Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (119)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

fetele din cluj in septembrie ne vedem?eu vin in tara la inceputul lunii.....vreti,,,vreti?

Mami de 2 iminimioare(sotior si albinuta Ariana)
Vesnic indragostita de voi doi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Hop si eu, mi-am culcat delfita (a adormit singurica langa mine, tinandu-ma de mana).

Lorex sa stii ca n-am uitat s-o strig m-am gandit doar sa nu se supere, parca au fost niste discutii despre cortina prelungita. Si mai sunt vreo 2 fete despre a caror decizie nu stiu asa ca m-am abtinut.
Asa m-a amuzat faza cu bobitza, spa-ul si kknitza.

Sa va povestesc ce am facut noi.....
Astazi era in a treia zi de cand nu facuse kk iar eu mai aveam fix 3 pampersi. O schimb cand se trezeste, putin mai tarziu imi serveste una bucata pampers plin, dupa-amiaza a doua....am ramas fara pampers. Zic eu lasa ca sta cu asta 2-3 ore pana merg sa-i iau. Surpriza....nici n-am terminat eu bine de gandit si bag de seama ca-mi pregateste ceva....mai facuse o data!! Cum nu mai aveam pampers, mi-am amintit ca primisem in maternitate 1 bucata pampers nr. 1 (ea n-a purtat niciodata nr.1 pt ca a avut fundul mai dolofan) si reusesc sa-i pun pe aia, ii veneau cu talie joasa , prinsi de marginea lipiciului, eram de rasul lumii dar fericita ca gasisem solutia salvatoare. Ea nu si nu, i-a umplut si pe aia. Am lasat-o la aerisit pe un waterproof si am plecat sa-i iau pampers.
Pe seara plecam la Cora fara bagaj, ca doar nu era sa mai faca kknitza inca o data pe ziua de azi. Pe drum guess what.....a facut iar!!! Aia la Cora n-au loc de schimbat bebeii asa ca am facut manevra in masina, plus cumparat alt pachet de pampers, alte servetele.
Poate credeati ca am avut o zi plictisitoare.
Ciudat e ca nu are diaree, a facut chiar mai grosut decat celebrele bobite de mustar. Sa fie de la micronul de fructe pe care am reusit cu greu sa i le bag in gura?

Aaa....i-am luat un borcanel de la HIpp si o cutie de cereale de la Milupa. Daca nu vrea fructele nici din borcanel ii pun un crispy strips de la KFC in mana. Sa mai zic ca mi-am facut de cap cu un meniu urias de la KFC?

Sper ca nu v-am plictisit.

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 7 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Hop si eu, mi-am culcat delfita (a adormit singurica langa mine, tinandu-ma de mana).

Lorex sa stii ca n-am uitat s-o strig m-am gandit doar sa nu se supere, parca au fost niste discutii despre cortina prelungita. Si mai sunt vreo 2 fete despre a caror decizie nu stiu asa ca m-am abtinut.
Asa m-a amuzat faza cu bobitza, spa-ul si kknitza.

Sa va povestesc ce am facut noi.....
Astazi era in a treia zi de cand nu facuse kk iar eu mai aveam fix 3 pampersi. O schimb cand se trezeste, putin mai tarziu imi serveste una bucata pampers plin, dupa-amiaza a doua....am ramas fara pampers. Zic eu lasa ca sta cu asta 2-3 ore pana merg sa-i iau. Surpriza....nici n-am terminat eu bine de gandit si bag de seama ca-mi pregateste ceva....mai facuse o data!! Cum nu mai aveam pampers, mi-am amintit ca primisem in maternitate 1 bucata pampers nr. 1 (ea n-a purtat niciodata nr.1 pt ca a avut fundul mai dolofan) si reusesc sa-i pun pe aia, ii veneau cu talie joasa , prinsi de marginea lipiciului, eram de rasul lumii dar fericita ca gasisem solutia salvatoare. Ea nu si nu, i-a umplut si pe aia. Am lasat-o la aerisit pe un waterproof si am plecat sa-i iau pampers.
Pe seara plecam la Cora fara bagaj, ca doar nu era sa mai faca kknitza inca o data pe ziua de azi. Pe drum guess what.....a facut iar!!! Aia la Cora n-au loc de schimbat bebeii asa ca am facut manevra in masina, plus cumparat alt pachet de pampers, alte servetele.
Poate credeati ca am avut o zi plictisitoare.
Ciudat e ca nu are diaree, a facut chiar mai grosut decat celebrele bobite de mustar. Sa fie de la micronul de fructe pe care am reusit cu greu sa i le bag in gura?

Aaa....i-am luat un borcanel de la HIpp si o cutie de cereale de la Milupa. Daca nu vrea fructele nici din borcanel ii pun un crispy strips de la KFC in mana. Sa mai zic ca mi-am facut de cap cu un meniu urias de la KFC?

Sper ca nu v-am plictisit.

_

AMR 7 kg

F tare m-am distrat cu pataniile tale de azi si cu cele a Bobitei .
Si eu si eu meniu maaare crispy strips. FUN KFC!

de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Povestea nasterii

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

[url=http://lilypie.com][/url]

Mergi la inceput

Fetele am si eu o intrebare stie careva cum se micsoreaza un video? Adica din 40 de MB sa fac vreo 10 MB macar?

