Mamici de sept-oct'10-Bun venit Sebastian!(125)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Ana am timis identic mesajul fara sa vad la tine

cristina si bebe in burtica 31+sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

BEBECRIS am ras amandoua odata la 11 sec diferenta
BUBURUZA eu hainutele pe care le-am primit de la alti bebei toate aveau etichetele pe ele. Acu eu nu stiu daca ii deranjeaza si cat de tare! Dar alte mamici pe care le-am avut prin preajma nu le-au taiat!!

Ana31+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Citat:
citat din mesajul lui bebecris26

Ana m-am dat de la 3 luni cu crema de la Elancyl, Mustela si ulei de masline si degeaba . in 3s m-am umplut pe burta si picioare pe pulpa in interior pana la genunchi

Of,mama lor de vergeturi!!!
Mie mi-au iesit pe sani chiar de la inceput cand mi s-au umflat sanii f tare,si acu mi-au iesit pe coapse si cateva mici pe fund!! Sper sa nu-mi crape si burta!

Din punctul asta de vedere ma consider norocoasa (daca se poate numi noroc ) mi-au aparut vergeturi pe sani, dar sub mamelon, deci in partea de jos a sanului, astfel incat nu se vad decat stau cu bratele ridicate. Deocamdata sunt mov, astept sa se faca albicioase. M-am dat cu crema inca de cand am aflat ca sunt insarcinata, inclusiv pe sani.

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

la cris ca stim noi ca te-ai luat dupa ana

buburuzo se taie toate etichetele, da. vezi ca sunt hainute care au etichete si in jos pe piciorul drept pe interior have fun

-----

Mami de roza + 33 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Buburuza_10

Mai3, tare bine va prinde noua semnatura! La mai mare!!!

Dragele mele, am si eu o intrebare (sper ca nu e prea stupida):

Trebuie taiate etichetele pijamalutelor, body-urilor si, in general, ale hainutelor de bebe? M-am apucat de calcat hainute si ma intrebam daca nu cumva o vor zgaria pe Sofia etichetele, mai ales ca ea va avea pielea asa de sensibila...

Astept opinii!

35+
Daca sunt etichetele alea din material tare care zgarie, da trebuiesc taiate dar am vazut mai nou la hainute de bebei etichete dintr-un material foarte subtire si moale care nu cred ca va deranja bebelusul. Eu am asa niste bady-uri trimise din spania de la verisoara mea si nu cred ca o sa le tai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Mai3, esti ffffffff simpatica!!! Hihihihihihi!!!

Deci trebuie taiate, ha? Tare mi-e teama ca o sa tai etichetele cu tot cu hainute, de ma apuc dupa aia de cusut!

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Eu sunt sigura ca orice ai face si cu orice crema te-ai da tot faci vergeturi,pt ca vergeturile sunt niste rupturi de tesut in profunzimea pielii iar crema actioneaza la suprafata pielii! Nu stii cat de adanc patrunde crema in piele ca sa previna vergeturile!! Asa ca trebuie sa ne hidratam bine si sa speram ca avem pielea destul de elastica cat sa nu crape toata!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Buna dragelor
Ne-am trezit si noi, dar mai tarzior caci azi noapte nu prea ne-a fost bine si ne-am tot invartit prin pat.

Mai3 felicitari pentru semnatura! Iti sade bine si o sa-ti sada si mai bine cu prefixul schimbat.

Buburuza si mie mi-a zis finuta mea ca ea i-a taiat etichetele la hainute, caci unele sunt foarte tari si chiar facea bubite acolo unde il frecau de piele pe bebe.

Sper sa aveti o zi frumoasa si racoroasa.

32+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

Citat:
citat din mesajul lui crina-s

Buna dragelor
Ne-am trezit si noi, dar mai tarzior caci azi noapte nu prea ne-a fost bine si ne-am tot invartit prin pat.

Mai3 felicitari pentru semnatura! Iti sade bine si o sa-ti sada si mai bine cu prefixul schimbat.

Buburuza si mie mi-a zis finuta mea ca ea i-a taiat etichetele la hainute, caci unele sunt foarte tari si chiar facea bubite acolo unde il frecau de piele pe bebe.

Sper sa aveti o zi frumoasa si racoroasa.

32+

crina cu

saru'mana da' nu apuc schimbarea de prefix ca is programata la ceza AMR teoretic 46 de zile

-----

Mami de roza + 33 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Buna dimineata si de la noi! AMR:24 ZILE!

Tina, cu(36+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)

http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png

Mergi la inceput