Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (119)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Cris_m, simplicity pe unde umblati?

Ieri am dus-o la impartasit, in brate. Am ajuns pe la sfarsit cand se miruia lumea, ne-am asezat la coada si cand am ajuns in fata m-a intrebat preotul daca am impartasit-o, i-am zis ca nu si ne-a zis sa asteptam. Eu mama nebuna am uitat complet ca trebuie lumanare, noroc ca m-a vazut o doamna ca astepam ca tuta langa altar si ne-a dat o lumanare. Parintele vine cu impartasania, Mara vede lingura si face ce stie ea mai bine...strange buzele, pune limba, orice numai sa nu cumva sa o "diversifice" parintele ca mi-era si rusine. Imi zice: "Nu-i mai dati medicamentele cu lingura ca uitati cum face", eu "Nu-i dau parinte medicamente, ii dau mancare." Intr-un final reuseste sa o faca sa inghita si ii spune: "Tare m-am mai chinuit cu tine".
Sper ca data viitoare sa nu ne mai facem de ras.

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 7 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Acum se pare ca am ramas singura sa aberez pe aici.

Ma duc sa mai strang de prin casa, sa vad ce fac vinetele ca-s de 2 ore in cuptor si tot nu par coapte, iar dupa-amiaza ma rasfat si eu un pic la coafor/cosmetica.

_

AMR 7 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Sa va mai zic vreo doua vorbe despre noi.

Vineri a cazut din pat si asta numai din cauza mea El doarme cu noi in pat de cand se trezeste din primul somn (12, 1, 2 sau 4 in noaptea asta ) pana dimineatza pt ca se mufeaza mai tot timpul. Asa si vineri, era cu mine in pat si cand tati a plecat a pus in locul lui perna de alaptat. Insa puiul meu s-a trezit fara ca eu sa-l aud si dupa ce a escaladat perna am auzit doar buf si apoi Si eu dormeam ca o ... vaca. Asta m-a facut sa intru in butoi, ca nu sunt o mama buna. El nu a avut nimic, putin rosu dar a trecut repede si nici nu am fost la dr. Acum il pazesc mai tare ca pe butelie si sper sa nu se mai repete.

Acum cu mancatul. Noi mancam tare bine atat fructele cat si legumele (ma intreb daca nu o avea si el ceva de moldovean ). Cand va aud pe voi ce combinatii faceti ma minunez de numai. Noi am papat piureuri dintr-o singura leguma sau max doua + cartof + 1-2 lingurite ulei de masline si de trei ori pui(din curte ) si de doua ori vitel. I-au placut tare mult toate, mai putin chiconul sambata (ca e cam amar )
Ieri i-am dat piure de spanac+cartof+ulei de masline (toate din curte, mai putin uleiul ) si mi-a papat tare bine. Dar pt ca baga si mana in gura si apoi se freaca peste tot, avea spanac si in par Era asa haios

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Arthur, l'amour de papa et maman

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Mesajul asta e pentru cunoscatori...

Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)

AMR 0.5 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

Bravoooo

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Am aparut si noi cu meniul:
ora 9:30, 2 mere mici+1/4 avocado (a ras tot in 5 minute)
ora 13:00 piure de legume (cartofi dulci, cartofi obisnuiti, morcov, pastranac, rad de patrunjel)

Ratusca eu am un carucior sport pe care il folosesc de pe la 3 luni. Se lasa pe spate pentru somn.

Miremia eu stiu ca se pot coace si in cuptor. Eu le coc rapid pe aragaz, direct pe flacara.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Ai dreptate cuscra, asa ca here I am....prestez.
Ce face ginerelul meu? Se uita la filme deja?

Cris.d inutil sa mai zic cat de frumoase sunt pozele, ce familie frumoasa ai si cat va invidiez pt curajul de a calatorii prin Europa cu copiii dupa voi. Poate cand se face Mara mai mare sa incepem si noi sa plecam in vacante by car.

Danyelana wb!

Alexutza (incep si eu ca si Bea) pe unde umblati? Ne e dor de voi si de mesajele voastre. In fiecare seara cand ne plimbam pe la pitzi ii povestesc Marei cum o sa ne intalnim la bancute cu Yannis cand se intoarce acasa.

Ratusca BRAVOOO!!
Daca ai descoperit vreo metoda secreta, imparte-o si cu noi astea mai negazele. Despre carucior.....eu n-am mai auzit de carucior care sa ramana mic , iar cel sport de la bertoni eu stiu ca se lasa si pe spate. Din ce am inteles doar cele tip umbrela, f usoare nu se pot lasa pe spate.

