Iepurasi poznasi de Mar-Apr 2010 (38)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

...poate isc polemici
nasii nostri sunt catolici sau protestanti, ceva de genul, ei ne-au cununat religios si ei vor boteza si baiatul.
Preotii cu care am discutat au fost de acord si nu au avut nici o preoblema. In ziua de azi, eu cred ca e destul de greu sa gasesti nasi cum erau pe vremuri, deoarece cheltuielile sunt mari si nu se prea inhama multa lume. Noua ne sunt la suflet nasii si am preferat sa ii avem pt ca vreau sa am ce povesti cu ei, nu sa ii vad o data la 5 ani si atunci sa schimbam doar 2 vorbe.
...si apropo, la biserica nu iti cere nimeni acte...ce, eu am vreo dovada ca sunt botezata ortodox?

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Eu sunt tare prinsa. Am si umblat mult, ne-am plimbat cu toata trupa si ma bucur ca rezista bine la drum. Noutati multe nu am, diversificarea am inceput-o la 6 luni jumate, merge bine, avem 2 dinti de multa vreme, dar nu musca , alaptam cu spor, stam in 4 labute si ne deplasam tot asa, dar ajutati de cap . E vioi si cu ochii dupa tot ce misca.
De fapt astea nu sunt noutati, asa fac si-ai vostri, nu?

Mai sunt cateva subiecte pe care as vrea sa le abordez, dar acum n-am timp. S-au trezit si ne pregatim sa mergem la o aniversare.

Pupam toti iepurasii.

Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Citat:
citat din mesajul lui LAlexandra

...poate isc polemici
nasii nostri sunt catolici sau protestanti, ceva de genul, ei ne-au cununat religios si ei vor boteza si baiatul.
Preotii cu care am discutat au fost de acord si nu au avut nici o preoblema. In ziua de azi, eu cred ca e destul de greu sa gasesti nasi cum erau pe vremuri, deoarece cheltuielile sunt mari si nu se prea inhama multa lume. Noua ne sunt la suflet nasii si am preferat sa ii avem pt ca vreau sa am ce povesti cu ei, nu sa ii vad o data la 5 ani si atunci sa schimbam doar 2 vorbe.
...si apropo, la biserica nu iti cere nimeni acte...ce, eu am vreo dovada ca sunt botezata ortodox?

Eu am spus conditiile pe scurt, mai sunt si altele dar depinde de fiecare preot cum le aplica. In mod normal nu se accepta decat nasi botezati ortodox.
Dovada o poti avea, daca vrei. Tu (sau cineva din tara) poti merge la biserica unde ai fost botezata si ti se poate elibera certificatul de botez (dupa datele din registrele bisericii).

Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

DIANA, noi ne-am cununat in tara, iar acum facem botezul tot in tara, dar acum la alt preot la mama la tara.
...da, iei dovada...da, sa fim seriosi, cine ti-o cere?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

schimb capitolul
rabdare pls, scriu cu o mana

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

DIANAMI welcome back supermamy.
pfff ce baiat mare ai deja merge in 4 labe
abia astept sa o vad si eu pe Asteropi cum merge de-a busilea.
deocamdata face training in pat...isi scoala curu in sus cand e pe burta si da din craci stanga-dreapta.

ELLANIK da mai s-au vb ...ce fiimea crezi ca se lasa mai prejos, numai fii-tu sa fie dintos??

sunt asa de fericita si mandra de zici ca cine stie ce s-a intamplat.dar orice evolutia a copilului meu e o mare mandrie pt mine.

HONEYBABY o prietena a botezat copilul surorii ei, impreuna cu iubitul, necasatoriti fiind.
daca vrei o intreb la ce biserica.....

CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_apr_2010 spune:

39

Mergi la inceput