Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (119)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Asa si ramasesem datoare cu meniul de azi ...

Am papat prima masa de fructe cu iaurt (a luat de la tnuva cu 4% grasime ) Iar a doua masa ... a fost de supa din : spanac, mazare, pastai fasole, dovlecel, cartof, ardei kapia, morcov, telina, rad. patrunjel, pastarnac, ulei)+ 1 buc piept de pui fiert cu legumele la un loc dupa ce inainte a fiert separat pt spuma + 2 linguri de cereale cu lapte . A papat masurat 220 ml adica 270 gr de mancare solida . NU imi vine sa cred . Iar dupa 4 ore jumate a papat 180 ml LP pe nerasuflate .

de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Povestea nasterii

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

[url=http://lilypie.com][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Hop si eu, mi-am culcat delfita (a adormit singurica langa mine, tinandu-ma de mana).

Lorex sa stii ca n-am uitat s-o strig m-am gandit doar sa nu se supere, parca au fost niste discutii despre cortina prelungita. Si mai sunt vreo 2 fete despre a caror decizie nu stiu asa ca m-am abtinut.
Asa m-a amuzat faza cu bobitza, spa-ul si kknitza.

Sa va povestesc ce am facut noi.....
Astazi era in a treia zi de cand nu facuse kk iar eu mai aveam fix 3 pampersi. O schimb cand se trezeste, putin mai tarziu imi serveste una bucata pampers plin, dupa-amiaza a doua....am ramas fara pampers. Zic eu lasa ca sta cu asta 2-3 ore pana merg sa-i iau. Surpriza....nici n-am terminat eu bine de gandit si bag de seama ca-mi pregateste ceva....mai facuse o data!! Cum nu mai aveam pampers, mi-am amintit ca primisem in maternitate 1 bucata pampers nr. 1 (ea n-a purtat niciodata nr.1 pt ca a avut fundul mai dolofan) si reusesc sa-i pun pe aia, ii veneau cu talie joasa , prinsi de marginea lipiciului, eram de rasul lumii dar fericita ca gasisem solutia salvatoare. Ea nu si nu, i-a umplut si pe aia. Am lasat-o la aerisit pe un waterproof si am plecat sa-i iau pampers.
Pe seara plecam la Cora fara bagaj, ca doar nu era sa mai faca kknitza inca o data pe ziua de azi. Pe drum guess what.....a facut iar!!! Aia la Cora n-au loc de schimbat bebeii asa ca am facut manevra in masina, plus cumparat alt pachet de pampers, alte servetele.
Poate credeati ca am avut o zi plictisitoare.
Ciudat e ca nu are diaree, a facut chiar mai grosut decat celebrele bobite de mustar. Sa fie de la micronul de fructe pe care am reusit cu greu sa i le bag in gura?

Aaa....i-am luat un borcanel de la HIpp si o cutie de cereale de la Milupa. Daca nu vrea fructele nici din borcanel ii pun un crispy strips de la KFC in mana. Sa mai zic ca mi-am facut de cap cu un meniu urias de la KFC?

Sper ca nu v-am plictisit.

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 7 kg

F tare m-am distrat cu pataniile tale de azi si cu cele a Bobitei .
Si eu si eu meniu maaare crispy strips. FUN KFC!

Povestea nasterii

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"

Subscriu

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

Mergi la inceput

Neataa!!!dormiti asta e de bine haideti la o
Noi fugim la plimbare ca se lasa acldura
puup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Neata!

Dau eu o cafia in dimineata asta, buna si aromata, pentru toata lumea!!

Oani, se pare ca repet si eu faza ta cu scuzele de rigoare, lacrimi si plecaciuni ca ieri n-am fost pe faza spunem clar si raspicat:
LML LUCAS drag sa cresti mare, sanatos si cumintel multi pe obrajorii bucalati de la Maia ranjita

LML ARTHUR, IOANA CRISTINA, MARA, DARIUS
LMA IOANA FOTA

Xela, multa sanatate socrului tau, LMA Andreei jucause si petrecere frumoasa duminica.Si nervi tari tie

Decenuela, Simplicity, pana la urma stati la acelasi hotel???Distractie maxima si spa placut va doresc. Va invidiez sincer pentru masajjjjj

Roxy, imi pare rau de problemele din apartament, si eu zic sa fugi de acolo, nu-i deloc sanatos pentru micuta Diana. Si tati de ce nu vrea sa stea cu ea, de-aia ii va fi mai greu, asa ca eu zic sa-i lasi sa se mai cunoasca

Am fugit si eu de acasa joi si m-am tuns, ca nu se mai putea cu pleata numai buna de ciufulit de Maia. Culmea e ca de atunci chiar nu ma mai trage de par, nu i se mai pare interesant???Oricum e bine

