Mamici de sept-oct'10-Bun venit Sebastian!(125)
Raspunsuri - Pagina 5
Alina_feier spune:
Buna fetelor....ufff nu mai pot mai am 3 zile si intru in concediu...yuhuuu....si astia ma exploateza la maxim ca sa las totul la zi si cat mai putin pt ei....asa ca nu incerc sa imi caut scuze pt lipsa
Ma rog la Doamne Doamne sa ii dea putere lui bebe Sebastian sa lupte si a fie totul bine ca Nike sa se poata bucura de el.
Felicitari fetelor care azi au schimbat semnatura...tot asa pana la 40.
M-am amuzat copios aseara cand am citit capitolul trecut....ce idei nastrusnice aveti....sunteti superi tari.
Abia astept si eu ziua de miercuri sa mergem la dr.
Toata saptamana am tusit foarte rau nu mi-a curs nasul dar am avut tuse seaca...bina ca acu la sf de saptamana m-a mai lasat ca si asa cred ca bebelina mea e foarte zdruncinata.
Alina 30+
http://lbdf.lilypie.com/6ECdp2.png
LoraG76 spune:
O prietena a pus un link la imnul crizei, cica...f. tare Shakira autohtona, in loc de waka,waka, e kk maka... Criza-criza, dar macar sa radem, mai putem!
http://www.youtube.com/watch?v=JYrnR4t17A4
Alina, multa sanatate!
Lora, mami de Iustina si 36+
Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
mari_paun spune:
buna bombonici
azinoapte m-am rostogolit de caldura...nu mai puteam...dimineata sotul eu s-a pus pe curatenie generala, , aspirat , curat in baie, frecat, mop...cum se face
apoi a fost la cumparatori ca vreau pepene
o s astau tolanita la tv si-l las pe el sef la computer, ca merita
va pup pe toate si va doresc un we minunat
p.s. imi pare rau ca nu merge ookee ca sa fac comanda de steluta pt bebe, acolo mi-am facut cont...dar sigur voi reusi
stiti pe unde se gasesc bibe de sticla?
am facut rost de 1
BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari, cu piciorul in gips31+PETRU si mami de Ema
Fistiq spune:
Buna dimineata!
Anuto, multumim mult de capitol! Ce nora desteapta o sa am!
Ma bucur de vestile bune despre Sebastian!
La multi ani Lucianna! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de bebele tau perfect!
Eu m-am trezit cu asa un drag de cucletzul meu Se foia pe acolo si mi-l si inchipuiam botosel ca nu-i convine spatiul mic
----------------------------------------------
cu BB Tudor intr-o burticuta de 32+
bpatricia spune:
Buna gravidutelor, ce mai faceti, nu mai pot de cald, vroiam sa av intreb dc ati fost pe la plaja, eu vreau astzi sa merg la amrea sa stau in apa cat de mutl pot ca nu mai pot de cald, ce stiti de baie in mare e vreo problema ptr bebita, ati mai fost la plaja zilel astae gravidutelor noi suntem in 29 sap si 3 zile, va pupacesc
ana_25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LoraG76 O prietena a pus un link la imnul crizei, cica...f. tare Shakira autohtona, in loc de waka,waka, e kk maka... Criza-criza, dar macar sa radem, mai putem! http://www.youtube.com/watch?v=JYrnR4t17A4 Alina, multa sanatate! Lora, mami de Iustina si 36+ Carti personalizate Bazar umanitar DC - ajutati copiii Teledon pentru Dan www.inimacopiilor.ro (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
Ana31+ Maia Elena lu' mama
chichiutza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui LoraG76
Felicitari pt. reusita! 'Neata! Ne-am trezit de pe la 8 si ceva, dar abia acum am ajuns la calculator. Iunia, "La multi ani" pentru ieri! Luciana, "La multi ani" pentru azi! Sa fiti fericite si sa aveti bebei sanatosi si la termen! Mai3, posibil sa ne gandim la aceeasi persoana, nu stiu...azi n-a scris nimic, de ex. Dar v-am zis, nu tre' sa suspectam orice fata de aici, ca toate suntem ok, doar una crede ca e perfecta, dar, din pacate, face si ea greseli gramaticale. Nu dam exemple, ca-i impotriva regulamentului. Gata, eu nu mai vorbesc despre asta. Bebelina era cuminte de dimineata, dar acum iar au apucat-o pandaliile, nu's ce are...'oi fi mancat eu prea multe prune?! Lora, mami de Iustina si 36+ Carti personalizate Bazar umanitar DC - ajutati copiii Teledon pentru Dan www.inimacopiilor.ro (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
Bine dom'le recunosc, eu am fost![:)))]
Cristina 31+
Fistiq spune:
A, merci de explicatiile cu vitamina a uleioasa ca ieri n-am mai apucat.
Alynta, ai sanse sa nu mai fie ca si la baieti cu nasterea, ca se spune ca fetele sunt mai grabite sa vina pe lume. Asa ca ai grija de tine!
Lora, am vazut ca si tu iti faci griji mai nou. Multa sanatate, o sa fie bine cu printesica, o sa vezi Si nu mai fi egoista, imparte treburile si cu altii!
.... Eu vorbesc de treuri... M-a gasit ieri sotul intinsa pe jos, aspiram pe sub pat. Eu m-am speriat de el ca nu l-am auzit cind a intrat, el s-a speriat cand m-a vazut asa zeloasa. A zis ca asta imi trebuie mie in 7 luni jumate?
Ca tot vorbeati de mers in 4 labe aseara
----------------------------------------------
cu BB Tudor intr-o burticuta de 32+
LoraG76 spune:
Haha, Chichi! Vezi, d-aia tre' sa scrii zilnic, sa nu te suspectam de nimic!
Fistiq, vezi...alta egoista!
Gata, fug in pat, la tv, ca am stat prea mult pe scaun si-acusi tre' sa pregatesc masa.
O zi frumoasa si racoroasa sa aveti!
Lora, mami de Iustina si 36+
Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
ana_25 spune:
CHICHI nu mai glumi asa ca era sa fac infart! Vrei sa dau cu nectarine si napolitane dupa tine?
FISTIQ
Ana31+ Maia Elena lu' mama