Iepurasi poznasi de Mar-Apr 2010 (38)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

honeybaby tare mi-e ciuda ca tocmai tie ti s-a intimplat sa ai de-a face cu ditamai cucuiul ! Inteleg ingrijorarea ta, vorba aia, noi ne ingrijoram de un kk verde sau de o iritatie la fund, d'apoi de asa umflatura...
Cu toate acestea, eu gindesc ca si Miria, ca e doar o acumulare urita de lichide care cumva se va rezolva si nu vor ramine urmari. Doamne ajuta si fii tare in continuare !

M-am uitat pe graficele alea de crestere de pe site-ul furnizat de Erina si am vazut ca linia de medie (percentila50%) arata ca dublarea greutatii se face la fix 5 luni, asa ca... Si ce daca la 5 luni n-o sa ne dublam greutatea? 9desi, in ritmul asta de crestere, abia la 6 luni se va dubla Floricica, serios :)) Oricum greutatea lui de 7 kg e ok pt 5 luni, chiar daca am plecat de pe percentila 70 si am ajuns pe cea de 40... Cred ca o sa continui alaptatul, fara supliment, ca el pare multumit si e vioi, slab nu e, iar anticorpii pe care ii dau prin lapte mi se par mai valorosi decit niste sute de grame luate cu supliment (de supliment ma tem ca sa nu refuze sinul dupa aia, ca si asa pe unul il refuza).

Eu am o bronsita de toata frumusetea, tusesc de zici ca-s Ciprian Porumbescu in filmul in care murea de tbc sau asa ceva... Am luat-o de la Vladimir, care a avut si el uritenia ast ade bronsita, si a stat numai nas in nas cu mine. Doamne ajuta ca pina acum Floricica nu a dat semne de imbolnavire, desi Vladimir s-a bagat in nasul lui in fiecare zi, nu am reusit sa-l determin sa aiba grija sa nu tuseasca spre el etc...

M-am invrednicit si eu de am pus pe picasa - cont comun neste poze cu iepurasii mei, nu prea multe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Ciao, fetele!
In primul rand DELIAAAAAAA ne-a fost dor de tine. Asa ma bucur cand citesc postarile tale, faci sa para asa usor sa ai gria de un copil (in cazul tau de 3!)
SENSIBILA….eu sunt mai curioasa…se face si in Romania cu donatori, intreb si eu ca habar nu am.
ELLANIK, ma omori cu postarile tale, vrei sa scol copilul cu rasul meu?...si sa ne mai scri ce afli din carte
AMI, sa-l vezi pe al meu ce casca gura la orice…insa tare mi-e teama cu diversificarea, ca e mofturos rau.
DELIA, mama, zice doctorul ca poti face abdomene dupa 40 de zile….dar io ca si la 120 de zile inca ma doare operatia cand fortez, ce abdomene sa fac??? Poate daca ai facut mereu sport si a musculatura buna, atunci mai stii?
VLADI, ai niste baieti de toata frumusetea. SA-TI TRAIASCA SI SA FIE SANATOSI, ia, te rog, sa nu ii mai tii ascunsi, ca sunt asa niste dulceturi

Babyangel joci cumva solitaire city pe iphone?

dupa atata poveste sa va las si

...sa va povestim si de noi, ne luptam in continuare cu colicile, pe zi inca mai are 2-3 reprize de plans, in schimb noaptea, dupa ce am experimentat din nou trezirea din 2 in 2 ore, acum doarme cam 6 ore legate.
Sta acum si se joaca cu jucariile, e o placere sa le prinda, sa le bage in gura, tot ce prinde trebuie sa bage in gura si de multe ori cum nu reuseste, tot cu manuta singura ajunge in gura. Noi cred ca la punctul miscare stam foarte bine, face rostogoliri, intorceri, rasuciri...mai urmeaza sa faca sarituri si sa mai perfectioneze putin miscarile de la calul cu manere, ca aici are niste lipsuri. E interesat de tot ce vede si cand e intr-un loc nou face ochii mari si studiaza. Zambeste mereu cand ne vede, insa nu ne ofera prea mult ras cu sunet, important e macar sa nu planga.

va las, ca deja v-am plictisit

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Ioanact, Oana , Amy, Babyangel multumim mult pentru urarile de ieri!!!

Vladi, greutatea lui Florian e perfecta. Poti consulta si graficile furnizate de Hopitaux amis des bébés.

David al meu de o saptamina are in meniu doua biberoane de Lactana. Papa fara probleme combinat. A fost o scelta sofferta dar sunt impacat cu ideea pentru ca parea ca laptele meu nu ii mai ajunge. Sunt fericita ca am reusit pina acum desi premisele nu erau optimiste. Voi continua si cu sin pina va dori el.

Ellanik si eu aseara am furat citeva minute pentru mine si am studiat cartea cu diversificarea.
Daria e o capricioasa cind vine vorba de mincare asa ca vreau la baby David sa abordez o diversificare cumva free style (la Daria a fost ca la carte-cu cite un aliment, cu astea mai fade la gust, cu supa in biberon) si un pic pe meniul mediteranian.

Zice asa:
Baza primei mee e supa vegetala. Aceata componenta lichida are un motiv nutritional important: apa care e un element important nu mai pentru a transporta substantele nutritive ci si pentru a ajuta aparatul digestiv sa digere. Este bogata in saruri minerale si vitamine. Prima data se recomanda cartoful si morcovul apoi gradat introducem dovlecel, telina, conopida.Sunt hotarita sa dau in lingurita supita care sa fie curgatoare, piureul de legume e prea dens, in combinatie cu lactatele poate da constipatie-mai ales daca bebe nu bea apa.
Apoi o sa adaug faina de orez sau paste din orez la supa. apoi ulei, apoi carne.

