Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (119)
Raspunsuri - Pagina 9
haircut spune:
Am pus cateva poze. Cine-mi zice si mie cum schimb data albumului ca nu ma prind deloc
de Maia Ilinca (29.01.10)
mamidepuiuti spune:
aniversare fericita celor cu nume de teodor si teodora
cris d. ,of,of,of...saracutza ema...poate e ceva pasager..ai discutat cu pediatra?
haircut,felicitari pt reusita! doamne-ajuta sa o tina tot asa!
maine nu am cum sa intru,asa ca las acum sa faca ce stie mai bine
va pup pe toate,un we frumos pt toata lumea!
mami de Radu si Alex
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
Citat: |
citat din mesajul lui haircut Am pus cateva poze. Cine-mi zice si mie cum schimb data albumului ca nu ma prind deloc de Maia Ilinca (29.01.10) |
la album properties
merge maia pe nisip!?!...
mami de Radu si Alex
asa creste Alex
cris.dogarel spune:
azi implinesc lunitze si CRISTINICA de mandrutza si MARA de Rebiana. mamicile nu le-am mai vazut di multicel, dar pup pufuletele dragi si le urez
si mai avem Teodor e/i ? Teo de TOMACA (tzin minte de ieri ca avem party . de Lucia si si ine mai e ? scuze de atitudine de neuron gravid si lene de canicula
Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana
simplicity spune:
Am vazut poze frumoase.....
Maia de Haircut......un zambet foarte fermecator.... eu cred ca va avea un sex appeal de invidiat(mie asa mi se pare)........dar sper sa nu se supere mami ei ca am spus asta de fetita ei dragutica....
Yanis de Al3csa ....cuceritor ce sa mai.....vai cat mananca ....pai a mea fetita mananca(daca poti numi mancat) 2-3 lingurite........bravo
Bobitza la cazinou.......de pe acum stie sa invarta banii...nu va duce lipsa de ei(sa dea Domnul).....arata splendid
Mami de 2 iminimioare(sotior si albinuta Ariana)
Vesnic indragostita de voi doi !
simplicity spune:
Eu nu am vazut poze de la Cris.d(decat in folderul lui MP) si nici de Cris.m...........sunt bagacioasa?
simplicity spune:
MP,distractie placuta maine,sa ai o zi frumoasa si plina de surprize placute.....urarile de LMA le dam in data de 08....pupici multi.....
lucia2000 spune:
Silplicity tot vreau sa-ti zic.
AM vazut pozele cu ariana.
Dulcica foc.
Doamne ce case frumoase aveti voi in anglia.
Iubesc la nebunie stilul englezesc
simplicity spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lucia2000 Silplicity tot vreau sa-ti zic. AM vazut pozele cu ariana. Dulcica foc. Doamne ce case frumoase aveti voi in anglia. Iubesc la nebunie stilul englezesc Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |