Iepurasi poznasi de Mar-Apr 2010 (38)
Raspunsuri - Pagina 20
sensibila spune:
LAlexandra - ms mult si la fel la voi toate sa va lumineze fiecare zi bebei !
De prejudecati nu prea m-am lovit, dar una care m-a socat a fost ca o tipa cucare nu vorbisem in viata mea si nici nu auzisem de nickul ei mi-a luat idul de pe forumul de insmeinare si mi-a trimis un PM in care imi scria ceva de genu : cum poti dormi noaptea fara sa stii cine e tatal copilului ? Am ramas socata dar nu m-a afectat, eram insarcinata si dormeam chiar f bine ! Si chiar nu ma gandesc cine e si ce si cum ! Sincer
Oricum sunt cupluri casatorite sau nu care nu pot avea proprii lor copii decat prin IA sau prin FIV si in cazuri extreme mai ales cand sotul este steril apeleaza la banca de donatori ca sa fie macar copilul ei. Jos palaria in fata astfel de barbati ! Adica nu sunt egoisti ca daca ei nu pot sa nu aiba nici ea.
Oricum sunt adevarate drame la Inseminari, am cunoscut o tipa in Giulesti care facuse 20 de inseminai si 4 fertilizari fara nici un rezultat , era disperata !
Mami de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
LAlexandra spune:
Denisa!...cum adica nu accepta nasi necasatoriti...sunteti cumva alta religie?
Cele ortodoxe sunt deschise toata ziua, pe preoti ii gasesti de obicei dimineata in jur de 9 si seara pe la 17 (asa e pe la noi), insa poti merge linistita pt ca tanti care e la lumanari stie tot si ea te poate lamuri cu toate.
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010
LAlexandra spune:
Sensibila, m-au luat fiorii cand am citit despre atatea inseminari...
Macar Gia e nascuta de tine-daca tot puteai, sunt oameni care adopta copii si dorm foarte linistiti noaptea....si la urma urmei, ce problema o fi avand AIA
asteropipan spune:
feteleeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!
azi dam de baut!!!!!!!!!!!!
e zi mare pt noi
PRIMUL DINTISOR a spart gingiutza
sunt asa fericita am IEPURICA mare acum , cu dintisor
l-am simtit la degetel...mama mama ce taios se simte...ma gandesc la fetele care alapteaza si au iepurasi dintosi...wow, imi inchipui durere.
si saracutza a fost asa cuminte zilele astea...nu prea ne-a dat batai de cap, sper sa fie la fel si la ceilalti.
a fost putin maraita si nu a papat f bine, dar f putin....iubitica lu mama..chiar a fost cumintica.
azi am papat si prima noastra PARA blenduita dar la care s-a strambat mai rau ca la mar
piticotul cred ca s-a obisnuit cu crema din faina de orez si cea de vanilie , ca face nazuri ca lumea la fructe:(((((
CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
ellanik spune:
Honey eu am botezat 2 copii fara sa fiu casatorita.Sunt aiuriti(ca sa nu zic prosti) aia care cer ca nasii de botez sa fie cununati.
LAlexandra ohoo ce de costuri sunt la FIV.pe noi ne-a costat 3000 euro procedura in sine 2000 euro tratamentul si ecografiile si inca 1000 euro transferul de embrioni congelati pt ca nu ne-a reusit din prima.De alte analzize si vizite la dr nu ma spun dar nu conteaza acum.Cat despre prejudecatile oamenilor....soacra mea spunea despre printesa Lia ca a facut un bebe prin fiv si vaaai ce sighinas e!!!nu e ca al nostru....dar al ei e facut in vitro si asa se nasc copiii facuti artificial.Yeah right big mamma!You suck!
Sensibila numai cine nu stie poate judeca omul.Las ca alea care mananca ciuperci poate au facut avort si na ca de ele nu mai zice nimeni nimic ....Bucuria de a avea un copil te face sa treci astea cu vederea desi ajung sa te exas[pereze.La noi nu stie nimeni de fiv.
Sa-l vedeti pe Geo cum sta cu mine.Eu stau pe burta si el langa mine si da in tastatura.trimit sa nu patesc ca Nafi.
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
ellanik spune:
Asteropi fii-ta s-a vorbit cu Geo sa se dintzuiasca amnadoi deodata.Ptiu sa nu le fie de deochi.
Si ca tot vb de deochi...Vladi ai niste baietide senzatie.faini rrau.Da'nu-i frumos ca nu bagi si tu macar un cot ceva ,o falca,un ochi in poze sa intuim si noi macar cu cine vorbim.
Scuze pt greseli dar Geo e calare pe mine si imi vrea mouse-ul.Ar fi al doilea facut praf intr--o sapt.
Child faca cu ppenel a fost tare ca eu ii puneam rece la gingie sa-l calmez dar el blegul a scuipat...
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
honeybaby spune:
Stiu si eu o gramada care au botezat fara sa fie casatoriti, da na, daca asta e credinta omului ce sa-i fac eu..
Sunt un pic dezamagita pt ca imi place biserica f mult.
alexandra- merci. O sa trec dimineata pe la biserici sa intreb.
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
asteropipan spune:
LA MULTE LUNITZE SI ANI fericiti si sanatosi iepurasilor sarbatoriti azi.
am vz poze cu flacaii frumosi a lui Vladimirescu.frumosi foc amandoi, iar Floricica chiar nu mi se pare slab deloc.e super ok si f frumusel. sa va traiasca baietii, Vladi.
am vz si casa MIRIEI si mi-a placut f mult.e pe gustul meu.
sa o stapaniti sanatosi.
SENSIBILA felicitari pt decizia luata si pt stelutza ta norocoasa care e superba.sa iti traiasca, sa fie sanatoasa si norocoasa
CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
LAlexandra spune:
Ellanik, fato, ce de bani!!!...si pe langa asta nici nu vreau sa ma gandesc prin cate ati trecut
Bravo voua, fetelor, ca v-ati dorit copilasii si ca ati facut orice pentru a-i avea(noi,din fericire:prima incercare-prima reusita)
Dianami spune:
Denisa, poti pune numai nasa sau nas. Daca e botezat ortodox, poate boteza. Nu poti avea nasi necasatoriti (doi) pt. ca, daca participa amandoi, dupa aceea devin rude spirituale si nu se mai pot casatori ei.
Cat despre hematom - va dura destul pana se va resoarbe. Eu as face un RMN (nu CT).
Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)