Iepurasi poznasi de Mar-Apr 2010 (38)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns child spune:

ANCA multumesc pentru raspunsul prompt.
Am sa las cerealele la capitolul diversificare, prin luna a sasea, dupa fructe si legume.
A fost doar o incercare esuata. Am vrut sa le introduc, ca sa le fac cu LM muls.

ELLA din ce am vazut, exista pe piata cereale cu lapte si fara lapte. Eu am luat fara lapte ca sa le fac cu laptele meu. O sa mai incerc peste vreo luna, o sa i le dau cu lingurita, cu tetina m-am lamurit.

Si eu am observat ca de cateva zile Albert este foarte activ si a capatat deja deprinderi, cum ar fi apucatul unei jucarii si mutatul dintr-o mana intr-alta, foarte abil, daca ii dai o alta jucarie o ia si o studiaza, fara sa o lase pe cea precedenta din mana .
Aaa si se intoarce de pe burta pe spate, mai nou asa ii place sa doarma, intr-o parte.
M-a surprins dexteritatea cu care face anumite lucruri si asa, dintr-o data, de pe o zi pe alta le-am observat.

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Va mai pove o faza si plec..

In seara asta eram la masa si Irina ca deobicei studia cum mancam. A luato sotul in brate sa vada mai bine.. se uita cu niste ochi!! Si, sotul ia cu furculita salata si duce spre gura, numai ca pe drum se opreste la gura ei... mama, a deschis Irina o guraaa. Am zis ca acum o extra- multi- diversificam! Si a mai repetat o data faza si acelasi lucru a facut... [:-))]

Oana vroiam sa zic ca l-am vazut pe Eric in poze.. frumos, frumos! Inca mai astept listuta promisa, ca de maine incep sa-i dau legume!!

Denisa Doamne ajuta sa se faca Maya bine!!

Am fugit la somn!

Noapte buna!

Irina Paula (8 martie 2010)

"Nimic nu-i mai scump pe pamānt,
Ca chipul mamei cel bland,
Nimic nu-i mai frumos,
Ca ochii mamei duiosi.
Si glasul ei fermecator,
Ca un cantec in zbor,
O raza de soare, o stea,
Asa-i scumpa mama mea!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Citat:
citat din mesajul lui ami_84

Citat:
citat din mesajul lui nibi_niki

Anca pe cutie scrie 210 ml pt varsta ei.Pe timp de zi nu ajunge sa bea atat,dar seara...
Ami,nu ai somn?La mine toata lumea doarme,numai eu nu am somn ca am dormit la amiaza 3,5 ore

MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....7KG

Acum ii dau ultimul bibe la strumfita si fug la somn. Si de ce somn ai avut parte la amiaza!! Bravo! Eu numai visez la cum era odinioara somnul de amiaza!

Nimic nu-i mai frumos,
Ca ochii mamei duiosi.
Si glasul ei fermecator,
Ca un cantec in zbor,
O raza de soare, o stea,
Asa-i scumpa mama mea!"

o am pe mama la mine de vreo 2 saptamani..ce sa mai..raiul pe pamant.Imi face micul dejun dimineata si cafeaua ,ma ajuta la treburile gospodaresti,sta cu fata la amiaza cat dorm eu sau daca ne mai vine de plecat la o bere in oras.Aseara ni s-a pus pata la amandoi sa plecam pe plaja la 11 noaptea..ne-am intors la 12.30.Am o mama,sa-mi traiasca si sa o tina Dumnezeu sanatoasa.

MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....7KG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Gata fug la nani.Vara asta am depasit recordul la baut limonada .Chiar acum ma dreg cu una ca am baut mai devreme o bere pt lactatie si ma cam ia cu vertij.Abia astept sa inceapa si Geo sa bea sucuri de citrice ca la noi e un fel de obicei ca iarna sa se consume sucuri de citrice (si nu se lipeste raceala de noi)

Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ellanik

Ami la ora aia pot sta in tihna fara sa striga unu sau altu dupa mine.
Am mai citit ca sunt atrasi de pungi,sticle cu apa(de parca asta nu o putem vedea noi) si ca e momentul sa-i facem sa simta iarba cu piciorul gol,apa rece,apa calda,apa pe fata,perii aspri aiunei perii de par sau covor....al meu il pipaie pe sot pe cioc si e asa haios cum face!!Perioada dintre 2 dinti est de 8-10 zile(ma refer la perioada dintre iesiri)si ca dintii ies din 2 in doua luni intai cei doi incisiv de jos apoi doi de sus...da asta stie toata lumea si oricum copiii nu prea se mai inscriu in tiparele astea (geo al meu nu avea 5 luni implinite cand si-a scos coltzul).Si acum pot spune ca are un dinte impotriva mea pt ca ma mushca de tzitzi cand se joaca.Si ce se mai distreaza cand ma vede ca fac AUUUU!

Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!

Pungi fosnaitoare de pe la farmacie ii dau sa se joace de multa si intradevar am obs ca ii place, pe maini si pe picioruse am mai spalato ziua la chiuveta si am vazut ca studia f atent ce-i fac, cu picioarele in nisip am bagato si sa vedeti cum isi desfacea degetelele sa treaca nisipul prntre .. am invatato sa traga de frunze pe afara (azi cand asteptam la dr sa intram, era o floare de camera acolo si se tot intindea cu mainile intracolo.. si cand am duso, pac! a si tras de una si a rupto!)

