Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (119)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Decenuela, Simplicity, pana la urma stati la acelasi hotel???Distractie maxima si spa placut va doresc. Va invidiez sincer pentru masajjjjj

de Maia Ilinca (29.01.10)

Multumesc de coffee si tie si la Ioana

Haircut,dar sa stii ca eu nu sunt la mare,masaj,nici macar concediu....numai Decenuela.........pardon,as fi nerecunoscatoare fata de fiica mea daca nu as mentiona ca ea imi face in fiecare dimineata cu piciorusele masaj la spate....

Mami de 2 iminimioare(sotior si albinuta Ariana)
Vesnic indragostita de voi doi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

La multe lunite pufuletilor de azi

Oani,ieri nu stiu unde mi-a fost capul ca am uitat sa spun La multe lunite lui Lucas
......indurare please.....poate ca nu e prea tarziu sa spun astazi(pun si niste muzicanti poate ca asa nu se supara)

Mami de 2 iminimioare(sotior si albinuta Ariana)
Vesnic indragostita de voi doi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

Neatza..asa mai pe la pranz

Ioana_fota, Haircut.... de cofee

Clar..am uitat si eu LML Lucas de oani

si LML Arthur Si Ioana Cristina

31.12.2009 Roxi de Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

sa intru rapid sa zic ARTHUR si pupici muul;ti de la Ema

si ofc si pufilor de 7 le uram cu drag LML, dar la Arthur avem noi un enteres, ca e al nost'

merem la care4 sa luam (iar) role anei, ca le-am uitat in bulgaria se pare (nu-s pe niciunde). si sa papam ceva, ca nu mai gatesc azi, e si asa destul de incinsa atmosfera, la propriu.... diseara salata si branza, probabil.

ema papa borcanas la pranz (ca are pui bio), cand nu ii dau cu carne, adik mai mereu, ii fac eu legume.

aaa, nu am zis ca are alergie, cred, la lapte de vaca. am avut 2 incidente, unul cu iaurt, altul cu branza e vaci. au aparut bubitze/pete mari roshii, intai in jurul guritzei, apoi pe maini, picioare, asta in cateva minute de la contact. .. LARISEL, fetele care mai au copii cu alergii, ce teste sa ii fac? unde merg? e clar ca deocamdata ...fara chestii de la vaca, doar LM, fructe, legume si pui la borcan...

Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana

Mergi la inceput

Ioana_fota, MP, Miremia, Carmita_baby......deja am demarat operatiunea Mutatul.Partea 1: Cautare aparatament

31.12.2009 Roxi de Diana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Hop si eu, mi-am culcat delfita (a adormit singurica langa mine, tinandu-ma de mana).

Lorex sa stii ca n-am uitat s-o strig m-am gandit doar sa nu se supere, parca au fost niste discutii despre cortina prelungita. Si mai sunt vreo 2 fete despre a caror decizie nu stiu asa ca m-am abtinut.
Asa m-a amuzat faza cu bobitza, spa-ul si kknitza.

Sa va povestesc ce am facut noi.....
Astazi era in a treia zi de cand nu facuse kk iar eu mai aveam fix 3 pampersi. O schimb cand se trezeste, putin mai tarziu imi serveste una bucata pampers plin, dupa-amiaza a doua....am ramas fara pampers. Zic eu lasa ca sta cu asta 2-3 ore pana merg sa-i iau. Surpriza....nici n-am terminat eu bine de gandit si bag de seama ca-mi pregateste ceva....mai facuse o data!! Cum nu mai aveam pampers, mi-am amintit ca primisem in maternitate 1 bucata pampers nr. 1 (ea n-a purtat niciodata nr.1 pt ca a avut fundul mai dolofan) si reusesc sa-i pun pe aia, ii veneau cu talie joasa , prinsi de marginea lipiciului, eram de rasul lumii dar fericita ca gasisem solutia salvatoare. Ea nu si nu, i-a umplut si pe aia. Am lasat-o la aerisit pe un waterproof si am plecat sa-i iau pampers.
Pe seara plecam la Cora fara bagaj, ca doar nu era sa mai faca kknitza inca o data pe ziua de azi. Pe drum guess what.....a facut iar!!! Aia la Cora n-au loc de schimbat bebeii asa ca am facut manevra in masina, plus cumparat alt pachet de pampers, alte servetele.
Poate credeati ca am avut o zi plictisitoare.
Ciudat e ca nu are diaree, a facut chiar mai grosut decat celebrele bobite de mustar. Sa fie de la micronul de fructe pe care am reusit cu greu sa i le bag in gura?

