Mamici de sept-oct'10-Bun venit Sebastian!(125)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns be_one spune:

Alynta, cand spui ca baietii au fost indusi, inseamna ca ai facut injectii cu ceva, nu? De fapt vroiam sa intreb cu ce?

Oana 32+ cu si mami de Dimitrie (23.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui be_one

Fetelor, voi cum faceti sa scrieti colorat la semnatura?

Oana, scrii culoarea intre paranteze inainte si dupa cuvantul pe care il vrei scris colorat. De ex. daca vrei sa scrii OANA cu rosu scrii asa:[red ]Oana[red ],dar fara spatii. Sau [blue ]Dimitrie[blue ] si apare Dimitrie cu albastru!

Ana31+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Eu nu mai sunt deloc inspirata la bucatarie. Am facut ieri ardei si dovlecei umpluti, mai am si azi si cred ca si maine. Da dupa aia nu stiu ce sa mai fac...cred ca tot de la caldura mi se trage...numai cand ma gandesc ca trebuie sa stau langa aragaz ma infior...

31+ Darian si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Multumesc frumos, Ana. Asa mi se parea si mie logic, dar nu stiu de ce nu mi-a iesit cand am incercat. Mai incerc acushi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Vazui si eu toate pozele noi, sunteti f. frumoase toate!
Am vazut si finetul pt. Maia si pt. Tudor, f. frumos, o sa caut si eu pe-aici la metru, sa vad ce gasesc colorat, ca pana acum am luat pelinci albe gata croite, cu 6 lei/buc.

Lora, mami de Iustina si 36+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Wow Eveline! Sexy mama!! Ce burtica faina!!

Si sa stii ca si eu fac mancare pe doua zile ca sa nu ma coc in fiecare zi langa aragaz!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Neata burticute! Ana felicitari pt capitol nou dar si pt semnaturica, tot inainte. Donna felicitari si tie pt semnaturica, sa cresteti mari si sa ajungeti cu bine la 40s

cristina si bebe in burtica 31+sapt

Mergi la inceput

Eveline, f frumoasa burtica! Si ti-ai schimbat culoarea la par, nu?
Asa imi spune si sotul meu, ca drumul e bun pana la mare si n-o sa ma zdruncine, dar eu am contractii si daca stau in fotoliu acasa, fara alte "valuri". Bine, nu in fiecare zi, dar nu stiu de ce depinde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui moshulik

si acum cateva noutati si despre mine, ca ieri nu am avut timp sa intru:
am fost joi la eco. Mishcocila (adica BB miscacios) e bine, chiar mai mare cu o saptamana, are in jur de 1150-1350g,s-a intors deja cu capul in jos.
in rest, toate la fel, placenta praevia e la locul ei, nemiscata, cat se poate de centrala.
dar sa speram ca totul va fi bine.
am facut si dozarea de anticorpi ( pt Rh negativ) si au iesit absenti.
cu toate acestea mi s-a recomandat vaccinarea pt izoimunizare ;i un nou dozaj de anticorpi in saptamana 32.

Doream sa va intreb daca a mai facut cineva acest vaccin?

Moshulik +27
felicitari pt rezultate bune si bebe miscacios. ce frumos ca deja s-a intors cu capul in jos (asta daca i-ti doresti sa nasti natural)

cristina si bebe in burtica 31+sapt

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui be_one

Multumesc frumos, Ana. Asa mi se parea si mie logic, dar nu stiu de ce nu mi-a iesit cand am incercat. Mai incerc acushi

Nici eu nu am stiut cum se face,dar am tras cu ochiul la semnaturile fetelor cand am raspuns cu citat!!

Mergi la inceput