"Abdomen extra-plat(37)"

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Lumi,drum bun si tinem pumnii sa supravietuiesti si sa te intorci la fel de frumoasa si sexoasa!Si mai ales fara bube si alte nebunii!Si completely sane!!!Girl!

Deus,ma gindii la tine azi!Vad ca esti tacuta!Ah,esti la munte,de aia!Sa va distrati frumos.
Ah,japonezele ca natie sunt micute (oase mici) si slabute dar nu`ti inchipui ca sunt toate modele,nuu,nu!sunt si grasunici destule.Si copii din ce in ce mai grasuni ,adolescenti.Deasemeni sunt si japonezi/ze inalte.Sunt o exceptie dar sunt unele,moama,girafe!
Eu cred ca din cauza ca si-au schimbat "dieta" au inceput sa se ingrase.De ex. fast-food-urile,mincarurile congelate,gata preparate de la supermarket sau alte take out!Au devenit foarte comode in ultimii ani.Multe japoneze habar nu au sa gateasca mincarurile traditionale (pe care eu le fac si cind aud pur si simplu nu le vine sa creada,pai de ce sa se chinuie sa le faca daca le gasesc gata facute!nu?)

Sabyna,te rog mult sa-mi zici si mie unde ai gasit seminte de in!

************************************
Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Intru ca sa nu ma uitati complet, nu am cine stie ce noutati in ce priveste antrenamentele (doar atit, ma tin de rutina... Pilatesul meu... dar spun asta cu un sfert de gura de acum, pe moment ma complexati totalmente cu activiatile voastre intense si variate ) Am o perioada aglomerata, cu multe evenimente sociale, musafiri etc. Luni dimineata plec la mare, de fapt in Delta la Sf.Gheorghe la festivalul de film Anonimul (noi mergem in fiecare an). Stam o saptamina, apoi peste citeva zile plecam din nou la mare in Grecia. Asadar n-o sa scriu prea mult in perioada ce va urma (ca si cind as fi fost foarte activa pina acum ) dar sper sa va reamintiti de mine cind revin :-). Daca ma intorc cu poze acceptabile si daca ma considerati printre cele suficient de fidele subiectului incit sa primesc si eu parola, o sa pun apoi citeva imagini cu mine. Desi...hmmmm... din cite v-am vazut eu pe voi pina acum din nou am toate motivele sa fiu complexata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Eloise si dupa un an de sport eu tot ma simt complexata.
Distractie placuta la mare (in ambele locuri)!
Pe azi am prestat un Power cardio cu Shaun (inca mi se pare cel mai greu antrenament din cate am facut eu) si peste 15 min ma bag la ceva cu Chalean.

Elena & Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Lumi, drum bun! Lasa ca trei zile trec ff repede.

Allure, multumesc mult pentru aprecieri. Tu esti superba, ca de obicei.

Emaaimee, ce muschiuleti frumosi ai!! Bravo!

Eloise, concediu placut!

Onitza, inca nu te-ai intors? Sau ai ramas de tot la Duni??

Pe ziua de azi raportez asa:

- o ora si jum de supravietuit in trafic
- calcat rufe 3 ore (mai am vrei trei ore de calcat)
- carat cu sotul din dotare un coltar, pe bucati plus un fotoliu 7 etaje, pe scari ca am liftul oprit, pana la garaj (cam 150 m)
- carat un covor eu (unu sotzu) pe scari pana la masina pentru a fi duse la spalat
- total: urcat si coborat 7 etaje de 8 ori

Sport: rock it out cu Shaun si 15 min filmul cu flotari, plank si greutati tot cu Shaun.

Mai am de: - calcat cam trei ore
- de dat cu mopul
- de copt trei kg de vinete

Sper sa ma mai dau dimineata jos din pat, ca ma asteapta intructorul la 7 jum.


