Pestisori... pestisori... (63)
Raspunsuri - Pagina 12
nicoll_mada spune:
Seara buna!
Ely ma bucur din tot sufletul ca Andrei este bine!Luni scapati si de fire si in scurt timp va ramane doar o amintire.baiatului curajos,dar si restului trupei!
Suri sanatate multa!Fa-ti un vin fiert,rosu cu sortisoara.Si daca nu-l vei bea singura...cu atat mai bine.
Cuscra nu am apucat sa te sun a doua oara,am inceput munca,deci balamuculO sa te sun putin mai tarziu...de fapt esti deja pe mess
Eu maine am una dintre restante,am citit putin,dar putin,asa ca nu pun poze nici acum,merg sa citesc imediat.Pozele cred ca abia pe week o sa reusesc sa le pun.
Ce sa va spun,la mare a fost cat se poate de ok,exceptand ca am facut o enterocolita de am bagat la greu niste imodium si metaclopromid,nu am mancat nimic o zi intreaga,dar in urmatoarea eram ca noua.
De bronzat nu am facut-o prea mult,dar am sapat gropite,am facut castele,ne-am balacit muuult de tot.
Lui Stefi ii era teama cand marea era agitata,motiv pt care urla din tot sufletul.Iar eu nu o mai bagam in acel timp.
Pt ele a fost super.S-au jucat,a venit si o prietena de la Bucuresti si in ultimele doua zile si colegul Codrutei care poarta titulatura de "sotul meu".Coco a fost f fericita din acest motiv.
Cam atat pt in seara asta,merg sa citesc,va pe toate!
nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
daniela_daneza spune:
Buna dimineata!
Azi sunt putin mai bine asa ca ma apuc sa fac putina ordine si apoi merg la catel .
O zi buna la toate sirenele !
daniela_daneza spune:
Tinem pumnii si ne gandim la tine !
Citat: |
citat din mesajul lui babylina azi am nevoie de toate gandurile bune si sa imi tineti pumnii |
babylina spune:
Va multumesc din suflet ca ati fost alaturi de mine. Sunteti deosebite. Ma bucur ca v-am gasit , sunteti ca o familie pentru mine si imi sunteti dragi.
Vestile sunt bune.
Sunt mici probleme dar vestile sunt bune.
nicoll_mada spune:
Seara buna!Fetelor ma doare capul rau,nu sunt in stare de multe in saera asta.La examen a fost ok,dar m-am intors apoi la munca,se dadeau banii si....
Cuscra ti-am spus ca va fi bine!!!Abia astept sa continui cu vestile bune!
DAca noi suntem ca o familie pt tine,tu esti un membru al ei si sigur ca suntem una langa alta atunci cand este cazul.
Ma iertati ca nu pot sa mai scriu,fug in pat
pup si pe maine.Am uitat sa va spun ca voi lucra maine.Sa aveti o noapte buna!
nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
babylina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nicoll_mada Seara buna!Fetelor ma doare capul rau,nu sunt in stare de multe in saera asta.La examen a fost ok,dar m-am intors apoi la munca,se dadeau banii si.... Cuscra ti-am spus ca va fi bine!!!Abia astept sa continui cu vestile bune! DAca noi suntem ca o familie pt tine,tu esti un membru al ei si sigur ca suntem una langa alta atunci cand este cazul. Ma iertati ca nu pot sa mai scriu,fug in pat pup si pe maine.Am uitat sa va spun ca voi lucra maine.Sa aveti o noapte buna! nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 } http://community.webshots.com/user/nicoll_mada MMN |
Cica si vestea aia e buna.