Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (44)
Raspunsuri - Pagina 10
Foxy-le spune:
Hai sa-i rapund lui Doloress, ca asa-i frumos, nu?
Aici e cald si sa stii ca nu-s frigurile de pe lume nici iarna. Mai ales in sud unde sunt eu, e mai cald decat in Brasov. E cumva ...egala temperatura.Acuma-s 23 grade si dimineata vor fi 16-17 ca si noaptea. suntem si langa mare, poate de aia.
Si da, din pc meu de v fain sa ai baiat, parca-i mai usor decat cu fata. ![]()
Gata, plec ca ne e si foame.pupaturi
17
Doloress spune:
Bebelu pai cine o sa fie rasfatatul casei? El!
Tatal meu era mereu in minoritate, eram noi doua surori, mama si bunica. Apoi mai veneau mereu matusa si o verisoara, stateau la noi din cand in cand, deci vorbea saracul de unul singur.
Apoi ne-a adus o pisica, care era, normal, tot femela.
Mai rau era cand am crescut, cand ne apuca pe toate-odata PMS-ul si tranteam si izbeam. Atunci isi cauta de treaba prin afara casei.
Foxy pai e super asa, nici prea cald vara nici prea frig iarna. La noi din pacate iarna e crima (-30 zile la rand) dar ne-am obisnuit. Speram la incalzirea globala a planetei, din ce in ce mai vizibila. Ca anul asta de exemplu am avut o iarna super usoara.
Shines asa e, i-am vazut si eu pe craioveni, emotionati pana la lacrimi pentru echipa lor. Si stii ce mi-a mai placut tare, nu stiu daca e asa peste tot, insa am observat ca femeile sunt tratate acolo cu mai mult respect decat in alte zone din tara. Femeia e un fel de Dumnezeu in familie. Nu stiu, mie asa mi s-a parut, prin familiile la care am fost.
-13+ cu posibil 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
Shines spune:
asa e ..femeile sunt tratate foarte frumos, adorate chiar...nu stiu daca la toti, dar toate familiile pe care le-am intalnit asa erau..cel putin barbatii din familia sotului (si sunt foarte multe., sotu meu are 7 unchi si vreo 14 verisori..fete sunt mai putin) sunt extraordinar de respectuosi,afectuosi si iubitori.
Simo
19 +
bebelu86 spune:
asa e,,,rasfatatu casei..
numai k trebuie sa se fereasca cand toate 3 sar cu gura pe el ![]()
catelu e mascul..dar degeaba
ma duc si eu sa fac un dus si dupa nanita

noapte buna si somn usor tuturor
ne auzim maine
Abramburica drum bun si distractie placuta acasica 

Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
18+
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
loutzy spune:
Somn usor si de la mine. Gata stingerea ca nu mai pot.
Va pupacesc pe toate.
Laura
17+ cu 
Doloress spune:
Noapte buna fetelor! 
pe ultima suta de metri urez si eu
La multi ani Angie
sarcina usoara si frumoasa in continuare!!!
-13+ cu posibil 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
mirela2 spune:
ioii ati dat stingerea tare devreme
eu am iesit la mall cu o fosta colega care vrea sa mi boteze copchii si am stat de povesti pana la nchidere
pupi si somn usor
si mami de Vlad (12.12.1999) 
Foxy-le spune:
Neata,neata! V-am spus ca-s prima? Asa suntem noi, matinali.
Poftiti la cafeluta calda
si racorica (aici ploua si-s 19 grade).
Eu tocmai am luat primul mic-dejun.![]()
O zi frumoasa va doresc 
17