Aa, si mancat aiurea, ca si eu tot cu pms ma lupt:
MD 2 oua, o felie somon, o bucata cas, 2 rosii
Pranz: carat mobila
Gustare: rontait seminte de floarea soarelui super sarate
Cina: ciorba de burta

O seara placuta!


Baietzii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Gata si runda cu Chalean.
Am pus dupa antrenament sotul sa ma pozeze ..deci am cateva poze in album de azi (scuzati tinuta si sudorile ). Fata de cele in costum de baie, am vreo 3kg in minus si cm in minus dar eu nu imi dau seama de vreo diferenta atata timp cat sub buric prezint umflatura si de picioare nu mai zic. Eu am pe picioare gauri de la injectiile din copilarie si tre sa fiu uscata tare ca sa nu se vada urat..deci slabe sanse. ..

Elena & Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Buna seara! Iata-ma si pe mine la ceas tarziu. Vad ca ati fost f. active, ca de obicei. Eu astazi am facut sport intens: 30 de min. pe bicicleta de camera (am un lapsus si nu stiu cum se numeste ) apoi inca o jumatate de ora abdomene la greu, exercitii pt. brate si pt. fesieri. Cu mancatul am stat destul de bine:
MD: 2 felii de paine neagra cu pateu vegetal si masline;
Pranz: fructe; struguri si 2 mere;
Cina: am cam dat-o in bara prin amestecarea unor dovlecei pane cu 2 inghitituri de lubenita. Aaaa am uitat de lichide, cred ca am baut cam 2 litri de apa. Cam putin fata de ieri cand am baut 3 litri de apa. Recuperez maine.
Luminita drum bun si sa te intorci vie si nevatamata.
Eloise concediu placut si sa ai parte de vreme super.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Mama ce liniste e... Toata lumea este la nani, numai eu nu am somn? Ne avand ce face m-am apucat sa caut studii despre alimentatia sanatoasa si am descoperit urmatoarele:

Dieta mediteraneana scade riscul de cancer de san

Femeile care urmeaza dieta traditionala mediteraneana ar putea avea un risc mai scazut de a se imbolnavi de cancer de san dupa menopauza, potrivit studiilor.
Cercetatorii au descoperit ca, din cele 14.800 de femei din Grecia pe care le-au urmarit timp de zece ani, cele care au mentinut un regim alimentar traditional au fost diagnosticate mai rar cu aceasta maladie decat cele care se indepartau de la aceasta dieta, relateaza Reuters Health.
Acest lucru s-a observat doar in cazul femeilor trecute de menopauza, nu si la femeile mai tinere. Potrivit cercetatorilor, in cazul primei categorii de femei, riscul de a face cancer de san este cu 22 la suta mai redus.

Inca o chestie de luat in seama pt. viitoarele mamici:

Gravidele care consuma junk food risca sa aiba nepoate cu cancer la san
Femeile insarcinate care mananca junk food cresc riscul nepoatelor de a se alege cu cancer mamar cu 60%, arata un studiu recent.
Cercetarea s-a realizat pe rozatoare, insa oamenii de stiinta sunt convinsi ca este valabila si in cazul oamenilor. In cadrul studiului, s-a demonstrat ca acest tip de alimente nu afecteaza doar sanatatea viitoarei mame sau pe ce cea a copilului inca nenascut, dar si generatia urmatoare, relateaza Daily Mail.
Un alt studiu realizat in Suedia a scos la iveala faptul ca nepotii celor care mancasera mai putin intre 9 si 12 ani au trait mai mult. Se pare ca alimentatia bunicii isi pune direct amprenta asupra sperantei de viata al nepoatei, la fel ca si cea a bunicului asupra nepotului.
Cercetarile anterioare au aratat ca mamele in devenire nu trebuie sa manance penru doi odata ce au afla ca vor avea un copil, fiind de ajuns doar 200 de calorii in plus.

