Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (119)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

buna dimineata!

da, e cam putina flutureala pe aici, dar eu sper ca e din cauza ca ieri a fost sarbatoare, cu zile de nastere cu zile de nume............asa mai departe, si eu sper sa revina lumea in forta, ca e luni, si sa iasa fetele de dupa cortina daca s-au bagat.....................ca nu mai avem cu cine fluturi.......................

of offfff

da, asa cum ma gandeam Ivan a dat desteptarea la 8.30............. si normal ca acum ii e somn............

cris d si plateea soryyyyyy de noapte a la jiji, sau mai rau de atat................sper sa va revina copilasii si sa nu va chinuiti si voi si ei,...........stiu si eu cum e........dar musai rezistat plateea, cum adik iti dai demisia, dau eu la tine o

tre sa fii tare pentru pastaie.da????
in mom de liniste, pe care le are, baga si tu nasu in operna si dormi, ca oboseala face mai mult rau decat maraiala lui in sine
stiu ce e stresant ca tot caraie si maraie, dar gandeste-te cum e cu durerea de gingii, nu stiu daca ti-au iesit maselele mintii............dar e oribil, atunci ei saracii cum sa se si comporte la asa durere???????????
nu i-ai dat panadol?sau nurofen???????

pup pufuletii maraiti....isi revin ei...............in curand.........

o saptamana de vis va doresc!!!!!!!!!!
asa sa imi doriti si voi mie............poate poate ajungem in formatie, tare mult sper, dar cred ca va fi degeaba.....

Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui myky791

plateea si noi avem nopti naspa.
multam de cafea beatrice. cu mucii suntem ceva mai bhine nu ami sunt asa multi, sapt trecuta facuse temp de la o enterocolita. azi sper sa facem vaccinul.
la sf lunii plecam si noi la salina in concediu. sotul o sa intre cu cel mare mla slina zilnic si noi pe acolo. am vazut ca atatea mamici au plecat in concediu cu bebeii si am zis sie u de cenu? eu nu pot pleca? daca altele au avut curaj am si eu. mie teama si mie cum a zis plateea de nopti ca nu stiu cum vor fi. sper sa fie ok. o sa iau si borcanele cu amnacre ca poate intro zi nu am timp sai fac supica, sper sa ne descurcam.
o sapt usoara va doresc.
lml pufilor de azi.

Mihaela mami mandra de baieti cucuieti

ma bucur ca trec mucii............

la alina unde?
la praid sau la turda?

ma bucur ca v-ati hotarat sa plecati, si noi am avut intentia inainte de cele intamplate cu sotul, dar nu se poate anul asta, om vedea la vara la anul, daca om avea destui bani, daca nu, ne-om duce si noi candva...................

concediu placut si aveti grija de voi!!!!!!!!!!!!!!

Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Citat:
citat din mesajul lui plateea

neataaaa...
ce face fluturelele???

alexa... mc de coffee si LML sarbatoritului!

LML tuturor sarbatoritilor, inclusiv cei pe care i-am ratat ieri!

intrebare intrebatoare daca nu va suparati:

cat poate sa dureze maxim de la inceputul durerii pana la eruptia propriu-zisa a dintelui? ca al meu de 2 sapt urla, dar dinti ioc. il doare sus mai tare decat jos si se calmeaza numai cu dentinox. dar daca mai dureaza 2 luni, in ritmul asta, una bucata zombie isi da demisia...

mamicile cu experienta, sau poate yasmine, heeeelp!

altfel zis, duminica placuta!

o astept pe cris.m sa-mi coloreze duminica...

nikole, ce mai faci?? eu tot te mai iubeeesc...

stiu ca ati spus ca n-am voie, dar mie tot mi-e dor de catalutza si irina si MS si caprita si strumf... na!

loreeex... mai punem de-o intalnire?

I will survive...

povestea unei pastai...numita bbTo
Plateea nu vreau sa iti dau un raspuns eronat,asa ca ia-l doar ca si experienta noastra....la noi la primul dintisor durerile mari am observat ca au fost pe la 3 luni(atunci cred eu ca s-a format palatul dentar,adica s-a inaltat,nu stiu cum sa ma exprim,Yasmine cu siguranta stie mai bine),credeam ca ii ies atunci,dar dupa o perioada nu a mai fost asa de nelinistita....iar pe la 5 luni si 2 saptamani iar a avut stare agitata vreo 2 sapt,apoi intr-o duminica a avut temperatura mai ridicata,iritatie serioasa la fundulet,toata ziua in brate....in saptamana aceea i-a iesit primul dintisor.......deci.....cam 2 sapt si cateva zile a tinut starea asta de agitatie,mentionez in cazul nostru....

Mami de 2 iminimioare(sotior si albinuta Ariana)
Vesnic indragostita de voi doi !

