Iepurasi poznasi de Mar-Apr 2010 (38)
Raspunsuri - Pagina 19
babyangel spune:
Salut si eu toate fetele,
Daca tot am vazut ca se vorbeste de progrese si deprinderi va spun ca ma distrez de el toata ziua, pt ca s-a apucat de "chitait" ca o fetita, si face "buuuuuu" cu buzele. Cel mai distractiv e cand e cu mancarica sau apa in gura
De prins, noi prindem deja cu 2 manutze ba chiar ne-am invatat sa aruncam jucaria jos cand santem nervosi...E foarte simpatic ca dupa aceea se uita fix la mine si asteapta reactia mea
Ami,nu stiu daca baloneaza conopida! Eu nu am nimik de la ea. Dar am inceput cu cantitate foarte mica si urmaresc si eu reactia lui. A fost destul de linistit si ieri si azi.
Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 4-a
sensibila spune:
LAlexandra – pai nu e nici o problema, stiu aceste informatii si le impartasesc oricui are nevoie sau vrea sa stie.
Orice interventie de genul FIV, IA sau IAD se platesc in Romania, fie ca e vorba de clinici private sau spitale de stat.
Eu m-am hotarat la IAD pt ca amvrut un copil. Nu am nici un fel de probleme doar ca mi-am dorit foarte mult sa existe Gia si asa am decis sa existe. Si sunt foarte mandra de mine si de ea indifferent ce spune sau nu lumea
Gia face azi 5 lunite, asa ca dam de baut pe saturate la toata lumea si v-a invitam si la o felie de tort !
Multumim de urari !
La multe lunici iepurasilor : Deyan, Sasha Yan, George Vlad, !
La multe lunici si stelutei mele norocoase Gia Darria !
Mami de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
child spune:
ELLA destept Geo, stie ca pepenele rosu nu se da la copiii sub 1 an (nu ma intreba de ce, asa am citit, nu am cautat explicatii )
Acum ca ai amintit de feeder, ma bate si pe mine gandul sa-l inaugurez.
Sa vedem ce reactie o sa aiba galusca!
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)
nafi spune:
Am scris ditamai mesajul si din greseala l-am trimis la n..iba...
Acum s-a trezit si veveritzul asa ca pot sa-mi dau palme, data viitoare sa fiu mai atenta!
Va pupic!
Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629
Mami de veveritz (19.04.2010)
LAlexandra spune:
BABYANGEL...te faci ca nu vezi intrebarile?
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010
babyangel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LAlexandra Babyangel joci cumva solitaire city pe iphone? |
Da, jucam in familie..acum mai mult sotu..Eu pe sarcina eram campioana si mereu in topuri(si daily si weekly). Si voi?
Anca
_
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 4-a
LAlexandra spune:
Sensibila, pricepui!
Sa iti aduca Gia doar bucurii in viata si sa fii mandra de ea!
Te admir pt decizia luata...ma gandesc cate prejudecati ai intampinat...
LAlexandra spune:
ha-ha-ha....scuzati offtopic...
campioni in champs....sotul meu Bobo si eu Alexandra (acum sotul se chinuie sa o dea pe Pugsilvia jos din clasament, de cate ori face el scor si ea face
honeybaby spune:
Miria - nu mi-a spus ce fel de hematom este. Cum sunt cele subdurale ??
Nu-mi place ca nu da inapoi deloc. Se retrange ca arie dar ce ramane parca e mai umflat.
Am luat nurofen dar nu i-am dat . Din ce am citit pe prospect ajuta decat la durere nu si la inflamatie.
Maya e culmea, nu face ea resuciri pe burta si pe spate cine stie ce dar in schimb e cu manutele dupa tot ce misca.
Acum mi-a luat prospectul de la nurofen. Nimic nu pot sa tin in mana fara sa-i dau si ei.
Daca vb la tel arunca repede ce am in mana si intinde mana spre tel , daca nu ajunge ma ciupeste de mana incercand s-o traga in jos sa ia tel.
Ieri a tras copertina de la patut peste ea. Nu stiu cum a ajuns la ea si a tras-o.
Stie cineva ce "orar" au bisericile in timpul sapt ? biserica unde vroiam noi sa facem botezul nu accepta nasi necasotoriti asa ca trebuie sa ne reorientam. Ma gandeam sa trece eu pe la cateva din zona dimineata dar nu stiu daca as gasi pe cineva acolo..
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
babyangel spune:
Vladi, sunt tare frumosi baieteii tai..Vladimir e un cavaler in toata regula Si Florian chiar nu e slab! asa ca da-i inainte cu tzitzi!
Anca
_
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 4-a