Masa de seara am sa dau brinzica. Apoi o sa dau fructele ca desert-jumatate de ora dupa masa de prinz in loc de snack de fructe la ora 10.

Intreba cineva de sport si alaptare. Merg si eu la erobic. Ai nevoie doar de o bustiera foarte buna si de dozare a efortului in functie de capacitatile tale.

-------------------------------

Erina mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

'Neata, fete!

Am vazut poze si sunt asa frumusei bebeleii!!

VLADI - Ce copii frumosi ai! Au trasaturile asa bine definite ca baietei si frumosi rau! Sa te bucuri de ei ca-i tare frumoasa perioada asta comparativ cu ce vine.

DENISA - Am vazut pozele cu fatuca. Ma, ce sa-ti mai zic ca stii si simti tu destule! Ce ti-a scris medicul ca e? Hematom subdural, mie asa mi se pare? Sau ce? Daca i-ai facut investigatii si ti-au izs ca nu are nimic, iar tu stii ca dupa cazatura n-a vomitat, n-a dormit foarte mult, na facut convulsii si nici n-a plans zgomotos timp indelungat, atunci ocupate cu desumflarea cucuiului si nu te mai gandi la prostii ca iti faci tare rau.
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

N-am mai fost la tara astazi. A mers doar sotul, iar eu am ramas sa mai fac ceva acasa, ca vroiam sa ma odihnesc. Plus ca, aici am unele treburi de rezolvat legate de mine si botez. Ieri am facut ecografia de sold la dr. Stamate. Ce om haios! N-are nimic copill, fireste. Dar cum cutele erau nesimetrice, iar tatal a avut displazie de sold si eu stiam ca e si factorul ereditar luat in considerare trebuia sa ma linistesc.
Cu ocazia asta, mi-am facut si radiografii la coloana si am unele probleme care necesita fizioterapie si kineto. Eu stiu cand voi ajunge? Cert e ca am nevoie tot mai mare.

De slabit nu mai reusesc, desi pe vremuri pana acuma eram deja subnutrita...si se apropie botezul si....asta e! O sa fiu grasa si frumoasa si imbracata in trening ca nu-mi sta nimica bine din cauza asta.

Pun cateva poze de la tara, nu-s multe, dar ca idee ...

Mergi la inceput

Aici am pus cateva poze. Sunt numai de jos, la mansarda n-am facut. Totul e in lucru, iar in ziua cand le-am facut aveam oameni care imi puneau mana curenta la scara si altii care imi coseau cat puteau din curte. Mare tevatura!

http://www.flickr.com/photos/14464962@N05/4878670166/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Neata!

nibi_niki te inteleg ca e minunat sa ai o mama buna care te rasfata. Asa e si a mea, sa le dea Dumnezeu multa sanatate!

Eu am decis sa o diversific pe Petala dupa ce implineste 6 luni. O fi tarziu? Vad ca deocamdata e multumita doar cu alaptat, doarme noaptea si arata ok, iar de dublat greutatea suntem pe aproape, probabil se va intampla la 5 luni jumate.

Delia, ma bucur ca te-am citit si ca familia de blondutzi e bine si vesela. Pe Jane cand o diversifici?

Petala se rostogoleste pe burta apoi ridica pieptul si capul si se uita ca un catzelus printre gratiile patului. Cand intram in camera si vedem 2 ochisori uimiti care ne privesc, ne topim.

Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
http://travel.webshots.com/album/578012849RTYjOL?vhost=travel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

LAlexandra - da se face orice in romania
inlcusiv IA adica inseminare artificiala de la sot/iubit/prieten sau de la cine doresti ;
IAD - inseminare artificiala de la donator anonim
si se face si FIV fertilizare in vitro

Tot ce se face afara se face si in romania si chiar cu rezultate foarte bune as spune.

Sunt multe reusite atata la IA, IAD si FIV

Eu am facut la Giulesti dar sunt si alte clinici , inclusiv private o gramada care fac asa ceva

Mami de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Sensibila, am intrebat ca eu habar nu am ce se face. Stai linistita ca eu sunt aici abia de cateva luni, asa ca nici aici nu stiu ce se face, doar ca daca nu m-am lovit de situatie si nici nu cunosc pe nimeni sa fi avut nevoie, eram cam habarnista la acest subiect.
Si mai, fetelor, care ati facut si FIV, astea se platesc, adica doar la clinici particulare sau cum?

Sensibila, nu te superi, daca te superi, treci cu vederea....cum de v-ati hotarat la IAD? Nu se mai putea nicicum altfel?...si ca sa continui intr-un ton optimist....de fiecare data cand mergem undeva si zic fetele ca ce frumos e baietelul, sotul meu imi zice: Daca vor le fac si lor unul...trebuie sa ii dau acum solutie sa mearga sa doneze si el ceva. Intr-o zi o fata a zis ca vrea si el asa copil frumos ca Alessa, da, prietena ei zice....iti dai seama ca ar trebui sa il faci cu sotul ei,ca sa iasa asa

Mergi la inceput

...si ca tot vorbesc singura pe aici

...in alta zi la magazin, o tanti se uita la Alessa...Vai, ce de par are...se uita apoi la mine, se uita la sotul...AAA, cu sotul seamana...adica eu sunt cheala (dupa ce ca se pare frumusetea e tot de la barbatiu-meu)....noroc ca sunt si eu pe aici ca sa am grija de copil!

Mergi la inceput