Miremia, tare faza cu pampersii

Azi papam cartof.Adica sper sa-l papam, nu numai sa-l fierb si pasez

O zi linistita si racoroasa sa aveti!

de Maia Ilinca (29.01.10)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ioana_fota

Neataa!!!dormiti asta e de bine haideti la o
Noi fugim la plimbare ca se lasa acldura
puup

Neata! Cata cafea in dimineata astaam trimis aproape in acelasi timp
Plimbare placuta.Eu am impachetat-o pe Maia si-o plimba tati, eu intru la shmotru sau inapoi la un mic pui de somn, mai vad

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Am pus si eu niste pozici noi daca va era dor . Si ca sa numai ziceti ca e asa de serios l-am prins si cand zambeste . Nu vrea mai frate sa rada si el la poze . Cum vede aparatul e stana de piatra. Trebuie luat prin surprindere .. asa repede .. pac pac .

Povestea nasterii

Ce mult ati crescut e tare expresiv luptatorul.Papa tot castronelul ala cu supa?????super tare, bravo!!!

Ariana a terminat deja 2 cartiBravo, pui istet!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Neata!

Dau eu o cafia in dimineata asta, buna si aromata, pentru toata lumea!!

Oani, se pare ca repet si eu faza ta cu scuzele de rigoare, lacrimi si plecaciuni ca ieri n-am fost pe faza spunem clar si raspicat:
LML LUCAS drag sa cresti mare, sanatos si cumintel multi pe obrajorii bucalati de la Maia ranjita

LML ARTHUR, IOANA CRISTINA, MARA, DARIUS
LMA IOANA FOTA

Xela, multa sanatate socrului tau, LMA Andreei jucause si petrecere frumoasa duminica.Si nervi tari tie

Decenuela, Simplicity, pana la urma stati la acelasi hotel???Distractie maxima si spa placut va doresc. Va invidiez sincer pentru masajjjjj

Roxy, imi pare rau de problemele din apartament, si eu zic sa fugi de acolo, nu-i deloc sanatos pentru micuta Diana. Si tati de ce nu vrea sa stea cu ea, de-aia ii va fi mai greu, asa ca eu zic sa-i lasi sa se mai cunoasca

Am fugit si eu de acasa joi si m-am tuns, ca nu se mai putea cu pleata numai buna de ciufulit de Maia. Culmea e ca de atunci chiar nu ma mai trage de par, nu i se mai pare interesant???Oricum e bine

Miremia, tare faza cu pampersii

Azi papam cartof.Adica sper sa-l papam, nu numai sa-l fierb si pasez

O zi linistita si racoroasa sa aveti!

dece LMA pt mine???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

neata fetele,multam de coffee ioana si haircut

miremia si lorex,faine aventuri cu kk

alecsa mini vrea sa ajunga maxi cat de curand! ce bine creste luptatorul!

vad ca norutza mica este tare studioasa imi place!

haircut,cat te invidiez ca te-ai tuns soata mea nu e de acord

LML pufuletilor:
arthur
ioana cristina
mara andreea
darius mihai

LMA soacrei mele
sa dau si de baut?

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

neataaaaaa...
scuzati absenta dar iara fuseram la ai mei si acolo n-am vreme nici sa respir!
am ajuns la zi dar am citit asa mult ca nu mai retin mai nimic.

LML SI LMA sarbatoritilor pe care i-am sarit!

am ramas uimita de pozele bobitei, ma bucur pt economiile lui MP si ca scapi in sfarsit de preaminunata romanica...

xela... la cat ziceai primul dintisor??

alexutzzza... superb pici in piscina! vrem si noi...

simplicity... bafta la bb2! eu scot deja !!!

cris.m bravo pt alexandra! si spor la treaba!

miremia

lillo...

cris.d, sper ca vacanta per total a meritat ca sa nu fii supi ca n-ai facut shopping pe indelete!

bea! sanatate si putere, mami...

dece... cum e la masaj?

de-mi mai aduc aminte mai zic. de nu... io-s pe-aci prin apropiere, dau iama-n cele 8 eclere pe care le-am primit de la nasul lui teo... vreti si voi??

I will survive...

povestea unei pastai...numita bbTo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

MP... daaaaaaaaa... vreau eu de baut. n-am mai prestat de vreo 3 luni ca zisei sa ma las definitiv de alcoale, dar asa mi-e o sete de-o halba de bere receeeeeee...

haircut, felicitari pt hair cut...

over and out ca s-o trezit. a doua oara pe azi. noi de la 7 si-un pic la 9 fuseram la prima plimbare de azi! daca mi s-a trezit la 6:20 ce sa fac? in casa ma piseaza ca pe piper...

zi frumoasa sa aveti si pufuleti cuminciori si papaciosi!

I will survive...

povestea unei pastai...numita bbTo

Mergi la inceput