima. Aveti grija de voi, o seara placuta.Pa,apaa
17
Shines spune:
da Doloress..la ei e o chestie de familie
al meu isi aduce aminte de primul meci la care l-a dus tatal lui, la Craiova..avea 4 ani si isi aminteste perfect atmosfera si cum tremura cand toti strigau sau cantau in cor..e asa emotionant cand imi povesteste
de aia ii si inteleg pasiunea asta
fratele lui insa nu prea le are cu sportul..sunt 4 ani diferenta intre ei..si cica cand se uitau la meciuri impreuna asta mic il intreba pe sotu meu ''ia zi ba..io cu tine sa ''tziu aci '' era mortal
Simo
19 +
bebelu86 spune:
noapte buna Foxy 

da..aici trebuie sa echilibram cat de cat balanta..
dar acasa saracu sot e singur intre 3 gagici momentan, a 4-a e pe drum. ![]()
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
18+
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!