DIn pacate nu exista un grafic, dupa care sa putem spune, de la prima durere pana la primul dinte dureaza x zile. Ceea ce se poate spune cu siguranta e, ca eruptia poate fi insotita de: temperatura crescuta cu 1-2-3 grade, eruptie cutana la fundulet, neliniste, maraieli etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

'neata si de la noi si multumiiiiim pentru cafea!!!! macar asa, cu gandu, ca lu asta mic numa cafea nu-i trebe

scuze, mii de scuze ca zilele astea nu am urat LML/LMA sarbatoritilor, o fac acum, dar fara nominalizari, ca risc sa ratez pe unii......am salivat insa dupa diverse torturi

nu mai avem nopti a la jiji, ca s-a mai racorit afara, deci si in casa, ca ma gandesc ca asta era cauza. dingiile mai supara, dar noroc ca se mai calmeaza rontzaind ce apuca. peste zi nu prea doarme, nu asa cum mi-as dori eu de fapt, care juma de ora, maxim o ora, tinand cont ca pana acum o saptamana rupea patul vreo 2 ore intinse. ma rog, e si el om si sufera la caldura, sa-l inteleg. ca nu prea vreau sa abuzez de AC....

nu stiu cand mai intru ca azi incep pregatirile pt marea plecare de joi si incep sa simt fluturasi in stomac, ca n-am mai plecat cu cupil dupa mine nicaieri, plus ca sotu vrea sa-mi formateze laptopu, ca-i plin de carcaieci si il luam in excursie dupa noi, sa salvam jdemiile de poze pe care le vom face probabil.

vazut poze, cris.d.............f frumoase....f frumoasa familie!!! mi-a placut cum statea tati pe pufuleti (asa zice lorex...de ce sa o contrazic daca la asta m-am gandit si eu...) cu pufuleata adormita in brate, si am poftit la mani/pedi ad-hoc de care se bucura ana.....de ema nu mai spun, e f expresiva si frumoasa!

asaaa......nu mai stiu, am vraiste in cap......poate revin...

mama unui pui...Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

si al meu se trage de par, de urechi, de cuc mai ales si alte parti moi care mai sunt pe acolo. asta ma intreb si eu... NU-L DOARE?!

mama unui pui...Stefan

Mergi la inceput

mno numa eu pe aici................hai sa strig prezenta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ioi e prea mult............nu stiu cum sa fac sa o pot scrie frumos......................

PREZENTA!!!!!!!

Decenuela
Roco1617
MP
Tomaca
Danyelana
Ale1212xa
Sagetutza
Ratusca Mica
Danasor
dastefa
Ayanna_xem
Ana_g
Satulica
Happyella
Elena_Iulia
Ruxita
Alexutzzza
Miremia
Elefantica
Haircut
Arwen9
Blue_flower
Cris.Mario
Alicredo
Bubu_bu
Vi4i
mandrut
Annaiss
Evyme
onitza
Lorex
carmita_baby
rebiana27
arwen92
Andre_lina
Larisel
Micky_mika
DandanaG
baly

si strigam si fetele de dupa cortina.......................se stiu ele....................................

Mergi la inceput

yasmine multe pentru tine, ca ne ajuti mereu cu un sfat bun, dar mai zi-ne si de iezii tai........ce fac?cum sunt??????????????

vad ca intre timp aparu ana_g............
lasa fluturasii.unde mergeti?
la mare?

spor la bagaje si aveti grija de voi si de Stefan...............
apoi vrem si noi jde mii de poze...........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

neatza!...Beatrice si Cris D.. de cafea

eu am avut o noapte mai ok...dar nush cum..stiu ca m-a trezit cam pe la 2.40 sa-i dau papa..si nu mai tin minte ce-am facut daca am pus-o inapoi sau nu...cert e ca pe la 5.20 m-am trezit cu ea pe scaun dandu-i papa?!..nici nu stiu ce-am facut...

LML Maia Teodora de Sagetutza

Arya-Miruna de Annaiss

Da Plateea..e cam gol pe aici de cand..stii tu (de fapt asa mi se pare mie)...mno...poate si fiindca e vacantza...si lumea e in concediu (mare, munte, bunici) sau poate muncesc...

In orice caz....haideti sa fluturim...sa umplem paginile ca pe vremuri..

un dulce tuturor pufuletilor.

31.12.2009 Roxi de Diana

http://soferderomania.promotor.ro/rox_y pls...un vot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Neatza fete frumoase!

Eu cred ca e mai liniste din cauza de fluturele in vacanta si va spun sincer ca atunci cand vad un mesaj scris la 3 ore nici nu prea mai imi vine sa scriu. Poate sunt si altele ca mine asa ca....mobilizarea!!! Fluturiti, fluturiti....

O culc pe delfi si dupa mai bag un ochi si pe aici. Sa aveti o saptamana minunata!

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 7 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Neata!

Noi am fluturit in parc pana acum, dar deja s-a incins si ne-am retras in glorie acasica. Acusica punem la fiert legumele pentru pure, sa papam de pranz.

Intrebare intrebatoare: oare are ceva daca combin marul cu para (si cu niste corcodele )?

In alta ordine de idei, ne-a ramas carutul mic... Nu-i mai intra umerii in spatar decat cam fix si peste 2-3 luni sigur-sigur nu mai intra deloc... ma gandeam sa ii iau un Bertoni din acela sport. Are cineva, e OK? Nu e prea devreme sa trecem la carut care nu se mai lasa pe spate ca sa doarma?

Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)

AMR 2 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

Mergi la inceput