Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (119)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oani_2002 spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

poftiti aici

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristi (ian 2010)

Ce mananca A din tot ce ai facut tu bun acolo? Ca A al meu nici nu vrea sa se atinga de legume sau de fructe
Si inca o intrebare, ce e gomolotzul ala invelit in susan de langa steluta?

PS: timpul ajuta. Ne-am mai calmat cu totii! Mersi de intrebare

Mami de +

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Buna ziua

LA MULTI ANI MP

La multe lunite Dragos-Andrei de Ale1212xa
La multi ani Mariuca de Iulenca

Da ce bn a fost la mama ieri!!! Of mai vreauuu!!!
Azi sunt singura . E asa de urat duminica sa fii singur . Si e asa de cald afara .. Mi-ar fi placut sa ies si eu afara ca am inebunit in casa dar nu pot sa iau AC dupa mine sa fie mai racoare macar la carut acolo .

Sa aveti o duminica frumoasa

de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Povestea nasterii

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

[url=http://lilypie.com][/url]

Dee ce nu ai mers si astazi, ca sa nu stai singurica?
L-am vazut si eu pe mini. Simpatic foc. Papa mai bine decat pruncul meu de 4 ani!

Mami de +

Mergi la inceput

Upsss! Chiar nu-s buna la urari, ca tot timpul o dau in bara si uit pe cineva
Dragos-Andrei (tizul fiului meu!) si felicitari mamicii, Ale1212xa!

Mami de +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui oani_2002

In sfarsit un pic de liniste si pe la mine...

XELA - LMA Andreei! Sa cresca mare si sa o bucure tare pe mamica ei (si pe tati, na; am adaugat mai tarziu, ca nu era frumos)!
Ma bucur ca a iesit bine cheful si ca s-au simtit bine copiii. Cum a iesit mickey-ul de pe tort? Nu culci puiutii impreuna, nu-i asa? Andu pa tot bate la cap ca vrea sa doarma cu luc si i-am lasat ieri la pranz, dar in patul nostru, ca e mai mare. Ma uitam la ei si nu-mi venea sa cred ce frumos dorm! Isi tineau capusoarele unul langa celalat...asa as fi facut o poza, dar era destul de intuneric si n-ar fi iesit nimic.

MP - Sanatate multa si adaptare usoara! sa fii fericita alaturi de cei dragi

IULENCA - Mariucai! Sa creasca mare, mare, mare...

Mami de +

nu am curaj sa-i culc impreuna dar dorm in aceiasi camera. problema e ca C cum se trezeste incepe sa se tarasca si mi-e tare frica sa nu pice din pat.
dorm impreuna doar daca sunt si eu in pat cu ei sa-l simt pe pici cand "pleaca".

sunt f simpatici cand ii vezi dormid, recunosc ca e poza care imi place cel mai mult. si ce liniste e

mickey a iesit mai amarat ca nu a fost f ok pasta de zahar de deasupra si a trebuit sa improvizez altceva pe moment. cel mai important este ca ea a fost f incantata cand l-a vazut si ca i-a si placut cand l-a mancat. doar asta conteaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui oani_2002

Citat:

poftiti aici

Ce mananca A din tot ce ai facut tu bun acolo? Ca A al meu nici nu vrea sa se atinga de legume sau de fructe
Si inca o intrebare, ce e gomolotzul ala invelit in susan de langa steluta?

PS: timpul ajuta. Ne-am mai calmat cu totii! Mersi de intrebare

Mami de +

a mancat din toate. eu o pacalesc cu diverse aranjamente gen melci, iarba, serpi, corabii si alte nenorociri numai sa manance. daca ii prezint frumos mancarea nu mai e asa fitzoasa.

alea sunt chiftelute de pui cu legume date prin susan si in. le-am facut la cuptor ca sa nu fie prajite ...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

La multe lunite Dragos-Andrei de Ale1212xa
La multi ani Mariuca de Iulenca
Sa va bucure mereu copiii....

Mami de 2 iminimioare(sotior si albinuta Ariana)
Vesnic indragostita de voi doi !

Neata!
Subscriem si uram si noi de bine sarbatoritilor!!!
o urare speciala pentru MAMIDEPUIUTI Sa fii mereu la fel de optimista si plina de energie, draga noastra

Noi pregatim bagajele, fugim o saptamana la parintii mei ca nu se mai poate in canicula asta

de Maia Ilinca (29.01.10)

Multumim (si eu si Luc) de urari! Nu va faceti pb de uitare, la noi e cotidian
Am vazut pozele si m-au incantat teribil picorusele goale ale Maiei in nisip. Cred ca i-a placut mult. Am apreciat la maxim fotograful, dar trebuie sa recunoastem ca modelul e de 5 stele!!!
Drum bun si distractie frumoasa sa aveti la bunici, chiar daca fara tati!

Mami de +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Citat:

lucia - superb tortul cu mickey. felicitari! se gaseste de cumparat in comert partea aia de sus? de unde ai luat-o? pe mine m-au salvat anul asta niste creioane colorate cu pasta de zahar. le-am gasit intamplator la real, mare inventie ...

haircut - merci de urari si felicitari pentru un nou inceput in ale diversificarii. poate o tineti tot asa ... superbe pozele, complimente fotografului

ale3sa - am vazut pozele si cu voi, ce voinic simpatic. manaca un castron din ala mare si plin????

LA MULTI ANI MP!!!! Sa ne traiesti si sa ne incanti in continuare cu postarile tale! Multa sanatate si tot ce iti doresti alaturi de familia ta !

LA MULTI ANI Mariuca de IULENCA!! Multa sanatate si sa aduci numai bucurii parintilor tai!

Salutari fetele.
Da, se gasesc.
Uite aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Citat:

lucia - superb tortul cu mickey. felicitari! se gaseste de cumparat in comert partea aia de sus? de unde ai luat-o? pe mine m-au salvat anul asta niste creioane colorate cu pasta de zahar. le-am gasit intamplator la real, mare inventie ...

haircut - merci de urari si felicitari pentru un nou inceput in ale diversificarii. poate o tineti tot asa ... superbe pozele, complimente fotografului

ale3sa - am vazut pozele si cu voi, ce voinic simpatic. manaca un castron din ala mare si plin????

LA MULTI ANI MP!!!! Sa ne traiesti si sa ne incanti in continuare cu postarile tale! Multa sanatate si tot ce iti doresti alaturi de familia ta !

LA MULTI ANI Mariuca de IULENCA!! Multa sanatate si sa aduci numai bucurii parintilor tai!

Salutari fetele.
Da, se gasesc.
Uite aici.

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

Nu am crezut k exista asa ceva .. m-am uitat pe tot ce au si e o nebunie sa ai din fiecare acasa cred ca numai torturi ai face ... . F tare!

de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Povestea nasterii

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

[url=http://lilypie.com][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

buna ziau si de al noi.
ce de buantati pe aici. miati facut pofta.
noi nu mai putem d ecaldura. e super cald, groaznic, parca nici o vara nu afost asa. abia stept sa se mai racoreasca ca nu mai putem. piciuyl meu s efoieste noaptea si de la caldura si d ela felul lui de a fi mie cald si mie si ziua is tare obosita. ne facem noi mari. sper ca sapt viit s afacem si vaccniul de 6 luni si apoi gata pana la n am scapat.

Mihaela mami mandra de baieti cucuieti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

pozele noastre sunt vizibile daca va logati cu userul comun ca am trimisinvitatie.
A de xela

Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana

Mergi la inceput