Mamici de sept-oct'10-Bun venit Sebastian!(125)
Raspunsuri - Pagina 16
chichiutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simona24 au adormit fetele? chichi,eu acum am intins rufele din masina si tocmai am terminat de plantat niste violete de parma. am luat-o razna,ce mai! ![]() apropo, stie cineva daca avem voie sa bem putina bere? ca mi-e asa pofta... ![]() simona cu matei 32+ |
Bea linistita ca nu-i nici o problema!

Cristina
31+
sorana_23 spune:
Uite si aici au cateva lenjerii si seturi de pat dragute.
http:// www.estiacasa.ro /categorie/Lenjerii_0167.html
sorana
27+ cu 
ana_25 spune:
Buna dimineata burtici!!
Iarasi sunt cea mai matinala???

Atunci sa va atept cu micul dejun!! Cremwusti de pui cu mustar,muschiulet file,ardei,rosii,branza, un ceai de fr de pad si placinta cu mere!!
burticile!!
Ana
31+
Maia Elena
lu' mama
ana_25 spune:
Simona,si eu mai "trag la masea" cate o gura de bere de la sotu' cand mergem pe terasa!! Nu se intampla nimic!!
Ana
31+
Maia Elena
lu' mama
Buburuza_10 spune:
Buna dimineata!!!
Ana, multumim pt. micul dejun! F savuros, ca de obicei!
Sa iti spun drept, am trecut pe aici inaintea ta, dar mi-e atat de somn si de lene, incat nu am avut putere si chef sa pregatesc micul dejun. Am apucat doar sa beau o cafea cu lapte preparata de sot.
Sa avem o zi frumoasa!
35+ 
anna_ivan spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui chichiutza
Am intrebat si nu mai au!Cristina 31+ |
chichieu am vaut pernute de astea la auchan dar erau numai modele pt copii cu desene animate si mai costa si vreo 20 ROn una
29+ cu
bebe michttp://blog.photostories.ro/
poze
maitreyi spune:
neata 
aseara la 12 au terminat de montat aerul conditionat. sa va mai zic cati tantari am killarit azi-noapte?
cred ca cel putin 30
and counting...nu stiu de unde mai apar...
-----
Mami de
roza +
32 s 

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
maitreyi spune:
ma prinde noua semnatura? 
o zi faina sa avem 
-----
Mami de
roza +
33 s 

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring

cu
si am lasat-o in pace. a avut zile intregi in care nu manca decat iaurt cu pufuleti sau cartofi prajiti cu snitel. da' macar manca. nici acum nu mananca mancare gatita, cel mult o ciorba. da' nu ma mai agit. incet incet isi va reveni, sunt convinsa. are zile in care gusta braza, zile in care gusta cascaval. in afara de rosii si cartofi nu mananca alte legume. asa ca nu te agita. da-i ce stii ca ii place si nu refuza si incet incet isi va reveni. da cu muuuult zen
Am intrebat si nu mai au!