Nimic nu-i mai frumos,
Ca ochii mamei duiosi.
Si glasul ei fermecator,
Ca un cantec in zbor,
O raza de soare, o stea,
Asa-i scumpa mama mea!"

Mergi la inceput

Child asa scria si acolo si am vazut si eu la Geo...apar progrese de la o zi la alta.Al meu face de cateva zile ca o prigoritza....trrrrr!!!prrrr! si se aude asa cristalin....mor dupa el!!!Cat despre Albert cu jucariile.....e strangator manca-l-as eu pe el.E normla sa nu lase baiatul jucariile din mana?Daca i le ia cineva?oricum astea sunt orientative ca fiecare pici e unic.
oana nu i-a placut pepenele galben lui ERik?Geo a supt de vreo 2 ori in feeder si e innebunit dupa pepene galben in schimb ala rosu...il scuipa de zici ca e otravit...Asa ne distram cu el!!!

Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Ami si Geo se intinde dupa flori sau frunze dar asta pt ca el este un cavaler desavarshit si vrea sa le ofere la gagici!!!Oricum toate fetitele de la bloc vin card dupa mine cand ies singura afara cu el.
Gata!Noapte buna!Nu mai termina omu cu voi....aveti chef de palavragit!!!

Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui child

M-a surprins dexteritatea cu care face anumite lucruri si asa, dintr-o data, de pe o zi pe alta le-am observat.

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Asta am obs si eu!! Ce repede cres si se dezvolta! Va dati seama ce repede imbatranim noi si nu ne dam seama?

HAi va pup ca m-am lungit..

Noapte buna!

Nimic nu-i mai frumos,
Ca ochii mamei duiosi.
Si glasul ei fermecator,
Ca un cantec in zbor,
O raza de soare, o stea,
Asa-i scumpa mama mea!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia13 spune:

Salutare si de la noi!

YAIA- eu am inceput sa fac pilates si tae bo de la 3 luni dupa nastere, dar m-am lasat rpd ca asa de greu mi se pare, tot zic sa mai fac si am o leneeee.
Eu l-am intrebat pe ginecolog de cand pot face abdomene avand in vedere faptul ca am facut cezariana si mi-a zis ca dupa cele 40 zile e ok, dk ar fi fost o prob pt alaptat mi-ar fi zis.

NIBI- eu alaptez exclusiv la san si mi-a venit CM dupa 4 luni jum, ce bine era fara.

ALINA- am vazut montajul Justinei, e f frumos, ce obrajori a facut

CORIMAMI- sor-mea si cumnatu sunt vegetarieni si asa isi cresc si cei 2 baieti.Cel mare de 2 ani jum, a inceput sa faca mofturi la aproape orice mancare, nu-i mai place nik. Eu consider ca putina carne nu strica, macar pt gust, dar... normal ca voi faceti cum credeti.

VLADI- aceesi prob cu laptele am avut-o si eu, dar cu ambii sani. Erau moi si dk bagam pompa ieseau doar cateva picaturi, dar David nu plangea, deci inseamna ca era multumit cu ce manca. M-am indopat cu Galaflor si ceai de la Fares si in 2 sapt se vede rezultatul

Ina- Robin e dulcic foc cum topaie el acolo

Si acum despre noi.Am fost azi la controlul de 5 lunite ca sapt trecuta nu s-a putut. Am fost cam trista ca a luat doar 350g, dar doctora a zis sa stau linistita ca e ok, de acum nu mai ia asa mult in greutate, ca pana acum a luat f bine, ca se calculeaza per total. Deci avem 7350g si 65 cm

Delia13 mamica fericita -David Andrei 04.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Vazut si eu Robin dansator iti vine sa-l mananci nu alta!
Frumos si montajul Justinei, ce-as vrea sa am si eu timp sa fac asa ceva pt Bumbi a mea.

Ami N-am reusit sa recuperez si ma simt naspa ca mi-ati mai raspuns la unele intrebari si n-am apucat sa va multumesc. Intreba cineva de simptome dupa vaccin..nu stiu daca figurile la san se datorau vaccinului, Ilinca facea scandal si inainte. Slava Domnului ca ia sanul acum f bine. Cand totusi e nervoshica, o iau in brate si asa ii dau papa pana se calmeaza si ii cant de zor "un elefant..." In orice caz nu i-am mai dat bibe deloc deloc.

Nafi nu m-am gandit pana acum cat voi avea cand fii-mea va avea nu stiu cati ani, oricum ma bucur ca am resuit sa o am asa devreme. Pe urmatorul l-am programat peste doi ani-doi ani si Sper sa avem si noi un baietel, chiar vorbeam cu sotul zilele trecute ca abia ce va creste micuta ca pac! vine al doilea si o luam de la capat. Sper doar sa fim mai calmi si mai rabdatori

Ce bine e cu mama aici, Niki, te inteleg deci :D Raiul pe Pamant.

Ce-o mai face Dayanara, am auzit ca sufera de caldura...mi-e dor de postarile ei.

De Evamika mai stiti ceva? Dianami?

Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!

Mergi la inceput