Pestisori... pestisori... (63)
Raspunsuri - Pagina 11
andanii spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elyanne La muuuuuuulti ani, Bogdan! Sa fii sanatos si norocos. Dany la nunta a fost foarte frumos ... dar am pelcat repejor... pe la 2 noaptea (petrecerea incepuse pe la 7-8 seara) pt. ca o prietena se simtea rau, fina noastra e graviduta si a obosit... asa ca am plecat si noi Charlie ma bucur... tin pumnii sa fie ok si in practica Maine sa ne tineti pumnii... mergem sa-l operam pe Andrei de hernie... obligat-fortat... s-a umflat si mai mult aseara si s-a schimbat culoarea zonei ... semne de alarma... asa ca m-am dus val vartej, fara trimitere, de urgenta... Operatia e usoara, asa imi zice toata lumea, dar cand esti tu personajul principal... parca nimic nu e prea usor... Dupa ce ne dezmeticim si ne revenim... probabil o sa mi se para floare la ureche... Pana atunci, tineti-ne pumnii Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07) |
doamne ajuta ely sunt cu gandul la tine , abia astept sa ne scrii cum ca totul e perfect ok dupa ... pup frumosul meu pe nasuc sa nu ii fie frica
andanii
babylina spune:
Multumim frumos pentru urari!
Bogdan ieri, asa de ziua lui a facut febra 39.4 si la pranz si seara si spunea ca are " fasole in gat".
Nu a mancat nici tort. S-a distrat stingand lumanariele .
Azi nu mai are febra e fresh.
Gata am revenit si eu pe aici, dupa o "luunga" absenta.
Nicoll , care a fost aproape de mine cu gandul si sufletul.
Nu putem sa schimbam si sa fiu si eu sora?
Am citit totul la zi , sa stiti.
Doar ca nu am putut scrie. Mi-a fost dor de toate sirenele.
toate sirenele !
Tinem pumnii Ely sa treaca operatia cat mai usor si recuperarea sa fie rapida.
Si daca mai puteti , tineti si pentru mine, ca maine la ora 12 am si eu un hop de trecut .
elyanne spune:
Multumim mult de tot pentru sustinere
Suntem acasa de vreo ora... S-a trezit cam greu din anestezie si m-a speriat... a plans dupa vreo jumatate de ora... ne-am certat putin ca vroia apa... si n-avea voie inca... intr-un final a baut 2 guri si l-a luat somnu' vreo ora... apoi era fresh si se radea la desene animate...
Imi spune din cand in cand ca il doare... ceea ce e normal...
Cica n-avem interdicite la nimic (la capitolul mancare) si la capitolul zbenguiala, atat ca poate fi de potolit un copil
Spitalul renovat... sincer ma asteptam sa fie vai de el Personalul pe repede inainte... dar probabil e ceva minor si se opereaza pe banda... ca si polipii...
Acum sunt cu ochii pe el ... si luni mergem sa scoatem firele...
Si sa-l laut putin... am cel mai cuminte copil... nu a plans la analize, nu a plans cand l-au luat la sala... Desi intelesesem ca ii fac o preanestezie ca sa-l linisteasca cat de cat, nu i-a facut nimic, l-a luat o asistenta in brate si a inceput sa-i povesteasca verzi si uscate si dusi au fost... nu l-am auzit plangand... Ii povestisem cu decurg lucrurile, sa inteleaga ca trebuie sa mearga doar el cu d-na asistenta la sala... iar noi il asteptam la usa... Se pare ca a mers... De asta imi era cel mai teama, de plecarea la sala de operatie... si evident de anestezie.
daniela_daneza spune:
Ely, doamne ajuta ca a trecut cu bine ! Felicitari baietelului curajos ! Refacere rapida!
Baby , tinem pumnii si tie ! Si ti-am simtit lipsa ! Daca te pot ajuta cu ceva sa zici!
