Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (119)
Raspunsuri - Pagina 8
rox_y spune:
Citat: |
citat din mesajul lui al3csa Am pus si eu niste pozici noi daca va era dor . Si ca sa numai ziceti ca e asa de serios l-am prins si cand zambeste . Nu vrea mai frate sa rada si el la poze . Cum vede aparatul e stana de piatra. Trebuie luat prin surprindere .. asa repede .. pac pac . de Yannis Andrei (23.01.2010) DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! Povestea nasterii O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine" -Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay" "Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis [url=http://lilypie.com][/url] |
Ce mare s-a facut lupatorul Yannis! Supa aceea o mananca toata?? foarte tare frate!
Btw...Ce pui in supa de e asa de colorata?
31.12.2009 Roxi de Diana
haircut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris.dogarel sa intru rapid sa zic ARTHUR si pupici muul;ti de la Ema si ofc si pufilor de 7 le uram cu drag LML, dar la Arthur avem noi un enteres, ca e al nost' merem la care4 sa luam (iar) role anei, ca le-am uitat in bulgaria se pare (nu-s pe niciunde). si sa papam ceva, ca nu mai gatesc azi, e si asa destul de incinsa atmosfera, la propriu.... diseara salata si branza, probabil. ema papa borcanas la pranz (ca are pui bio), cand nu ii dau cu carne, adik mai mereu, ii fac eu legume. aaa, nu am zis ca are alergie, cred, la lapte de vaca. am avut 2 incidente, unul cu iaurt, altul cu branza e vaci. au aparut bubitze/pete mari roshii, intai in jurul guritzei, apoi pe maini, picioare, asta in cateva minute de la contact. .. LARISEL, fetele care mai au copii cu alergii, ce teste sa ii fac? unde merg? e clar ca deocamdata ...fara chestii de la vaca, doar LM, fructe, legume si pui la borcan... Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana |
Hei, imi pare rau de alergie
Eu i-am facut detarminare de IgE totale si IgE la Proteinele Laptelui de Vaca(PLV) din sange(sunt anticorpii pe care ii formeaza organismul ca raspuns la un alegen).Excluderea totala a alergenului. Si noi am inceput si tratament cu Singulair 4mg/zi cam 6 luni, apoi repetam analizele.
Tin pumnii sa nu se adevereasca.
Cum e Ema?A trecut maraiala de la vaccin?
de Maia Ilinca (29.01.10)
al3csa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rox_y
Ce mare s-a facut lupatorul Yannis! Supa aceea o mananca toata?? foarte tare frate! Btw...Ce pui in supa de e asa de colorata? 31.12.2009 Roxi de Diana |
Daa pe toata a papat-o . Si mai am un castronel si mai mare in care de obicei ii pun prima masa de fructe si papa si de acolo aproape tot. Depinde ce ii dau .. daca are branza fagaras sigur papa tot .
De la spanac si de la mazare s-a facut asa .. in alte zile e rosie de la ardei kapia.
de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Povestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis
[url=http://lilypie.com][/url]
al3csa spune:
Buna dimineata si de la noi .
Eu sunt fericita ca in vreo jumatate de ora plec la mama . Mi-e dor de ea .. de casa ... de catel ... de toooot .
Aseara am avut un pic mai multa cearta cu al meu sot .. numai prostii cert e ca ne-am culcat la 5 jumate iar la 9 jumate Yannis mi-a dat desteptarea . In plus mi-a venit si ciclul si ma doare o burta de numai vad bine . Asa ca bucuria ca ma duc la mama e si mai mareee .
ARTHUR sa cresti mare si voinic si sa-ti bucuri in fiecare zi mamica
de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Povestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis
[url=http://lilypie.com][/url]
lucia2000 spune:
Salutari si de la noi.
Suntem la buni la casa.
Deci e asa racoare si bineeeee.
Pt ca a fost racoare Teo a adormit aseara la 9:30 si se trezi dimineatza la 7.
Iar la 7:30 inca se juca in liniste in patut.
Azi facem cinste cu gratar de pui de curte si un tort cu crema de trufe.
Aniversare fericita tuturor care poarte numele de Teodor si Teodora; si sa nu uitam LML si sarbatoritilor de azi.
lucia2000 spune:
Sa vad ce-mi mai amintesc din capitolul trecut.
Multumim Tomaca pntru urarile de Sf Teodora.
Al3csa parca intreba cand are voie sa faca bebe dupa cezariana.
Voi stiti ca eu am nascut cu nasa mea.
Dupa cezariana vorbeam cu ea si o intrebam cand pot sa fac al doi-lea bebe.
Eu ma gandisem undeva sa astept 2 ani si sa raman insarcinata dupa.
Ea mi-a zis asa:
"Organismul tau e f obosit, chiar daca tu nu iti dai seama si o a doua sarcina se recomanda la 3 ani dupa asta. Organismului ii ia cam 3 ani sa se recupereze total, mai ales dupa cezariana. Daca ramai insarcinata mai devreme cel de-al doilea copil nu va beneficia de aceleasi conditii intrauterin ca si Teo."
Si mi-a zis un lucru care m-a facut sa astept 3 ani: "Nu e corect fata de cel de-al doilea copil al tau. El nu va beneficia de aceleasi conditii intrauterin ca si Teo".
Asta m-a marcat si m-a facut sa astept.
cris.dogarel spune:
HAIRCUT MULTUMESC de raspuns. adik sa ii ia sange din vena, nu? nu stiu daca-s pregatita sa o intzepe sa ii caute vena, ca am ramas cu sekele de la bronshiolita de la 7 saptamani. o sa evit iaurt, branzica, lapte de vaca si...mai stau. si asa papa cu muuuulte showuri (noroc ca e Ana in vacantza). o sa bag galbenush de la 7 luni, pentru proteine si pui/peshte/vita. plus LM.
sper sa fie ok.
LUCIA La multi ani, de nume si multumim de tratatzie
Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana
Beatrice1982 spune:
am plecat..................
abia astept, il scot iar in oras................
va pup am avut multa treaba si nu am putut scrie............
revin mai pe seara sau maine.......................
pana atunci sa fluturiti.........
sa nu uit...............
la multe lunite pufilor de azi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...
haircut spune:
Hehehe, succes!!!A papat Maia toate legumele, cu strambaturi, dar fara scuipat pe jos, fara circ din partea noastracred ca de vina a fost cartoful nu credeam sa mai ajung aici, Doamne ajuta s-o tina tot asa...
CrisD, da, din vena. E nasol tare.Evita lactatele si toate alimentele care sunt alergene si vb cu pediatra EmeiAre Ana role frumoase?
Lucia, bravo!La mai multe reprize de-astea de somn
Bea, drum bun, sa vii cu vesti bune
Nic0le, ce mai faceti?
de Maia Ilinca (29.01.10)