Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (119)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana_fota

Citat:
citat din mesajul lui rox_y

Citat:
citat din mesajul lui ioana_fota

Lorex se pare ca bantuim amandoua pe aici fetele ne-au parasit am dat drumu la AC i-am creat conditii lu fimea mai ceva ca la hotel ce bine,baita,mancat,nani.Lorex imi dai te rog un PM cu adresa ta de mess?

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

hop si eu p-aci..

sunt cam "trista" (adica in traducere libera...nervoasa)..iar mi-a plouat in casa, pe sub geamuri mi-a curs apa, a dat gridina de am crezut ca-mi sparge geamul, data trecuta imi ploua doar in bucatarie ..acum ploua si in sufragerie (am 3, ba nu 4 lighiane si oale sa picure apa in ele)..
avem ganduri sa ma mut de aici...ca am si gandaci(cu cat dau mai mult cu solutie ...cu atat apar oua mai multe) si m-am saturat si nu vreau ca Diana sa locuiasca intr-un loc cu umezeala

asa gata iar mi-am zis oful

31.12.2009 Roxi de Diana

imi pare rau sa aud asa ceva,cred ca am pierdut informatia asta,stai cu chirie?daca da cel mai bine ar fi sa va mutati ,nu de alta dar vine toamna si iarna si nu se stie cum va fi vremea.Incearca sa te linistesti ca nervii astia or sa ne tot toace toata viata hai sa-i tratam cu indiferenta uneori.

cu chirie stau, ioana

31.12.2009 Roxi de Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

dulcineea - poate te ajuta o esarfa sa-l cari dupa tine in timp ce mai faci cate ceva prin casa. eu cred ca eram terminata fara wrapul asta. sa vezi ce rade al meu cand ma vede ca mi-l pun ca stie ca il tin legat de mine si tare ii place. mai nasol este ca acum a inceput sa apuce tot, mai devreme mi-a scos hota din priza in timp ce spalam aragazul . e cu cantec si cand spal vasele ca vrea sa apuce tot ce e la indemana lui si nu prea mai merge dar una peste alta ma ajuta sa ne descurcam in conditiile date.
bafta multa sa treci peste perioada asta solicitanta. vei vedea ca trece. distractie placuta la piscina, sa nu faci ceva sa nu te duci.

ma bag la somn ca maine tb sa pregatesc niste gustarele si tortul pentru ziua lui A. o serbam in cadru restrans duminica. sper sa-mi iasa mickey pe tort ca altfel e jale .

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristi (ian 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

dulcineea - poate te ajuta o esarfa sa-l cari dupa tine in timp ce mai faci cate ceva prin casa. eu cred ca eram terminata fara wrapul asta. sa vezi ce rade al meu cand ma vede ca mi-l pun ca stie ca il tin legat de mine si tare ii place. mai nasol este ca acum a inceput sa apuce tot, mai devreme mi-a scos hota din priza in timp ce spalam aragazul . e cu cantec si cand spal vasele ca vrea sa apuce tot ce e la indemana lui si nu prea mai merge dar una peste alta ma ajuta sa ne descurcam in conditiile date.
bafta multa sa treci peste perioada asta solicitanta. vei vedea ca trece. distractie placuta la piscina, sa nu faci ceva sa nu te duci.

ma bag la somn ca maine tb sa pregatesc niste gustarele si tortul pentru ziua lui A. o serbam in cadru restrans duminica. sper sa-mi iasa mickey pe tort ca altfel e jale .

spor la treburi si distractie placuta duminica.....

Mami de 2 iminimioare(sotior si albinuta Ariana)
Vesnic indragostita de voi doi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

NB pe maine dimineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

la multi ani andreei!
duminica?
va iesi cel mai cel mickey ever!

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Mergi la inceput

simplicity,e mai complicat ...doar in germ va ramane,dar dureaza pt ca isi trimit primariile din cele 2 orase actele intre ele ca asa-i in tenis[UE]
culmea e ca nu mi-a putut zice d-na respectiva in martie,cand am depus dosarul,ca dureaza cca 6 luni si ca mai bine sa nu-l depun,sa depun direct in germ...acum asta e...candva,va primi si alex cash de la stat...

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

simplicity,e mai complicat ...doar in germ va ramane,dar dureaza pt ca isi trimit primariile din cele 2 orase actele intre ele ca asa-i in tenis[UE]
culmea e ca nu mi-a putut zice d-na respectiva in martie,cand am depus dosarul,ca dureaza cca 6 luni si ca mai bine sa nu-l depun,sa depun direct in germ...acum asta e...candva,va primi si alex cash de la stat...

mami de Radu si Alex

asa creste Alex
asa e si aici,si nici nu am optat pt alocatie in romania dar mi-au bagat-o....acum cand vin in tara treb sa ii returnez.....desi e greseala lor,eu am depus acte doar pt indemnizatii

Mergi la inceput

rox_y iti doresc sa puteti pleca de acolo cat mai repede!

pt siluan

nb fetele...parchez si eu

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Mergi la inceput

simplicity...parca tu ai intrebat de prieteni noi..nu ai gasit omuletul cu cruce pe el? ca vad ca tot putini prieteni ai...
noi[cele cu mai lista lunga] am avut o perioada cand eram ca-n tinerete...toata ziua ne intrebam de prietenie ca pe vremuri in oracole
succes!

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

simplicity...parca tu ai intrebat de prieteni noi..nu ai gasit omuletul cu cruce pe el? ca vad ca tot putini prieteni ai...
noi[cele cu mai lista lunga] am avut o perioada cand eram ca-n tinerete...toata ziua ne intrebam de prietenie ca pe vremuri in oracole
succes!

mami de Radu si Alex

asa creste Alex
am gasit,multumesc de intrebare,dar eu sunt mai rusinoasa de felul meu.........nu prea cer prietenii.......si pe sotul meu l-a invitat o prietena in oras in numele meu.si de acolo am preluat eu........

Mergi la inceput