Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (119)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

xela, incredibil... esti suuuper creativa! trebuie sa povestesti tot ce e acolo si cum e facut ca mie una imi ploua in gura! spui? te rooog...

cris.d... iexpici te rog si pt astea mai blonde pas cu pas ce e de facut pt poze?

I will survive...

povestea unei pastai...numita bbTo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

[quote]citat din mesajul lui plateea

xela, incredibil... esti suuuper creativa! trebuie sa povestesti tot ce e acolo si cum e facut ca mie una imi ploua in gura! spui? te rooog...

cris.d... iexpici te rog si pt astea mai blonde pas cu pas ce e de facut pt poze?

I will survive...

[/quot
e]

intri pe mailu' comun si zici da la invitatia mea, dar sa fii logata cu userul comun si pe picassa.tii, ce complicat suna. pliz zi-mi daca mere, ca io am incercat si a mers.

btw Pastaia isi trage de ureki pana face rana? nu mai stim ce sa ii facem, k daca nu suntem pe faza, nu are mila, si le rupe. oare de ce nu o doare cand isi trage asa?

Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

salutare

mai intai...

LMA MP..multa sanatate, iubire si fericire alaturi de cei 2 puiuti si sotul tau...

A de Xela....vaaaii..ce de bunatati....barcute, ciupercute, stelute..tooort

LML Dragos Andrei de Ale1212xa

LMA Mariuca de Iulenca

Cris D..ce distractie! Ce misto!

Noi...de fapt eu si Diana..am facut noapte alba de la 2 la 4..am stat si l-am pazit pe tati sa doarma linistit..dar apoi s-a trezit la 8 jumate.

31.12.2009 Roxi de Diana

http://soferderomania.promotor.ro/rox_y pls...un vot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

de o ora nimic nimic Tot F5 F5 si nimic....ok atunci pe maine dimineata...NB fetele! si o noapte cat mai linistita (asta e valabil si pt mine)

31.12.2009 Roxi de Diana

http://soferderomania.promotor.ro/rox_y pls...un vot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

LMA MP
s ITI DEA domnul sanatate fericire si tot ce iti doresti alaturi de familia ta frumoasa!!!!!!!!!!!!!
copii sanatosi si sot iubitor..............

LML pufilor de azi..........ieri.........nici nu mai stiu..........

a da, azi e Maia de Sagetutza, si Arya de Annais............la multe lunite!!!!!!!!!!!!!!!!!

eu is chiauna de cap.......

am vazut azi doua filme cu Ivan..............Solomon Kane si Loosers..............misto amandoua.......m-am mai delectat si eu putin,.....................

lumea e plecata.....liniste deplina.................
unde sunteti fetelor??????????

despre noi, nu vin maine cu vesti numai poimaine, pentru ca atunci vine inapoi miss doctor............si parca nu mai am rabdare, dar macar de as sti ca il lasa, dar cred ca nu il vor lasa.....oricum in tot raul un bine, cum se zice.......azi a descoperit ca are pe laptop whirless, cred ca asa ii zice............si ne-am , defapt el l-a vizionat pe Ivan azi destul de mult, si se tot mira de el, cat a crrscut si ce frumos e.........si ca e chiar el in miniatura, dar are nasul meu...........
zic bine ca are ceva si de la mine............si caracterul meu o sa il mai aiba, desi nu prea sunt mandra de asta, ca am si eu defecte, like evrybody else....dar............am si puncte forte.........asa ca.....o sa fie si el unic, asa cum va trebui sa fie...................

mno bine , ma cam bag la somn, ca maine iar is chiauna la cap...........zici ca m-a calcat trenul.............

am vz poziciiiiiiiiiiiiiii frumiiiiiiiiiiiiiiiiii
ema.......e o domnisorica super................si are niste oki.........wow.............sa va traiasca.............

ne auzim maine...............

myky............cume cu mucii???????????????????

somn pufos sa aveti!!!!!!!

Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

va las o cafea pe dimineata...daca tot nu e decenuela sa va lase.............sper sa va placa, eu oricum nu imi scot nasul din perna pana la 10, bineinteles daca ma lasa si ivan..........

http://www.trendir.com/dining-entertaining/villeroy-boch-new-wave-caffe-dinnerware.jpg

pofta mare!!!

Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...

Mergi la inceput

neatzaaa!
e cineva pe aici? ce ecouuu..

BEA , saru'mana de cafea, mai fac si eu , sa fie calda, poate le imbiem pe fete cu mirosu', ca-n reclama de la jacobs

vad ca ni se vad pozicile. PLATEEA, ai reushit?
nu am apucat sa sterg ce era de sters, sa scriu ce si unde e....dar ne-ati vazut ce mari ne-am facut (aYANNA, zic si eu cu pluralul, ca am crescut toti, da?). Apropos de pluralul asta: asistenta dr. gine de acum 7 ani il folosea mereu cand intreba pacientele:" cum ne simtzm azi? in cate luni suntem? si...cel mai tare:"cum ne cheama?"

Mergi la inceput

noi am avut o noapte mai ceva decat jiji, cred. o viermuiala si o scremaceala de numa'. am mufat-o pe stg-dreapta depeste 15 ori. ori dintzi, ori vremea...ori nu mai beau cola, cu cioco amara, ness cu lapte, inghetzta cu cafea....in aceeasi zi. am zis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

neataaaaa... de la suceava! si de la una bucata pastaie maraita, plus, bonus, una mama care isi da demisia cat de curand. noptile a la jiji sunt minciuna pe langa ce traim noi zilele astea. daca asa imi face si la mare, mai bine ma duc in larg... si ma catar pe epava...

cris.d... acum incerc si ma uit. si daaaaaaa... se trage de urechi rau de tot si nu-mi placeeeeee... si ii tin mainile cu forta nu de alta da ma dispera practicile astea ale lui. daca nu se trage de urechi atunci sau se trage de puta, sau se scarpina in cap de zici ca vrea sa faca groapa, sau isi freaca picioarele sa le roada, sau isi baga unghiile in ochi... distractie, nene... ma consolez cu gandul ca e doar o etapa, ca se "descopera", ca altfel...

vad ca si voi aveti nopti sexy in perioada asta... copiii nostri neaparat trebuie sa se intalneasca la un moment dat ca prea le fac pe toate impreuna, prea seamana la comportament. ma bag sa vad si eu pozele.

mc de coffee, cred ca infulec si eu una ca nu mai pot tine ochii deschisi dar tre sa merg la plimbare cu domnul... ioi...

umai mie mi se pare ca bate vantul pe aici??? o fi lumea in concediu sau luam pauza de sot???

I will survive...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

plateea si noi avem nopti naspa.
multam de cafea beatrice. cu mucii suntem ceva mai bhine nu ami sunt asa multi, sapt trecuta facuse temp de la o enterocolita. azi sper sa facem vaccinul.
la sf lunii plecam si noi la salina in concediu. sotul o sa intre cu cel mare mla slina zilnic si noi pe acolo. am vazut ca atatea mamici au plecat in concediu cu bebeii si am zis sie u de cenu? eu nu pot pleca? daca altele au avut curaj am si eu. mie teama si mie cum a zis plateea de nopti ca nu stiu cum vor fi. sper sa fie ok. o sa iau si borcanele cu amnacre ca poate intro zi nu am timp sai fac supica, sper sa ne descurcam.
o sapt usoara va doresc.
lml pufilor de azi.

Mihaela mami mandra de baieti cucuieti

Mergi la inceput