Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (397)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Mandarinutzo, toate bune la voi? Sper ca mama ta s-a facut bine! Cum e viata in 4? Cum se porat antonia cu bebelusul?
btw, tare frumosa Antonia!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Bebelusi, bebelusi, pai nu se poate, la asa vesti sa nu scot si eu capul...

Felicitari, bernix, sa ai o sarcina usoara, si sa nasti la termen un bebelus sanatos si minunat ca surioara lui ! Sa aiba si Ana o 'Suri', daca asta isi doreste !
Bravo, ma bucur din suflet pentru voi ! Yuhuuuu !

Felicitari, myral, pentru bebelus, este grozav si te admiram pentru curaj si putere, este clar ca nu ti-a fost si nu-ti este usor cu 3 copii, dintre care unul nascut asa devreme ! Dar totul e bine cand se termina cu bine, iti uram sa fiti sanatosi cu totii, sa va bucurati unii de altii si sa aveti numai bucurii ! Suntem tare curioase cum il cheama pe bebelus - presupun ca-i baiat din exprimarea ta
Si chiar daca nu ai mai scris de multa vreme, continui sa faci parte din grupul nostru, asa cum fac si celelalte fete la care ne gandim cu drag, desi nu au mai fost active aici. Asta insa nu inseamna ca le-am uitat, cred ca nu ne-au uitat nici ele pe noi, unele poate mai citesc, dar le lipseste curajul de a scrie din nou. Altora le lipseste timpul...
Eu cred ca suntem un grup frumos si nu-i cazul sa se simta nici una dintre noi exclusa .
Deci cand ai timp... mai scrie-ne despre voi ! Felicitari inca o data !...

Te imbratisez si pe tine, prisilica draga, iti doresc un baietel sanatos si la fel de reusit ca Miru. Cred ca tati e fericit ca se va echilibra balanta, nu l-as fi vazut prea bine cu 3 fete cucuiete si cochete

Ema, felicitari pentru fetita, sa ai o sarcina usoara si sa ii faci cadou lui Andrei o surioara sanatoasa si frumoasa de care sa aiba grija !

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 32+ cu la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

SabinaY, sa-ti traiasca gargaritele, sa va aduca numai bucurii!
Si sanatate multa!

p.s. tu ai facut torutul gargarita?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

carpatina, primesc tot anul:)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.

Mergi la inceput

Nu am vrut sa fac pe misterioasa, dar nu am mai avut timp sa postez, chiar de am reusit sa va citesc - noroc ca nu s-a inghesiut lumea sa scrie ! Doar in ultimele 2-3 zile ce ati mai avut spor !

Ieri a fost ultima zi de munca, de azi sunt oficial in concediu de odihna, apoi de pe 25 august intru in prenatal. Am lucrat fix un an , anul trecut reincepeam serviciul pe 25... Si uite cum a vrut Dumnezeu sa aranjeze lucrurile, mai bine ca in cele mai frumoase vise ale mele...

Nu am avut timp sa pregatesc nimic pentru bebelina, abia de acum incolo o sa ma ocup. Am si zugravit si inca nu am aranjat totul dupa aceasta operatiune. Sper sa finalizam cu asta pana la sfarsitul sapatamanii, ca de luni plecam si noi la Bran cateva zile ( ne intoarcem vineri). Ne-ar fi placut sa 'ne cuplam' cu alti papanashi, dar nu am gasit amatori...

Poze nu am cu burtica, de aceea nu ati vazut . Dar oi face eu la munte si o sa trimit, sa nu raman datoare.
Mariana, multumesc pentru complimentele pe care nu le merit ! Esti tu prea draguta... Iti multumesc de asemenea si pt ca ti-ai facut timp sa ne vedem, stiu ca ati fost f.aglomerati, noua ne-a facut mare placere sa va revedem, de aceea nu ne-am dat seama nici cat de repede a trecut timpul si ca se facuse asa tarziu . Sper ca nu v-am dat programul peste cap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marunzika
am fost surprinsa cat de neprietenos a fost nenea la telef, caci dupa ce i-am explicat ce si cum si ca situatia s-a inrautatit, ma intreaba "pai si ce vreti, sa va timit salvarea acasa?!".

Plus ca pe 21.08 zburam in concediu, iar dr de la spital a spus ca sigur se reface si nu-i nici o pr cu zborul, sper si eu din inima.
Si, nu cred c-o mai duc la gradi decat dupa ce ne intoarcem ca imi e teama de alte alea pana plecam, oricum saptamana asta e clar ca nu mergem. Dar macar sa se faca rapid bine.
Cred ca mamele ce au copiii cu pr de genul asta stiu cat de rapid se inrautateste (la noi e asa) situatia si nu cred ca scapam de cortizon de inhalat nici in urmatorii 2 ani.
Va pupam !

Citind acum si fiind calma, i-as fi raspuns lui nenea: "Trimis salvarea acasa? Nuuuuu. Eu am sunat doar sa fac conversatie cu tine la telefon!" Dar daca as fi fost cu copilul in situatia ta, probabil as fi fost stresata si nu as mai fi fost la fel de amabila.

Sanatate multa, Puppi. sigur se reface pana plecati in Egipt, deja corpul ei cunoaste 'scenariul' si stie cum sa lupte cu boala.
Hai sa-ti zic ca, dusa la gradinita, se imunizeaza si boli or sa mai apara. Mucii vor fi nelipsiti la inceput. Eu acum, daca vad ca apar mucii, nu mai fac nimic. Dar cand incepe sa tuseasca, la a doua repriza de tuse am si bagat aerosolii cu ventoline.
bolnavioarei!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Sabina, sanatate multa, multa ! Imi pare tare rau ca treci prin asa ceva, sper sa iti gaseasca doctorii un tratament potrivit care sa te scape de toate problemele !
Pupam pe Fofia inteleapta si pe Gheorghe cel dulce ! Am savurat povestirile despre ei si scrisoarea Sofiei... Ai niste copii minunati !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina
noi strigam dupa fetele care nu scriu pt ca suntem niste chivute curioase ;)

Ba pardon, eu sunt Duamna Chivutza!

PS Eu nu stiam cuvantul asta 'CHIVÚ#538;#258;, chivu#539;e, s. f. (Reg.) Femeie (de obicei #539;iganc#259;) care se îndeletnice#537;te cu spoitul caselor cu bidineaua.'. E din sud? Ca scrie regionalism.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Mara, mi se rupe inima cand citesc ca iar este Puppi bolnavioara ! Offf, cate mai patimiti si voi cu racelile acestea repetate si grave
Multa, multa sanatate ei si putere tie ! Va imbratisam tare de tot !

Las' ca de gradinarit tot o sa aiba timp... Sanatoasa sa fie !

Mergi la inceput

Tomitza, m-am bucurat tare, tare mult cand am citit ca operatia a avut succes ! Asa m-am gandit la tine in ultima vreme... Iti doresc multa, multa sanatate !
Doamne ajuta sa primesti numai vesti bune de acum incolo si sa-ti poti relua visul de a ajunge iar pe prima pagina !
Pupici dulci delicatei Natalia care iubeste marea !

Mergi la inceput