Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (85)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Ratusca, merci de raspuns.

Eu pe bebelina o simt mai putin, parca loviturile nu mai sunt asa puternice, de catva zile de cand s-a intors cu capul in jos. Adica ea se misca insa parca e mai finuta, nu mai pleaca cu burta mea in toate partile.

Andreea, mami de baiat si 26+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Vasari, merci de sfatul cu vernixul, ca cine stie ce ma apucam sa frec pe acolo

asa creste bebelusa

Mergi la inceput

Fetelor plec cu sotul si copilul la cumparaturi la Hornbach, vor sa mai cumpere una alta pentru acvariu si daca nu ii supraveghez iar vor cheltui o groaza.

Eu am fost aseara 3 ore singura la cumparaturi, am luat ce mai imi trebuia ptr bebelina, nimicuri de fetite... la Debenhams au reduceri mari de 50% si promotie la cele reduse 1+1 gratis.

asa creste bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

spor la cumparaturi,andreea!!

24+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

eu mi-am inceput ziua cu o repriza de ...am zis ca azi nu scriu,ca n-am starea necesara, dar am zis ca apoi uit.
Deci, fetitele pot face criza hormonala la cateva zile d ela nastere. Sa nu confundati vernixul cu criza. Au secretii abundente, care dc nu sunt curatate produc iritatii. Rugati neonatologul sa va arate cum sa curatati.
Anestezia pt cezariana, nu poate fi epidurala. De ex la Euroclinic mi-au zis ca fac o combinatie intre rahi si epi, tocmai pt a beneficia de analgezice dupa.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 27+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

corina cine te-a suparat??..nu mai plange ca nu face bine la bebe si apar contractii..

pup sa treaca supararea

24+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

bebelu, OMG! schimbare de situatie! culmea e ca mai stiu pe cineva care vrea sa isi numeasca fetita natalia desi pana la voi 2 nu am auzit chiar de nici o natalia. felicitari! sa fie sanatoasa si frumoasa foc!

se poate folosi doar epidurala la cezariana. la caritas se practica, de exemplu.

Mami de (28.10.2008) si bb2 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Bravegirl, ce ai patit? Ma doare sufletul cand va vad asa, pe mine sincer cred ca serviciul ma tine pe linia de plutire si toate cate am pe cap nu fac decat sa se/sa ma echilibreze.

Si intre vernix si secretii, indiferent de cat de abundente sunt e o maaare diferenta. De consistenta in primul rand si de pozitionare.
Legat de criza hormonala la fetite, se poate ajunge inclusiv la produsul laptelui, la bebelusi se numeste lapte de vrajitoare daca nu ma insel. Am citit inainte de nastere, dar nu am auzit vreun caz apropiat.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Am fost la cumparaturi, maine vine Maria, o aduc bunicii cu strabunica. So, am fost la cumparaturi, trebuia sa fac un meniu dragut si usor. Bineinteles ca ochii mi s-au oprit la o inghetata de la Napolact, de lapte de pasare (nu am mai mancat de cand eram mica desertul asta) si cand ajung la casa aflu ca e cadou, dar trebuie sa-mi aleg inca una pe care efectiv sa o platesc. Asa ca m-am ales cu doua si probabil si cu 2 kg in plus. E f buna.

Eu nu stiu ce am ca sarcina asta as gati intruna, si numai retete noi. Si am asa o pasiune pt prajiturile cu fructe... acum in special pt cele cu prune. Abia astept sa nasc sa ma opresc.:)

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

ce prajituri cu prune ?

Mami de (28.10.2008) si bb2 25+

Mergi la inceput