Plateea si noi cu nopti zbuciumate, aseara mi-a luat 1.5 ore sa o adorm, am reusit si eu pe la 1 noaptea cand deja imi picau ochii in gura. Noaptea precedenta s-a trezit sa pape asa.....1,2,3, la 5 vorbea cu ta-su, la 6 avea gaze. Abia astept sa trecem de perioada asta si mai ales abia astept sa-mi doarma si mie toata noaptea!!!
Voi cand mergeti la mare? Lorex si voi?
Noi cred ca o sa fim in zona in jur de 15 august.

Ana_g concediu placut! Nu te mai stresa, o sa iasa totul super.
Reteta de biscuiti facuti in casa ne daduse mandruta. Din pacate nu mai stiu unde am salvat-o, poate te ajuta fetele.

Intrebare de gospodina incepatoare: se pot coace vinete pt salata in cuptor? Si mi-am adus aminte:
Felicitari Xela!!! Am la preparatele tale! Sa ne lasi retete pls si LMA Andreei!!

Revin....

_

AMR 7 kg

Merci

Vinetele eu le coc numai in cuptor ca am placa vitro ceramica si nu se poate altfel. Le infasor una cate una in aluminiu, strang bine la capete si le bag la cuptor. Sunt tare bune.

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Bea, imi pare rau ca inca nu s-au rezolvat problemele voastre. Tu esti o femeie puternica si reusesti sa faci fata cu brio greutatilor si te admir. Capul sus, va iesi soarele in curand si sotul se va face bine.

Ana.g, vacanta placuta.

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Acum se pare ca am ramas singura sa aberez pe aici.

Ma duc sa mai strang de prin casa, sa vad ce fac vinetele ca-s de 2 ore in cuptor si tot nu par coapte, iar dupa-amiaza ma rasfat si eu un pic la coafor/cosmetica.

_

AMR 7 kg

Sa iti fie de bine rasfatul si sa profiti.

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

cuscra, se pot coace vinete in cuptor........noi nu le infasuram in aluminiu, num asa simplu...o ora.????????????nu emult?
cum doamne nu s-au cop[t????????????

interesanta patania cu impartasania..............nu o fi gustat vinul..ca bag seama vin i-a dat cu lingura. sau ce????
sa ii placa gustul..........si data viitoare sa fie cu succes..??????????????????

distractie placuta la mani/pedi........cosmetica, mai baga o poza sa vedem cum te faci..stii tu before.after..............

ginerele tau se uita la filme, dar el se joca, doarme, se trezeste, papa, si asa ne uitam noi la film...................noroc ca pot pune pauza.,ca altfel...............nu stiu ce ar fi...............

danyelasoory ca a cazut din pat.si ivan a cazut iara.....noroc ca am covor gros si moale.....

ma bucur ca papati bine, foarte bine!
sa ii tina dumnezeu naravul.............
pai incerc sa ma mentin pe linia de plutire...........astea 2 zile or fi horro, si se vede deja, ca si ivan e agitat.........nu stiu daca de la mine sau de la dinti,ca a adormit in brate, de 3 ori l-am pus in patutz, de 3 ori s-a trezit plangand, apoi l-m pus in pat, nici acolo, apoi mi l-am pus pe burta, cu urechile pe inimioara, si asa a adormit.....acu ma duc a bag si eu langa el, sa vedem ce om face, om dormi sau nu??????????????????????

mno revin........................pup

Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

slabutza activitate p-aici, cred ca ne-a molesit caldura asta.

cris.d - am vazut si eu pozele voastre, sunteti f f frumoasi. trebuie sa fie tare mandru tati cu 3 fete asa frumoase . cum mai mananca ema, tot figuri?

ratusca - BRAVOOO !! Care e secretul? Doar stres cumva? Asta da cele mai bune rezultat la mine din nefericire ...

nikole - voi ce mai faceti?? ai rezolvat de tot cu vit B6? sper ca doar lipsa de timp te tine departe de noi.

miremia - ce faza tare la biserica. in continuare refuza mancarea?

oani - pe urma am vazut PS. bine ca sunteti mai ok acum. Luca a inceput sa suga din biberon?

bea - Doamne ajuta sa va reintregiti familia saptamana asta si sa ne dai numai vesti bune de acum inainte. vreo schimbare la Ivan cu legumele?

dulcineea - ai fost la piscina??

ana.q, miki - vacanta placuta. relax ca o sa fie totul f bine.

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristi (ian 2010)

Mergi la inceput