Mamici de sept-oct'10-Bun venit Sebastian!(125)
Raspunsuri - Pagina 19
bebecris26 spune:
Ana am timis identic mesajul fara sa vad la tine 
cristina si bebe in burtica
31+sapt
ana_25 spune:
BEBECRIS am ras amandoua odata la 11 sec diferenta 
BUBURUZA eu hainutele pe care le-am primit de la alti bebei toate aveau etichetele pe ele. Acu eu nu stiu daca ii deranjeaza si cat de tare! Dar alte mamici pe care le-am avut prin preajma nu le-au taiat!!
Ana
31+
Maia Elena
lu' mama
Buburuza_10 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ana_25
Of,mama lor de vergeturi!!! ![]() Mie mi-au iesit pe sani chiar de la inceput cand mi s-au umflat sanii f tare,si acu mi-au iesit pe coapse si cateva mici pe fund!! Sper sa nu-mi crape si burta! ![]() Ana 31+ Maia Elena lu' mama |
Din punctul asta de vedere ma consider norocoasa (daca se poate numi noroc
35+
maitreyi spune:
la cris ca stim noi ca te-ai luat dupa ana 
buburuzo se taie toate etichetele, da. vezi ca sunt hainute care au etichete si in jos pe piciorul drept pe interior
have fun 
-----
Mami de
roza +
33 s 

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
bebecris26 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Buburuza_10 Mai3, tare bine va prinde noua semnatura! La mai mare!!! ![]() Dragele mele, am si eu o intrebare (sper ca nu e prea stupida ):Trebuie taiate etichetele pijamalutelor, body-urilor si, in general, ale hainutelor de bebe? M-am apucat de calcat hainute si ma intrebam daca nu cumva o vor zgaria pe Sofia etichetele, mai ales ca ea va avea pielea asa de sensibila... Astept opinii! ![]() 35+ ![]() |
cristina si bebe in burtica
31+sapt
Buburuza_10 spune:
Mai3, esti ffffffff simpatica!!! Hihihihihihi!!!
Deci trebuie taiate, ha? Tare mi-e teama ca o sa tai etichetele cu tot cu hainute, de ma apuc dupa aia de cusut! 
35+ 
ana_25 spune:
Eu sunt sigura ca orice ai face si cu orice crema te-ai da tot faci vergeturi,pt ca vergeturile sunt niste rupturi de tesut in profunzimea pielii iar crema actioneaza la suprafata pielii! Nu stii cat de adanc patrunde crema in piele ca sa previna vergeturile!! Asa ca trebuie sa ne hidratam bine si sa speram ca avem pielea destul de elastica cat sa nu crape toata!!
Ana
31+
Maia Elena
lu' mama
crina-s spune:
Buna dragelor
Ne-am trezit si noi, dar mai tarzior caci azi noapte nu prea ne-a fost bine si ne-am tot invartit prin pat.
Mai3 felicitari pentru semnatura! Iti sade bine si o sa-ti sada si mai bine cu prefixul schimbat.
Buburuza si mie mi-a zis finuta mea ca ea i-a taiat etichetele la hainute, caci unele sunt foarte tari si chiar facea bubite acolo unde il frecau de piele pe bebe.
Sper sa aveti o zi frumoasa si racoroasa.

32+
crina
cu
maitreyi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crina-s Buna dragelor Ne-am trezit si noi, dar mai tarzior caci azi noapte nu prea ne-a fost bine si ne-am tot invartit prin pat. Mai3 felicitari pentru semnatura! Iti sade bine si o sa-ti sada si mai bine cu prefixul schimbat. Buburuza si mie mi-a zis finuta mea ca ea i-a taiat etichetele la hainute, caci unele sunt foarte tari si chiar facea bubite acolo unde il frecau de piele pe bebe. Sper sa aveti o zi frumoasa si racoroasa. ![]() ![]() ![]() 32+ crina cu |
saru'mana da' nu apuc schimbarea de prefix ca is programata la ceza

-----
Mami de
roza +
33 s 

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
office spune:
Buna dimineata si de la noi! AMR:24 ZILE!
Tina,
cu
(36+) si mamica de
Iulia Maria (24.02.2008)
http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png