Mamici de sept-oct'10-Bun venit Sebastian!(125)
Raspunsuri - Pagina 18
bebecris26 spune:
Ana m-am dat de la 3 luni cu crema de la Elancyl, Mustela si ulei de masline si degeaba 
. in 3s m-am umplut pe burta si picioare pe pulpa in interior pana la genunchi 

cristina si bebe in burtica
31+sapt
bebecris26 spune:
Maitrey frumoasa semnaturica, ce mari sunteti.. mai aveti putin, Doamne ajuta.
31+sapt
bebecris26 spune:
M-am rasfatat si eu ieri cu AC la 25 de grade si azi ma doare maseaua
. Hai ca azi numai ma plang nu stiu ce am 
31+sapt
maitreyi spune:
multumim pt urari! sa ne vedem sanatosi si voiosi cu totii la final de odisee

si eu am vergeturi pe burta. la baby m-am dat cu n smacluri si am facut prin saptamana 32. acum au inceput sa se mareasca cele din sarcina anterioara. nu is f mari dar se vede ca is rosii in prelungirea celor albe pre-existente. da' eu le port ca pe-un trofeu ![]()
-----
Mami de
roza +
33 s 

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
maitreyi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebecris26 M-am rasfatat si eu ieri cu AC la 25 de grade si azi ma doare maseaua . Hai ca azi numai ma plang nu stiu ce am ![]() cristina si bebe in burtica 31+sapt |
ia te org sa nu te mai porti ca o gravida care isi asteapta primul copil. capu' sus, cheptu' 'nainte ca acusi vine "cineva" si te pune in 4 labe la colt pe coji de nuca

-----
Mami de
roza +
33 s 

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
bebecris26 spune:
| citat din mesajul lui maitreyi multumim pt urari! sa ne vedem sanatosi si voiosi cu totii la final de odisee ![]() si eu am vergeturi pe burta. la baby m-am dat cu n smacluri si am facut prin saptamana 32. acum au inceput sa se mareasca cele din sarcina anterioara. nu is f mari dar se vede ca is rosii in prelungirea celor albe pre-existente. da' eu le port ca pe-un trofeu ----- Mami de roza + 33 s ![]() ![]() Slava Tie, Doamne! The colder the winter the warmer the spring |
31+sapt
ana_25 spune:
| citat din mesajul lui bebecris26 Ana m-am dat de la 3 luni cu crema de la Elancyl, Mustela si ulei de masline si degeaba ![]() . in 3s m-am umplut pe burta si picioare pe pulpa in interior pana la genunchi ![]() ![]() ![]() cristina si bebe in burtica 31+sapt |
Of,mama lor de vergeturi!!!

Mie mi-au iesit pe sani chiar de la inceput cand mi s-au umflat sanii f tare,si acu mi-au iesit pe coapse si cateva mici pe fund!! Sper sa nu-mi crape si burta!

Ana
31+
Maia Elena
lu' mama
Buburuza_10 spune:
Mai3, tare bine va prinde noua semnatura! La mai mare!!! 
Dragele mele, am si eu o intrebare (sper ca nu e prea stupida
):
Trebuie taiate etichetele pijamalutelor, body-urilor si, in general, ale hainutelor de bebe? M-am apucat de calcat hainute si ma intrebam daca nu cumva o vor zgaria pe Sofia etichetele, mai ales ca ea va avea pielea asa de sensibila...
Astept opinii! 
35+ 
ana_25 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui maitreyi
ia te org sa nu te mai porti ca o gravida care isi asteapta primul copil. capu' sus, cheptu' 'nainte ca acusi vine "cineva" si te pune in 4 labe la colt pe coji de nuca ![]() ----- Mami de roza + 33 s ![]() ![]() Slava Tie, Doamne! The colder the winter the warmer the spring |

Ana
31+
Maia Elena
lu' mama
bebecris26 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui maitreyi
ia te org sa nu te mai porti ca o gravida care isi asteapta primul copil. capu' sus, cheptu' 'nainte ca acusi vine "cineva" si te pune in 4 labe la colt pe coji de nuca ![]() ----- Mami de roza + 33 s ![]() ![]() Slava Tie, Doamne! The colder the winter the warmer the spring |

31+sapt