Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (44)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Doloress..feliitari pentru vestile bune..pentru flacai, sa va traiasca sa fie sanatosi..uau..vei fi ''mama de baieti'' e tare frumos
sarcina frumoasa si linistita in continuare

Simo 18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Felicitari Doloress. Sa ai o sarcina usoara in continure si 2 flacai sanatosi care sa o asculte pe mama.

Laura

17+ cu

Mergi la inceput

apropo..am o reclamatie/plangere pentru cine a facut site-ul ..
bre..de ce exista in lista de emoticoane numa chestii cu steaua ? si cu alte echipe nu ? ha? ia uite aci :
da ce puii mei..oltenii ce au (UNIVERSITATEA CRAIOVA), paduchi ??sau ailalti ..asta e discriminare

Simo 18 +

Mergi la inceput

Ai dreptate Simo. Eu nu sunt cu meciurile. Al meu se uita numai la cele cu steaua. Dupa mine fotbalul nu e sport.

Laura

17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Felicitari DOLORESS pt vestile de la eco
o sa fi cea mai rasfatata

si eu ma plicti pe aici
afara tot zapuseala e....
am deschis geamurile in toata casa...poate se mai racoreste un pic..dar nmic

am papat niste mamaliga cu lapte si acu mai bag 3 cremvusti si dupa cred k bag somn
nu am reusti sa dorm la pranz. atunci cand am adormit, a venit socrela aksa si a inceput javra sa latre zici k il omora cineva..ami dormi dc poti.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 18+

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

Mai fetele, nu va mai uitati la Tv ca faceti ulcer!!
Cat e scoru' cu brasov? Castiga?
Felicitari pt baiatul nr 2, sa fie super sanatos si tu la fel!(mai, racoarea aia de canada la 8 grade, pare deja frig! Brrr (vorba lui Tic din ciresarii)
M-am chinuit sa pun si eu vreo 2poze pe picasa, sper ca am reusit.Nu ma pricep prea bine. Care sunt pozele cu Ana? vreau sa le vad si eu .

17

Mergi la inceput

al meu e oltean infocat..plange la meciuri cand o ia craiova in freza sau mai rau cand castiga..are niste emotii..mama ce mai traieste momentul
prin casa se canta destul de des''suntem cei mai buni dintre romani, suntem olteni'' sau ''hai craiova campioana unei mari iubiri'' stie toate imnurile pe de rost..e belea
eu in general ma uit la orice sport..imi place sa stiu cum se joaca si care e faza acolo
la fotbal ma uit de obicei la meciurile mari..sau la alea dinafara..cand sunt stadioanele pline si e atmosfera misto

Simo 19 +

Mergi la inceput

FOxy e 0-0. E pe terminate prima repriza.

Laura

17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

AAA am uitat sa va spun - toate sunteti frumoase(si gravi si ne).
trebuie sa mai descarc de pe camera vreo 2, dar mi-a fost lene.

17

Mergi la inceput

foxy..intra tot acolo la album..si vezi albumul ''shubulina''

Simo 19 +

Mergi la inceput