Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (85)
Raspunsuri - Pagina 8
andreeacc spune:
bebelu, sa-ti traiasca micuta Natalia!
moshulik, felicitari pentru vestile bune legate de bb!
fetelor eu stau lungita pe canapea cu AC la maxim....si astia anunta numai calduri maaariii...de abia astept sa vina septembrie!
Andreea, mami de baiat
si
26+ cu 
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care
moshulik spune:
Beatrice, asa cum am scris si in mesajul anterior, joi, la eco, placenta era la locul ei nemiscata.
placenta posterioara previa centrala, acoperind in totalitate orificiul intern.
si eu sunt stresata din aceasta cauza, insa profu m-a mai linistit (Bogdan Marinescu)
mi-a recomandat ce imi recomanda inca din sapt 14 de cand a descoperit-o: fara niciun fel de efort, adica ridicat greutati, alergat, mutat mobila, sau mers prea mult.
num-a consemnat la pat, dar FARA EFORT.
plus, sa iau no-spa in caz de contractii ( eu mai am , dar din cele nedureroase)
FARA SEX
a, si i-am mai zis si de vaccinul pentru maturarea plamanilor (motivandu-i ca am citit pe net ca in caz de praevia exista riscul de prematuritate) si s-a uitat crucis la mine si m-a intrebat daca m-am prostit la cap.
a zis ca inca nu e cazul, sa stau linistita, optimista, ca nu e dracul atat de negru ( bine, dupa ce m-a asigurat ca eu sunt cazul de care orice doctor normal la cap ar fugi
, iar eu i-am replicat ca d-aia sunt pacienta lui
) si ca mai vb dupa contrlul de pe 9 septembrie de la 32-33 de saptamani.
ba chiar l-a intrebat pe sotul din dotare unde ma duce in concediu 9 cu alte cuvinte, daca nu e efor, poti merge), dar eu i-am spus, ca pt linistea mea, mai bine stam acasa.
cam atat.
daca mai ai nelamuriri si spaime ( cine vorbea, eu cu paranoia cronica), nu te sfii sa ma contactezi
Moshulik
+27
beatrice75 spune:
Multumesc Moshulik
, aceleasi sfaturi mi le-a dat si dr meu. Stiam ca tu esti posesoare de placenta previa si vroiam sa stiu ce ti-a zis si tie doctorul. Plus ca ne asemanam si la background-ul medical.
26+

moshulik spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui beatrice75 Multumesc Moshulik , aceleasi sfaturi mi le-a dat si dr meu. Stiam ca tu esti posesoare de placenta previa si vroiam sa stiu ce ti-a zis si tie doctorul. Plus ca ne asemanam si la background-ul medical. 26+ ![]() |
Moshulik
+27
Vasari spune:
Subscriu la indicatiile pt igiena fetitelor. Sters la fel, dinspre fata spre spate, spalat cat mai des. Sotul meu inca o spala de fiecare data dupa ce foloseste toaleta, dar el o poate ridica usor cu o mana. La baita eu o spal de 2-3 ori ca am niste obsesii, dar doar cu sapun si apa. La inceput, dupa nastere, fetitele pot avea vernix intre labiile mari. Nu e neaprat necesar sa fie curatat, oricum se curata chiar greu. La Maria stiu ca s-a dus incet-incet si la un moment dat l-am curatat noi de tot.
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 22+
moshulik spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui beatrice75 A!Si ce ti-a zis referitor la nastere?Cezariana cu epidurala? 26+ ![]() |
cezarina, clar
cu ce fel de anestezie insa nu stiu inca!
Moshulik
+27
ratusca83 spune:
mie omega3 mi-a recomandat dr meu. a spus ca este foarte buna pt dezvoltarea creierului la bebe, scade si colesterolul si trigliceridele, mai ales ca eu nu fac miscare, si am citit ca este bun pt contractii.
fetelor vi se intampla sa aveti zile in care bebe misca mai putin? la mine ieri a fost cam lenesa si azi la fel.
24+ si ingeras in ceruri
lore76 spune:
am uitat ca sa schimb semnatura.....
ratusca eu am doua si nu le simt f bine, ori sunt nesimtita rau ori le simt dar pt ca sunt la prima sarcina nu-mi dau seama exact....
asa ca tu stai linistita...
Lore
21 +
&