Si inca ceva care merita toata atentia noastra:
Alimente pentru sanatatea sanilor
Toate legumele din clasa verzei sunt cele mai sigure surse de vitamina A, C, E si fibre, care protejeaza organismul impotriva riscului aparitiei cancerului.
Broccoli, din aceeasi clasa de legume, ajuta la neutralizarea toxinelor din organism, daca este consumat proaspat sau fiert, pentru a nu-si pierde proprietatile.
Zmeura este desertul recomandat femeilor, pentru continutul de vitamina C si fibre. Are si proprietati antioxidante si poate fi consumata pe tot parcursul zilei.
Un alt aliment recomandat de catre specialistii americani este soia, in toate formele sale.
Portocalele sunt bogate in vitamine si au proprietati antioxidante, care ajuta la cresterea imunitatii corporale.
Carnea si uleiul de peste sunt ideale pentru prevenirea cancerului la san. Sunt o sursa sigura de acizi grasi omega 3, care impiedica formarea si dezvoltarea tumorilor, si contin o cantitate mare de vitamina D.
Sardinele, heringii, hamsiile si scrumbiile sunt ideale pentru alimentatia oricarei femei. Nu evita sa consumi cel putin o data pe saptamana o masa de peste, prajit, fiert sau pe gratar, cu putina lamaie si garnitura de broccoli.
Pentru sfarsit aveti aici o selectie a celor mai importante sfaturi pentru o viatza sanatoasa si fericita: http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1505








Don't woryy, be happy!!








Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

e weekend...linistea e de inteles :)

eu pina la ora asta am mincat cereale integrale de dimineata , filet de peste proaspat prins de consoarta si o tona de fructe: pepene rosu, galben, blueberries, 2 rice cakes cu PB2 (low fat peanut butter) si kefir.

am mers pe jos vreo 7 kilometri si daca nu fac indigestie de la atitea fructe, o sa fac si sport mai serios

iulix, pestele in cantit. mici e bun pentru prevenirea cancerului la san dar carnea in general, nu as zice; din contra... si nu prajita cum spune la studiu

cu portocalele nu trebuie exagerat ca sint acide si au si mult zahar (mie mi-au zapacit stomacul)
in schimb e adevarat ca vegetalele din familia verzei (clasa crucifere):broccoli, conopida, varza de bruxelles, varza si care or mai fi sint ideale impotriva cancerului

nu stiam ca dieta mediteraneeana pe care de altfel o aprob, promoveaza prajelile si carnea...am lipsit cind s-a facut studiul asta :)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"The best exercise for abs is running... Away from the kitchen." Chalene Johnson

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

by the way "legumes" in engleza inseamna "beans and nuts" exclusiv...nu stiu de ce romanii numesc vegetalele "legume"
si eu faceam aceeasi greseala inainte sa aflu.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"The best exercise for abs is running... Away from the kitchen." Chalene Johnson

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

salutare,cu apele siroaie!azi am reusit sa bag 30 de min cu shaun(fat burning cardio)-ce sa fac,asta e durerea mea ce mare-faaaat asadar pina nu scap de ea nu cred ca ma apuc sa lucrez muschii.
Voi ce ziceti??

Allure,ti-am zis ca mi-am luat 2 cutii de noodles de alea.Azi dimineata zic ia sa-mi fac o cutie(la foamea care o aveam mai ca as fi facut doua).Le-am fiert,le-am spalat,le-am pus intr-un sos(e subtire,apa colorata cu gust) pt. alt fel de noodles si abia am reusit sa iau de 3 ori in virful betelor.Le-am bagat in frigider si planuiesc sa le maninc la prinz(cel putin incerc).Nu stiu de ce dar n-au mers,dupa 3 imbucaturi eram satula.Poate unde`s invatata cu ele cu alt gust...
Pai daca la beans and nuts le zice "legumes" la restul cum le zice?De ex. la rosii,catraveti,ceapa,varza,lettuce,bostan....nu vegetables?hai ca am ramas cu un semn de intrebare

************************************
Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput