Mamici de sept-oct'10-Bun venit Sebastian!(125)
Raspunsuri - Pagina 6
be_one spune:
Fetele, am vrut sa va povestesc ceva despre o prietena de a mea, care a nascut de curand. Ea l-a rugat pe dr (dr la care merg si eu) sa nu o taie la nastere si el i-a spus ca pt asta tb sa il asculte si sa faca ce ii spune el, adica sa coopereze am vrut sa spun. Si a nascut, fara epiziotimie o fetita de 4,650 kg. Deci, daca dr are rabdare, cred ca se poate (bine, n-am vrut sa spun ca in orice situatie sau la oricine) - Buburuza parca era interesata.
Oana 32+ cu si mami de Dimitrie (23.10.2004)
chichiutza spune:
Breee pai daca m-ati facut curioasa aseara! Credeti c-am adormit usor?
Cristina 31+
chichiutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_25 CHICHI nu mai glumi asa ca era sa fac infart! Vrei sa dau cu nectarine si napolitane dupa tine? FISTIQ Ana31+ Maia Elena lu' mama |
Da daaa arunca linistita ca nu ma supar!
Cristina 31+
eveline spune:
Be One contractiile e normai sa le ai atata timp cat nu-s dureroase. Nu cred ca depind de ceva anume, orgnismul se pregateste de nastere.
Ana . Da, mi-am inchis si eu nuanta la par.
Da ce harnicute sunteti....de luni ma apuc si eu... Sotul a remarcat ca eu nu mi-am pregatt nimic pentru spital si parca m-a luat cu un fior...asa putin mai avem???
31+ Darian si mamica de Bianca
chichiutza spune:
Fetelor cat e normal sa tina un sughit de-asta? Cred ca ne-a apucat si pe noi!
Cristina 31+
ana_25 spune:
citat din mesajul lui chichiutza Fetelor cat e normal sa tina un sughit de-asta? Cred ca ne-a apucat si pe noi! Cristina 31+ |
Depinde! Pe Maia a tinut-o cel mai mult aproape 10 min!!
Ana31+ Maia Elena lu' mama
lucianna_83 spune:
Hello!
Am intrat repede sa va invit la o felie de inghetata, sper sa nu se topeasca pe caldurile astea. Ca niciodata am renuntat la clasicul tort in favoarea inghetatei, dulcegariile nu sunt bune pe vremea asta.
Pot sa zic ca am ramas deja singurica, baietii au plecat la piscina, muncitorii sunt la datorie (pe la geamuri).....iar eu vorbesc la telefon .
Nu mai stiu cine a zis de suc concentrat pus in apa plata sau minerala....cert e ca de aseara am luat si eu si beau intr-o veselie, asa rece....e superrrr. Daca vreti va servesc cu un pahar si pe voi.
Pupici multi si stati la racoare.
28+ si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008
chichiutza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ana_25
Depinde! Pe Maia a tinut-o cel mai mult aproape 10 min!! Ana31+ Maia Elena lu' mama |
aaa ok! Vad ca dupa vreo 7 min s-a oprit!
Fug la cumparaturi! va
Cristina 31+
alynta27 spune:
citat din mesajul lui be_one Alynta, cand spui ca baietii au fost indusi, inseamna ca ai facut injectii cu ceva, nu? De fapt vroiam sa intreb cu ce? Oana 32+ cu si mami de Dimitrie (23.10.2004) |
Nu am ajuns pana la injectii(sunt cu oxitocina, de fapt perfuzii)! MI s-a dat cate jumatate de pastila (nu stiu de care) dimineata si seara/amiaza si noaptea pe la 2 am nascut in ambele cazuri!
Alina-Mirela 35+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
ana_25 spune:
Chichi spor la cumparaturi!!
Luciana multumim pt inghe!!Tocmai am "lins" si eu o caserola de 450gr!!
Ana31+ Maia Elena lu' mama