Povestea nasterii

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"

Mergi la inceput

Rox_y te inteleg perfect! Si noua ne ploua in casa la Cta pana sa se mansardeze blocul si stiu cat de stresant era, iar cu gandacii.....eu sufar de gandacofobie. Nu pot sa-i zic entomofobie pt ca am ceva in special cu carcalacii + gandacii aia negriciosi de bucatarie, cu celelalte insecte nu pot sa zic ca am o problema. Stiu ca e nasol cu mutatul, presupun ca e si mai greu sa te muti cu un bebe mic dar eu in locul tau as face-o. Tragi o data dar dupa stii ca te poti relaxa, nu mai stai cu grija ploii si a gandacilor.

_

AMR 7 kg

Mergi la inceput

Am pus si eu niste pozici noi daca va era dor . Si ca sa numai ziceti ca e asa de serios l-am prins si cand zambeste . Nu vrea mai frate sa rada si el la poze . Cum vede aparatul e stana de piatra. Trebuie luat prin surprindere .. asa repede .. pac pac .

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Bunaaaaaaaaaa fetelor hop si eu, ca sa nu ma prafuiesc chiar de tot Nu prea am mai stat pe net.

Miremia ce tareeeeeeeee , kakacioasa mica mie-mi place cand face kk, cu cat mai mult cu atat mai bine, dar pe tine chiar ca te-a prins intr-un moment nepotrivit

Lorexule iote ca ma tin de promisiune, un pic cam tarzior ce-i drept, da' mai bine mai tarziu...

O faza tare ciudata, am cantarit-o luni la pediatra cand ne-a facut prevenarul si avea 7300g, iar azi cand am cantarit-o in farmacie, imbracata pe deasupra cantarea 7180g si papa titi destul de bine, azi am facut un pic dieta, adica nu chiar dieta, dar am evitat painea si s-a cunsocut la laptic seara, plangea motata de foame, noroc ca mai aveam 160 ml mulsi de dimineata, i-am dat 100 si a tras pe dreapta. Ma oftic cand n-am lapte, da na ata ete.
Stam binisor in fundulet si am pleca deja sa colindam :-)

Ioana, tu ai trecut total pe LP?

MP sa inteleg ca sunteti pe picior de plecare in Germania? Super :-)

Roxy, naspa cu umezeala asta! Chiar azi vorbeam cu mama ca un unchi de al meu a facut astm de la mucegai si nu stiau de unde i se trage.. Din cate am inteles stai cu chirie, deci nu ar fi chiar atat de greu sa te muti, nu vreau sa zic nici ca-i usor.. dar e altceva cand e al tau.

Btw nu am gasit povestea baietelului, imi dai te rog un link?
Va pup pe toate, somnic usor muaaaaaaaaaaaah

de Lorena 03.03.2010

www.youtube.com/watch?v=c084hiyrgqs" target="_blank">In centrul de activitati
www.youtube.com/watch?v=Kw4qfVSVRJE" target="_blank"> In parc cu mami
www.youtube.com/watch?v=4ABn6JJ7oi8" target="_blank">Lorena vorbeste
www.youtube.com/watch?v=vMR8Vn-ctSk" target="_blank">Suzeta buclucasa

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Al3csa se vede ca pufuletii nostri sunt mai lenesi dimineata, stam pe forum la ora asta. Nu stiu sa-ti zic cu filmul.

Oare ce fac fetele plecate in concedii? Decenuela pls pls gandeste-te si la mine cand stai intinsa pe masa de masaj.

Mi-am amintit.....parca ma intreba Cris.d de scauna uto. Nici eu nu mi-am luat inca, intentionez zilele astea sa iau un Britax SH. M-am speriat cand am vazut ce preturi au in RO.

Si gata...TV time, daca House e in vacanta.

_

AMR 7 kg

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Al3csa se vede ca pufuletii nostri sunt mai lenesi dimineata, stam pe forum la ora asta. Nu stiu sa-ti zic cu filmul.

Oare ce fac fetele plecate in concedii? Decenuela pls pls gandeste-te si la mine cand stai intinsa pe masa de masaj.

Mi-am amintit.....parca ma intreba Cris.d de scauna uto. Nici eu nu mi-am luat inca, intentionez zilele astea sa iau un Britax SH. M-am speriat cand am vazut ce preturi au in RO.

Si gata...TV time, daca House e in vacanta.

_

AMR 7 kg

Daa sa stii azi am dormit pana la 1 . S-a trezit la 9 jumate dimineata si dupa aia la 2 . Asa mai zic si eu somn. Eu m-am trezit pe la 1 speriata ca nu stiam ce face de nu zice nimic

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

bona sera

is recuperata, dar nu pot scrie nik, pentru ca abia azi mi-am terminat curatenia, si nu mai pooooooooooottttttttttttttttttttttttttttt

is moarte de oboseala, Ivan ii zic mai noi buburizu...............:)miorlaie ca privighetorile................asa ca in 7000 de locuri am fost ieri si azi, de cred ca am slabit vreo 3 kile cat am tot fugit......offfffffffffffffff

in rest ok................

maine sper sa revin cu nominalizari,....ce o sa imi mai aduc aminte.........pana atunci noapte buna si somn usor la pufuleti....................si la mamici de pufi..................

pppppppppppaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...

Mergi la inceput