Mamici de sept-oct'10-Bun venit Sebastian!(125)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Fetelor va dati seama ca daca incercam ieri sa fac capitol,sigur nu-mi iesea??? Ieri eram blonda!!!

BE ONE felicitari pt schimbarea semnaturii!!Sa fie bb-eii sanatosi!!

Ana31+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns be_one spune:

Alynta, stai linistita si o sa stea si coca acolo cat trebuie
Eu am o problema azi ca m-am sculat foarte lipsita de energie si nu am chef sa fac mancare, dar trebuie, ca pe la amiaza se intoarce sotu meu acasa. Mai stau un pic cu voi, poate prind curaj sa intru in bucatarie

Oana 31+ cu si mami de Dimitrie (23.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns be_one spune:

Fetelor, voi cum faceti sa scrieti colorat la semnatura?

Oana 32+ cu si mami de Dimitrie (23.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Helau!
Inca nu m-am adunat cum trebuie de pe drumuri chiar dca am venit de luni...seara. Am reusit de am insolat-o pe aia mica a noastra (pe Bianca) si am "tras " pana miercuri cu ea cu febra si alea alea...a apoi sa descopar ca era rosie in gat, cine stie de cand. Numai la asta nu ma gandisem...da bine ca nu m-am gandit ca am rezolvat-o si eu o data fara antibiotice ci numai cu antitermice. Daca vedeam ce are in gat sigur bagam si un Augmentin ceva... Ma miram sa faca ea febra atata timp numai de la insolatie...parinti nebuni, ce mai.
Be One parca ma intrebase de drum....l-am suportat exceptional. Pana la urma soseaua e buna, nu sunt gropi sa ma zdruncine...a fost OK chiar daca am facut opriri dese (pe la Petromuri sa vizitez toaletele) si a durat cam 10 ore. Mai greu a fost acolo cand ieseam seara si trebuia sa merg si in dreapta, si in stanga...deh, blimbari ca la mare. Franta ajungeam in pat. Daca nu o "comiteam" cu Bia as fi spus ca a fost perfect.
Chiar ma intreba sotul daca rezist la drumul de marti pana la Iasi si chiar mi-a venit rade.... dupa ce drum am facut pana la mare asta e parfum.

Vad a au inceput morfofetalele de 32 de saptamani si vestile sunt minunate...s-o tinem tot asa!

31+ Darian si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Fetelor va dati seama ca daca incercam ieri sa fac capitol,sigur nu-mi iesea??? Ieri eram blonda!!!

Cristina 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Felicitari pt. reusita!

'Neata!
Ne-am trezit de pe la 8 si ceva, dar abia acum am ajuns la calculator.

Iunia, "La multi ani" pentru ieri!
Luciana, "La multi ani" pentru azi!

Sa fiti fericite si sa aveti bebei sanatosi si la termen!

Mai3, posibil sa ne gandim la aceeasi persoana, nu stiu...azi n-a scris nimic, de ex. Dar v-am zis, nu tre' sa suspectam orice fata de aici, ca toate suntem ok, doar una crede ca e perfecta, dar, din pacate, face si ea greseli gramaticale. Nu dam exemple, ca-i impotriva regulamentului. Gata, eu nu mai vorbesc despre asta.

Bebelina era cuminte de dimineata, dar acum iar au apucat-o pandaliile, nu's ce are...'oi fi mancat eu prea multe prune?!

Lora, mami de Iustina si 36+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

anutza, multumim tare mult de capitol! si sa stii ca din greseli invata omul! asa ca, data viitoare te vei descurca din prima!
be one, eu fac ture prin bucatarie, incercand sa gatesc ceva... dar e teroare de cald... asa ca mult succes!!

simona cu matei 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Eveline, ai pus poze de la mare? Ca nu mai retin...

Lora, mami de Iustina si 36+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Buna dimineata si de aici.
Am reusit sa fac cea mai mare din cumparaturile pentru bblina: am luat mai multe body-uri, adica diverse marimi, caciulite, 2 salopete; un set cu pantalonasi, bluzita, manusi si caciulita; sosetute; o paturica dubla de bumbac...
Ma simt atat de usurata...
Mie am reusit sa imi iau 5 perechi de chilotei (cu fund, dupa cum spune mama). Camasi de noapte nu mi-am gasit, dar voi merge zilele acestea in Bucur Obor si le voi lua de acolo.

Acum pot sta linistita o perioada.
Va doresc un week-end placut. Cum sotul este plecat cu baietii la scufundari, zilele astea stau la ai mei, la curte, asa ca ne "vedem" luni.

Valentina31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Am pus si eu cateva poze de la mare in album...sa vedeti ce burtica am...

31+ Darian si mamica de Bianca

Mergi la inceput