Nik de raportat , doar ac astazi am cam inghetat . m-i s-a parut infiorator de frig ...
O seara plakuta!
nicoll_mada spune:
Hello!!!
Gata,m-am adunat si eu acasa si am venit la raport!
Ely din suflet ma bucur ca totul a decurs bine!Felicitari micului curajos si refacere cat mai rapida si usoara!
Suri ma bucur ca ai reusit cu actele si sincer te admir ce relatii aveti voi fosti sau inca actuali colegi.Superrr!Si zici ca pe probleme de corazón este mai bine?yupiiii!!!!
Cuscra daca vreio putem fi si surori,dar bag de seama ca nu prea vreio sa-mi dai baiatul de ginere ai?Indiferent ce suntem sau vom fi,sa ai siguranta ca voi fi cat de des voi putea alaturi de voi!
Imi pare tare rau ca nu am ajuns sa va cunosc personal pe mai multe.Probabil ca avem ceva trasaturi comune,care ne apropie.Vreau sa va spun ca desi am stat f putin timp fata de cat mi-as fi dorit cu Danuta vorbeam asa de usor si liber...Nu are sens sa va spun ca pe multe,desi nu v-am cunoscut personal,va simt foarte apropiate sufletului meu.Nu's ce m-a apucat de sunt asa de sentimentala,cred ca Cuscra e de vina.Maine imi voi indrepta gandurile spre tine si DD.Ai sa vezi ca va fi bine
DAna capul sus!Mai ai concediu?Hai,strabate juma de tara si va asteptam la noi.Pe bune ca merge trenul de la Timisoara la Ploiesti si de acolo va preiau in regim de urgenta.Hai doamna draga,zambetse,ai pt ce sa te bucuri,ia priveste la Andrei
Charlie tinem pumnii sa fie bine si pe mai departe!Parca e un alt ton in scrierile taleImi place mai mult!
Carma la distractie doamna?Hmmm...zici ca incepi sa cauti greci pt fete...no,inca nu ma simt in stare,dar daca voi avea vreodata,am sa stiu sa apelez la tine.
Fetelor ma simt tare obosita dupa prima zi de munca,nu am facut mare lucru,dar...si maine voi merge la munca,dar maine seara vin cu ceva poze si amanunte despre concediu.Va pe toate fara exceptie!
nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
daniela_daneza spune:
Neatza pe la pranz !
Nicoll , da .. spor la treaba si asteptam pozele cu mare interes .
Restul ?
Eu sunt chiauna , m-am trezit pe la 5.00 cu o mare durere de cap, am racit ,sinusurile sunt infundate si ma doftoricesc cu ceai , paracetamol sinus , creion nazal......si azi nu ies din casa , sper .
O zi buna !
Ely, cum este Andrei ?
elyanne spune:
Andrei este foarte bine... ieri dupa-amiaza, dupa ce s-a trezit era ca un mosulica... mergea aplecat si inceeet... a facut si un pic de febra (37 cu 5) ... dar azi dimneata nu mai avea nimic... parca nici nu l-am operat ieri.
Iar cusatura e atat de fina... cred ca in cativa ani nu o sa se mai observe...
carmaw spune:
buna fetelor si bine ca a trecut elyanne!
eu ieri am fost cu probleme cu MP masina de piine (am scris pe culi se stie doar...)
tot ieri am avut o durere de juma de cap sau in fine ce o fi terminatia gitului
Nicoll mada tu ce povestesti
DD totul e bine ti a trecut
eu am aruncat azi piinea n 4 si acum ma intind dupa masa de prinz
pupiciiiii
daniela_daneza spune:
Ely, asa mergea si Andrei al meu ( nepotul) dupa operatie ca un mosulica aplekat , mi-l si amintesc ...ma bucur ca este bine nazdravanul.
O seara buna !
Merg la niste prieteni la masa cu fructe de mare si prajitura cu rubarba