Aaa....i-am luat un borcanel de la HIpp si o cutie de cereale de la Milupa. Daca nu vrea fructele nici din borcanel ii pun un crispy strips de la KFC in mana. Sa mai zic ca mi-am facut de cap cu un meniu urias de la KFC?

Sper ca nu v-am plictisit.

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 7 kg

hai ca m-am distrat.

31.12.2009 Roxi de Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Da, deci iar adormita...daca ma grabesc eu sa dau cafea cand nu sunt inca treaza
sorry de confuzii.Deci: am vrut sa zic Decenuela si Milady, dar pt ca vazusem pozele Arianei a iesit altceva
Iar tie, Ioana, ti-am zis lma ca esti pe 7 nascuta si te-am luat ca pe pufuletinu m-am uitat la luna da' nu cred ca te superi, uite, ai motiv sa-ti faci un cadou azi

Maia a papat cu pofta merele, morcovul si cerealele la 11.as usual.Acum fierbe supa, am pus si cartof azi.Peste 4-5 zile mai bagam fructe ca cred ca-i satula de aceeasi combinatie zi de zi. Sau poate de-aia ii place

de Maia Ilinca (29.01.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Citat:
citat din mesajul lui rox_y

Ioana_fota, MP, Miremia, Carmita_baby......deja am demarat operatiunea Mutatul.Partea 1: Cautare aparatament

31.12.2009 Roxi de Diana

stiu ca este greu dar ai sa vezi ca este spre binele vostru.bafta multa ,te asteptam cu vesti bune.

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carmita_baby

Bunaaaaaaaaaa fetelor hop si eu, ca sa nu ma prafuiesc chiar de tot Nu prea am mai stat pe net.

Miremia ce tareeeeeeeee , kakacioasa mica mie-mi place cand face kk, cu cat mai mult cu atat mai bine, dar pe tine chiar ca te-a prins intr-un moment nepotrivit

Lorexule iote ca ma tin de promisiune, un pic cam tarzior ce-i drept, da' mai bine mai tarziu...

O faza tare ciudata, am cantarit-o luni la pediatra cand ne-a facut prevenarul si avea 7300g, iar azi cand am cantarit-o in farmacie, imbracata pe deasupra cantarea 7180g si papa titi destul de bine, azi am facut un pic dieta, adica nu chiar dieta, dar am evitat painea si s-a cunsocut la laptic seara, plangea motata de foame, noroc ca mai aveam 160 ml mulsi de dimineata, i-am dat 100 si a tras pe dreapta. Ma oftic cand n-am lapte, da na ata ete.
Stam binisor in fundulet si am pleca deja sa colindam :-)

Ioana, tu ai trecut total pe LP?

MP sa inteleg ca sunteti pe picior de plecare in Germania? Super :-)

Roxy, naspa cu umezeala asta! Chiar azi vorbeam cu mama ca un unchi de al meu a facut astm de la mucegai si nu stiau de unde i se trage.. Din cate am inteles stai cu chirie, deci nu ar fi chiar atat de greu sa te muti, nu vreau sa zic nici ca-i usor.. dar e altceva cand e al tau.

Btw nu am gasit povestea baietelului, imi dai te rog un link?
Va pup pe toate, somnic usor muaaaaaaaaaaaah

de Lorena 03.03.2010

www.youtube.com/watch?v=c084hiyrgqs" target="_blank">In centrul de activitati
www.youtube.com/watch?v=Kw4qfVSVRJE" target="_blank"> In parc cu mami
www.youtube.com/watch?v=4ABn6JJ7oi8" target="_blank">Lorena vorbeste
www.youtube.com/watch?v=vMR8Vn-ctSk" target="_blank">Suzeta buclucasa

Mello motanelul iubit

carmita_baby...ai pm

31.12.2009 Roxi de Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

LML sarbatoritilor de azi