Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (119)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Mesajul asta e pentru cunoscatori...

Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)

AMR 0.5 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Neatza si de la noi

Bea si Cris.d, merci de cafea.

Multumim de urarile pr ziua noastra si ne scuzam pt intarziere.

Nu am mai intrat, nici macar sa fac cinste asa ca o fac acum. Va servim cu o felie de tort de ciocolata (multa cioco belgiana ) cu umplutura de caise si un pahar de sampanie.

Si avem un munte de pt dulcea noastra Ema si pt mami a ei. Am vazut pozele cu voi si ne-am si mai tare.

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Arthur, l'amour de papa et maman

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

bea, plecam la viena.....la mare dupa. si de-aia am emotii, ca n-am mai fost cu el asa departe...............ei, cum s-au dus si altii...

cred ca de vina e canicula asta umeda pt flutureala asta anemica. parca azi e ceva mai bine......si se poarta maraiala printre pufi, n-ai vazut?

ratusca-mica, poti combina linistita marul cu para, de ce nu?...daca ai vedea ce combinatii fac eu....te ia cu ameteli

mama unui pui...Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

Neatza si de la noi

Bea si Cris.d, merci de cafea.

Multumim de urarile pr ziua noastra si ne scuzam pt intarziere.

Nu am mai intrat, nici macar sa fac cinste asa ca o fac acum. Va servim cu o felie de tort de ciocolata (multa cioco belgiana ) cu umplutura de caise si un pahar de sampanie.

Si avem un munte de pt dulcea noastra Ema si pt mami a ei. Am vazut pozele cu voi si ne-am si mai tare.

Charles Baudelaire

multumim de tratatie.............

Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

fi-miu doarme acum, masina spala rufe singura.......camasi n-am de calcat..............ar trebui sa pun legume la fiert pt piure.....dar profit sa fluturesc si eu un pic.

am inceput sa-i dau iaurt seara, pe la 5-6, danone.....nu stiu daca e cel mai indicat, dar am dat si faptu e consumat. am pus si un pic de para....am pus iaurt si azi dimineata in ghiveciu de fructe.....inregistrez succes dupa succes cu legumele, poate ca i-am pus verdeata si aia da aroma si arata bine cromatic

tot scormonesc netu dupa o reteta de biscuiti ca vreau sa-i fac eu in casa, fara zahar, fara albus de ou......cred ca o sa fac o quintesenta la ce gasesc, plus cunostintele mele din strafundurile mintii...daca iese ceva, va spun si voua.

mama unui pui...Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Sa uram si noi pufilor care s-au serbat in ultimele zile sau care poarta nume de sfinti. Sa ne traiti toti si sa fiti sanatosi si voinici

Si pt scumpi nostri prieteni de la Oradea care s-au sarbatorit la dublu un mare si un pe nasuc lui Alex si multe pt mami. Si merci pt mesaj

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Mesajul asta e pentru cunoscatori...

Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)

AMR 0.5 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

ma bucur!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
avem o gazela la orizont......

Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

bea, plecam la viena.....la mare dupa. si de-aia am emotii, ca n-am mai fost cu el asa departe...............ei, cum s-au dus si altii...

cred ca de vina e canicula asta umeda pt flutureala asta anemica. parca azi e ceva mai bine......si se poarta maraiala printre pufi, n-ai vazut?

ratusca-mica, poti combina linistita marul cu para, de ce nu?...daca ai vedea ce combinatii fac eu....te ia cu ameteli

mama unui pui...Stefan

wow...................superrrrrrrrrrrrr
concediu placut si aveti grija de voi!!!!!!!!!!!!!!!!!!
puppppppppppppp you

Mergi la inceput

pai cuscrsa daca asa fac si eu, si toata lumkea, atunci cine mai scrie????intreb eu............???????????????????

oricum fetele noastre cred ca s-au speriat de caldura..............si/sau au pufuleti maraiti din cauza de dinti..si stim ca e foarte greu, deci prin urmare le zicem Rabdacol........................mult mult mult rabdacol, ca totul trece si nu uitati:avem cei mai frumosi pufuleti si cele mai pricepute si mai frumoase mamici de pufuleti, deci iubiti-i mult, ca minten crec si se insoara, si nu mai avem timp de iubareala!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Ai dreptate cuscra, asa ca here I am....prestez.
Ce face ginerelul meu? Se uita la filme deja?

Cris.d inutil sa mai zic cat de frumoase sunt pozele, ce familie frumoasa ai si cat va invidiez pt curajul de a calatorii prin Europa cu copiii dupa voi. Poate cand se face Mara mai mare sa incepem si noi sa plecam in vacante by car.

Danyelana wb!

Alexutza (incep si eu ca si Bea) pe unde umblati? Ne e dor de voi si de mesajele voastre. In fiecare seara cand ne plimbam pe la pitzi ii povestesc Marei cum o sa ne intalnim la bancute cu Yannis cand se intoarce acasa.

Ratusca BRAVOOO!!
Daca ai descoperit vreo metoda secreta, imparte-o si cu noi astea mai negazele. Despre carucior.....eu n-am mai auzit de carucior care sa ramana mic , iar cel sport de la bertoni eu stiu ca se lasa si pe spate. Din ce am inteles doar cele tip umbrela, f usoare nu se pot lasa pe spate.

Plateea si noi cu nopti zbuciumate, aseara mi-a luat 1.5 ore sa o adorm, am reusit si eu pe la 1 noaptea cand deja imi picau ochii in gura. Noaptea precedenta s-a trezit sa pape asa.....1,2,3, la 5 vorbea cu ta-su, la 6 avea gaze. Abia astept sa trecem de perioada asta si mai ales abia astept sa-mi doarma si mie toata noaptea!!!
Voi cand mergeti la mare? Lorex si voi?
Noi cred ca o sa fim in zona in jur de 15 august.

Ana_g concediu placut! Nu te mai stresa, o sa iasa totul super.
Reteta de biscuiti facuti in casa ne daduse mandruta. Din pacate nu mai stiu unde am salvat-o, poate te ajuta fetele.

Intrebare de gospodina incepatoare: se pot coace vinete pt salata in cuptor? Si mi-am adus aminte:
Felicitari Xela!!! Am la preparatele tale! Sa ne lasi retete pls si LMA Andreei!!

Revin....

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 7 kg

Mergi la inceput