Mamici de sept-oct'10-Bun venit Sebastian!(125)
Raspunsuri - Pagina 7
Mari-Mariuk spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_25 CHICHI nu mai glumi asa ca era sa fac infart! Vrei sa dau cu nectarine si napolitane dupa tine? FISTIQ Ana31+ Maia Elena lu' mama |
Ana, daca dai cu asa ceva dupa Chichi, zic si eu la fel ca ea, poate-poate...ca la cat de cald e, nu imi vine sa merg la piata...
Mariuk 31+
alynta27 spune:
Be one depinde de dr ff mult! Pe mine nu m-a taiat deloc: David a avut 3550g si m-am fisurat superficial, ca d-nul a iesit si cu manuta, la Matei m-am rupt mai tare dar nu foarte grav ca a avut 3750g!
Fistiq multumesc de incurajare! Asa mi-a zis si dr mea ca fetele sunt mai harnicute! Sper sa fie bine! Sincer ar fi o experienta noua sa decurga totul de la sine!
Alina-Mirela 35+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
Luccianna multumim frumos de tratatie! Chiar merge pe canicula asta!
Alina-Mirela 35+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
ana_25 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Mari-Mariuk
Ana, daca dai cu asa ceva dupa Chichi, zic si eu la fel ca ea, poate-poate...ca la cat de cald e, nu imi vine sa merg la piata... Mariuk 31+ |
Pai Iti trimit si tie daca vrei!!
Ana31+ Maia Elena lu' mama
Mari-Mariuk spune:
Ana, da, vreau! Dau la schimb un pepene de vreo 4 kg, ca am 5 adusi de la sat.
Mariuk 31+
ana_25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mari-Mariuk Ana, da, vreau! Dau la schimb un pepene de vreo 4 kg, ca am 5 adusi de la sat. Mariuk 31+ |
Mmm,pepene!!
Ana31+ Maia Elena lu' mama
Alina_feier spune:
Zilele trecute am trecut si noi un pic la cumparaturi.....am luat asa:pompa san (de la avent), sterilizator de biberoane si incalzitor de biberoane
Mi-am mai achizitionat si cartea "Mama si copilul" de sotii Capraru.O prietena de-a mea mi-a recomandat-o...am rasfoit-o putin si dupa parerea mea e foarte utila.
Alina 31+
http://lbdf.lilypie.com/6ECdp2.png
bebecris26 spune:
Luciana, la multi ani! Sa fii sanatoasa si bebe sa va aduca numai bucurii in viata . Be one felicitari pt semnatura, sa cresteti mari pana la 40s
cristina si bebe in burtica 31+sapt
be_one spune:
Alynta, ma gandeam eu ca e vb de oxitocina. Sa intrebi dr daca au acum in spital, pt ca acum o luna nu era si am inteles ca nici in farmacii nu se gaseste, daca tb cumparata. Prietena mea si-a adus din Rep Moldova
Oana 32+ cu si mami de Dimitrie (23.10.2004)
be_one spune:
Gata, am facut un ghiveci de legume. Cine doreste, sa pofteasca!
Oana 32+ cu si mami de Dimitrie (23.10.2004)