Pestisori... pestisori... (63)
Raspunsuri - Pagina 13
daniela_daneza spune:
Am fost cu catelul afara, apoi in parc cu bicicleta , m-am intors si voi nimik , pauza.......
babylina spune:
Noi am lipsit motivat ca am fost la petrecere.
La petrecerea de 3 ani a dulceturilor si papanasilor.
A fost prima data dar ne-am simtit excelent.
daniela_daneza spune:
Ma bucur ca v-ati simtit bine !La mai multe petreceri!
Citat: |
citat din mesajul lui babylina Noi am lipsit motivat ca am fost la petrecere. La petrecerea de 3 ani a dulceturilor si papanasilor. A fost prima data dar ne-am simtit excelent. |
daniela_daneza spune:
Buna dimineata!
Poftiti la cafea si pt. mai tarziu un pui cu orez si legume, am facut in special pt. catel..
O zi buna!
azi iar vreau sa ma plimb cu bicicleta
carmaw spune:
da(niela)da(neza)
ce catel ai?
Alaltaieri am tot fost ocupata cumparaturi am returnat masina de piine(multumesc de suportul fetelot de pe culi) iar ieri am tot bucatarisit...v am citit dar nu am mai avut putere sa scriu
sper ca totul e in ordine pt voi...eu trebuie sa ma duc luni sa i au trimitere la endocrinolog si gineco cred....ma tine ceva in git si dorm pe mine
va mai astept curajoaselor
pup pe toata lumea
daniela_daneza spune:
Carma, e catel maidanez dar e tare frumos gen labrador si e al nepotului .
Si eu merg sapt. viitoare la niste analize pt. tiroida ca nu am mai facut de nici minte nu mai tin ....
Pupici si toate bune!
nicoll_mada spune:
Suri da cafeaua ca sunt cheauana...desi m dormit aproape 11 ore...
Cuscra nu am apucat sa sun,urmeaza candva azi...
Fetelor eu sunt intr-o graba de nu ma vad.Ieri am lucrat,am ajuns acasa pe la 17,iar pana seara tarziu am copt 24 kg vinete.Azi am in program 50kg rosii pt suc si inca cate ceva maruntisuri,maine e ziua mamei.
Fetele sunt deja prin curte cu bicicletele,iar Codri ma bate la cap sa-i pun rolelele sa invete,dar nu cred ca are loc azi.
Va ,pe mai tarziu sper!
nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
daniela_daneza spune:
Suri, mama cate vinete ati copt , bravo ... spor la treaba si azi ....vinete nu vreau dar niste suc da
carmaw spune:
doamne mada
CITE KILE?? faci ce?? Ai familie mare?
Eu fetelor merg pe principuil ca o viata am si cum nu mai sunt tinara nu fac!
Cumpar deja salata de vinete facute si daca vreau ....stiti voi ce pun in vinete niste ceapa parjita cu ardei si rosii si gata!
stiti cum zic francezii la salata de vinete:caviar d obergine....era f scumpa si era ca un piurée
in rest m am spalat pe cap si astept sa ma sune o cunostinta de pe culi ca e in excursie aici ..vrea sa ne vedem
Da cine stie?
in rest pupici DaDa si eu am avut un catel cred ca pe scris pe topicul adequat...era soricar jalea o port in suflet din 1999 l am incinerat separat am urna lui cu el vreau sa fiu arsa sau inmormintata
----------------------------------------------------------------
va pup pt prinz am niste andive ,le trag in unt cu bucati de carne si legume pe bat...ouff cum le zice
frigarui EVRIKA
PUPICI
nicoll_mada spune:
Fetelor...cred ca eu de grija sa nu mor de foame am sa mor...asta glumind.Caci pe bune...poate as cumpara si eu mai multe facute de-a gata,dar...nu ma tine.Pe cand facand in casa ne gospodarim mai bine...munca noastra nu se pune la bani
Suri se rezolva cu niste suc de rosii.Dai o adresa saui cand mai vin eu la capitala vin cu ea la purtator!
Eu mai am de taiat cam 1/3 din rosii,dar am primit o mana de ajutor de la o matusa.A inceput ea deja sa dea la masina.
Carma suntem 3 adulti si 2 copii.Sti vorba roamanului:lasa sa fie acolo.
Gata,am fugit,duminica placuta!
nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN