Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (85)
Raspunsuri - Pagina 7
bebelu86 spune:
neata fetelee
scuze ca nu am mai intrat de mult
ultimele 2 capitole nu am reusit sa le citesc.dar promit k recuperez ![]()
noi ieri am aflat k buburuzu e clar buburuza..
a fost un soc, dar a trecut
toata noaptea numai asta am visat, cum ma anunta doctoru k e fetita si o cheama Natalia Maria.
in rest, suntem bine, crestem, dam puternic din picioruse si ne invartim in toata burtica de dimineata pana seara tarziu
va 

in legatura cu alaptatu la elias, fina mea a nascut in feb acolo. a facut cezariana cu anestezie epidurala. de dim a nascut, iar seara pe la 10 a mutat-o in salon si i-a dat sa pape bebelinei. totu a decurs normal, fara probl iar asistentele am inteles ca au fost super de gasca.
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
18+
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
Olgutzika spune:
Stai ca nu am precizat ceva: prin cezariana NU se naste doar cu epidurala!!! Se naste cu anestezia generala sau rahianestezie. Peste rahianestezie se poate suprapune cateterul de epidurala, dar nu e obligatoriu. Epidurala in acest caz e mai utila DUPA nastere, pentru introducerea analgezicelor. Pe vremea primei mele nasteri, cele mai ieftine kituri de epi, Braun, se gaseau la farmacia spitalului Municipal, nu stiu daca mai e valabila treaba.
Andreeacc, fiecare isi creste copilul asa cum simte si cum stie, asta nu te face nici pe tine mama denaturata, nici pe mine o mama mai buna. Da, alaptarea necesita un pic de incapatanare, iar la intarcarea baietelului tau a contribuit si prezenta biberonului. De asemenea, nu exista tiparului copilului perfect, al tau a mancat la trei ore, al Corinei la 45 de minute. Iar tu la Elias ai cerut si ai intrebat. Daca nu o faci, nu iti spune nimeni din proprie initiativa mare lucru. Cu odihna de dupa nastere...e din nou o chestie de optiune: eu eram mai linistita psihic sa imi vad copilul langa mine, in couda oricarei oboseli, nu m-as fi putut odihni fara sa stiu cum ii e lui, daca e hranit, linistit, schimbat, uscat...dar asta sunt eu, asa am simtit
.
Olga
cu Alexandru si mami de
Ioana-Sofia (25.02.2008 )
andreeacc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Olgutzika Andreeacc, fiecare isi creste copilul asa cum simte si cum stie...dar asta sunt eu, asa am simtit Olga cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 ) |
Perfect de acord; de asta am si povestit ce mi s-a intamplat MIE la Elias si dupa.Beatrice si Simona-maris vor decide daca aceste aspecte sunt apropiate de ceea ce isi doresc sau nu, pentru a fi pregatite, a sti la ce sa se astepte daca nasc tot acolo si sa stie sa "ceara" ceea ce vor.
Andreea, mami de baiat
si
26+ cu 
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care
Olgutzika spune:
Bebelu, felicitari
, sa fiti sanatoase!!! Natalia e un nume superb!!!
Andreea, legat de igiena fetitelor: asa este, stergi din fata spre spate. La baie sa stii ca eu o spalam normal, dadeam cu mana plina de sapun usor pe acolo, in acelasi sens, dinspre fata inspre spate. Nu am facut nimic in plus, intotdeauna a fost curata intre labii, nu a facut in viata ei infectii urinare...nu am sters-o cu betisoare de urechi intre labii, asa cum am mai citit pe forum
. La noi dura baita destul de mult, i-a placut de la bun inceput balaceala ( na, Peste
), poate o fi contat si asta, ca statul in apa "lucra" si el.
Ah, si cu Eliasul: una dintre fetitele pe care le sarbatorim astazi s-a nascut la Elias si a fost alaptata pana acum vreo doua luni. Deci nu e, in niciun caz, spitalul ala dusmanul alaptarii. Ca sa se inteleaga
! Si imi aduc aminte ca o randunica de-a mea, Numeioana, a cunoscut-o in Elias pe Georgeta Musat, moasa si consiliera in alaptare- http://www.attct.ro/ de la care a primit sfaturi excelente. Deci nu e chiar bau-bau!
Olga
cu Alexandru si mami de
Ioana-Sofia (25.02.2008 )
Vasari spune:
Neata ! :)
Bebelu, felicitari pentru fetita !
Imi aduc aminte ca zicea Ana ca te vede mamica de fetita.
Andreeacc, Giulestiul e la fel ca Eliasul, doar ca oricat am intrebat si oricate atentii am dus nu am aflat informatii legate de alaptat. Parol !
Stiu ca pare incredibil, dar asistentele de la neonato mi s-au parut incredibil de rautacioase. Am un incident in minte care ma obsedeaza: tocmai alaptasem si eram in sala alaturata, cred ca urma sa fiu externata, cand a intrat tura urmatoare de mamici. Una din ele adusese o caciulita pt bebelusul ei. O asistenta s-a enervat teribil si le-a scos pe toate din sala, nici nu au apucat sa-i ia in brate... deci 8 ore pauza de alaptat. Acum ma intreb ce fel de om trebuie sa fii sa te razbuni pe copii, pentru ca practic ei au suferit cel mai tare, deja plangeau, sa nu mai zic de toate mamicile !
Eu nu stiu de ce, dar nu am luat niciodata in calcul sa-l las pe bb singur in camera lui. Bine, si Maria a avut asemenea manifestari cand ii era rau, avea febra sau altele, ca nici nu as fi auzit-o daca nu eram langa ea.:( De ex la febra, chiar si acum, geme f usor in somn, rar de tot se trezeste. Adica nici la 40 de grade.
In plus eu dupa nastere eram obsedata ca poate muri f usor, mult timp am avut numai scenarii in cap, niciodata nu mi-am putut inchipui ca sunt atata de multe potentiale pericole. Pana la urma tine foarte mult de parinti zic eu, sau mai bine zis de mama.:) Sotul meu nici acum nu o aude cand se trezeste noaptea pt apa sau pp. Eu inca ii transmit cand avem nevoie de el.:))
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 22+
ratusca83 spune:
neata burtici!!
ce liniste la noi. eu abia m-am trezit..doar ce am mancat. ma simt atat de obosita,dar nu stiu de ce. Aseara m-a scos iubi in oras. Am mai iesit cu niste prieteni si am mers la o terasa unde aveau fotolii din acelea mari de rachita cu pernite moiiiii 
..asa ca am stat vreo 3 ore foarte confortabil la aer. Surpriza a fost cand m-am intors acasa si am vazut ca mi se umflase picioarele,care pana acum nu au avut nicio problema.
Beatrice..eu zic sa nu te mai iei dupa experientele altor mamici cu placenta previa. la tine o sa fie totul bine.simt eu...

Alexxia cum te mai simti? au mai aparut contractii?
Joann, tu cum esti?
Sugubinuto cam slaba activitate ai mama!!!
ce faci? cum te simti?
miruna,doura,lidia,symo,letzi,corina(la tine contractiile cum sunt) pupiciiiii

fetelor am observat ca de cand iau omega3 parca nu mai am contractii asa multe..am citit pe net ca este buna impotriva contractiilor
pupici la toate ursoaicele

24+ si ingeras in ceruri
lore76 spune:
ratusca, tie ti-a recomandat dr sa iei omega3 sau ai luat tu asa
pt ca as lua si eu, insa mie nu mi-a recom. decat elevit
Lore
20 +
& 
moshulik spune:
si acum cateva noutati si despre mine, ca ieri nu am avut timp sa intru:
am fost joi la eco. Mishcocila (adica BB miscacios) e bine, chiar mai mare cu o saptamana, are in jur de 1150-1350g,s-a intors deja cu capul in jos.
in rest, toate la fel, placenta praevia e la locul ei, nemiscata, cat se poate de centrala.
dar sa speram ca totul va fi bine.
am facut si dozarea de anticorpi ( pt Rh negativ) si au iesit absenti.
cu toate acestea mi s-a recomandat vaccinarea pt izoimunizare ;i un nou dozaj de anticorpi in saptamana 32.
Doream sa va intreb daca a mai facut cineva acest vaccin?
Moshulik
+27
andreeacc spune:
Pentru ce se ia Omega 3?
Andreea, mami de baiat
si
26+ cu 
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care