Mamici de sept-oct'10-Bun venit Sebastian!(125)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

Neatza!
Fetelor va Multumesc mult de tot pentru urari.

Si acum 2 ani mi-am serbat ziua tot cu burtica ......dar de data asta toata lumea mi-a zis ca e suficient :))))) , de parca ii cresc ei .

Imi iau micul dejun si fugim la piscina, am niste dureri inghinale de abia mai merg, sper sa le ameliorez prin exercitii in bazin.

PS: beti bere fara nici o grija, ajuta enorm la lactatie ......bine nu sa va bagati sub masa la propriu :)))).........poate sa fie si bebe fara alcool .

Oricum mofturile de genul asta faceti-le acum ca sunt acceptate, decat dupa, cand alaptam si o sa avem si mai multe restrictii chiar si de alimentatie.

Sa aveti o zi superba si racoroasa. Pupici

28+ si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorana_23

Uite si aici au cateva lenjerii si seturi de pat dragute.

http:// www.estiacasa.ro /categorie/Lenjerii_0167.html

sorana 27+ cu

Am gasit una doua dragute aici! Merci! Doar ca n-au aparatori, dar vad eu cum fac!

Cristina 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

buna dimineata burticute dragi! astazi am o mancarime de burtica..... mi-au aparut vergeturi si ma manancaaaa de nu mai pot. mi-am dat cu ulei de masline dar doar a ameliorat putin. ce ma fac daca ma tine asa 2 luni??

cristina si bebe in burtica 31+sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Citat:
citat din mesajul lui sorana_23

Uite si aici au cateva lenjerii si seturi de pat dragute.

http:// www.estiacasa.ro /categorie/Lenjerii_0167.html

sorana 27+ cu

Am gasit una doua dragute aici! Merci! Doar ca n-au aparatori, dar vad eu cum fac!

Cristina 31+

poti sa iei aparatori de la ikea albe simple ca ziceai ca nu-ti plac printurile lor

-----

Mami de roza + 33 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anna_ivan

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Citat:
citat din mesajul lui maitreyi

chichi is luate din ikea acu vreo 2 ani. tot pt citit le-am luat si eu is vidate si poate nu le-ai observat. sau poate chiar nu le mai au pe stoc?

loredana si a mea e la categoria usoara si de prin primavara a inceput circul la mancare. am plans, nu dormeam noptile cautand solutii, etc, etc. pana la urma m-am inarmat cu zen power si am lasat-o in pace. a avut zile intregi in care nu manca decat iaurt cu pufuleti sau cartofi prajiti cu snitel. da' macar manca. nici acum nu mananca mancare gatita, cel mult o ciorba. da' nu ma mai agit. incet incet isi va reveni, sunt convinsa. are zile in care gusta braza, zile in care gusta cascaval. in afara de rosii si cartofi nu mananca alte legume. asa ca nu te agita. da-i ce stii ca ii place si nu refuza si incet incet isi va reveni. da cu muuuult zen aaa...a mea a pus in greutate chiar si in stilul asta

-----

Mami de roza + 32 s

Slava Tie, Doamne!

Am intrebat si nu mai au!

Cristina 31+

chichieu am vaut pernute de astea la auchan dar erau numai modele pt copii cu desene animate si mai costa si vreo 20 ROn una

29+ cu bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze

aaaa, am inteles. Mie-mi trebuie pt mine! 20 ron nu e scump, la ikea cred ca erau 40 sau 50.

Cristina 31+

Mergi la inceput

Citat:

neata

aseara la 12 au terminat de montat aerul conditionat. sa va mai zic cati tantari am killarit azi-noapte? cred ca cel putin 30 and counting...nu stiu de unde mai apar...

-----

Mami de roza + 32 s

Slava Tie, Doamne!

WOW! Eu am plase si aparat pus in fiecare seara ca nu-i suport! Unul daca ma bazaie...

Cristina 31+

Mergi la inceput

Citat:

ma prinde noua semnatura?

o zi faina sa avem

-----

Mami de roza + 33 s

Slava Tie, Doamne!

Super semnaturica! Si la mai mareee!

Cristina 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

MAI3 felicitari pt schimbarea semnaturii!! Sa creasca baby mare!!
BEBECRIS de pe-acum ti-au iesit vergeturi pe burta??? Unge-te mai des cu ulei,poate nu-ti ies mai multe!!

Prietena mea s-a dat cu crema doar pe burta ca a crezut ca numai acolo pot sa iasa vergeturi,dar s-a umplut de ele pe solduri,fund,pe picioare pana jos la pulpe si pe sani!!! Doar pe burta nu i-au iesit!!

Ana31+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

CHICHI acu am aparut eu din tufa de dupa colt!!

Ana31+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

chichi am plase da' a trebuit scos geamu ca sa monteze consola iar spray-uri si alte minuni mi-e frica sa folosesc cu baby in casa dupa ce am vazut un bebe la ati intoxicat cu vapori de la domestos

-----

Mami de roza + 33 s

Slava Tie, Doamne!

Mergi la inceput