Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (85)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Am fost in weekend la film si bebicul s-a agitat foarte tare, a zis sotzul ca nu mai mergem, gata. Eu eram cu buza umflata, suparata de decizia luata si el statea de vorba cu baiatul lui, "Gata, tati, s-a terminat, stiu ca te-ai speriat, dar s-o mai intelegem si pe mami ca de 2 luni sta numai in casa" (cu exceptia weekend-urilor!)

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

neata
vmadelain vaccinu pt rh - il gasesti la orice farmacie
in legatura cu dozarile, se fac si la cantacuzino.
eu acolo le-am facut. sau la medlife.
vaccinu se face la max 48h dupa nastere in cazu in care bb are rh+.
multumesc tutror pt felicitari.
si voi sa aveti bebei sanatosi si nasteri usoare
sa aveti o sapt frumoasa si racoroasa
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 18+ SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Neata Burtici!!!

Bebelu si Amelia Multumesc tare mult de info! Eu am inteles ca vaccinul se gaseste mai greu, si ca trebuie facuta comanda din timp...dar nu stiam unde sa fac acea comanda...stiti cum e cand auzi "barfe", nu informatia intreaga! Amelia Nu stiam ca institutul are program de lucru precum italienii, parca si spaniolii, numai aia isi iau concediu toata luna august! Eu intru in saptamana 28 la sf lui august...deci cred ca o sa fie ok sa ma duc pe 1.

SiemaFelicitari pt Natalia Iris! E un nume foarte frumos! Sa va ajute Dzeu sa fie o bebelina sanatoasa!

Vad ca suntem la tematica cumparaturi de bebe! Si eu am cateva divergente cu soacra...care incearca sa ma convinga sa iau lucrurile dupa ce se naste bebelina, ca nu e bine inainte!!! Ma dispera sincer, nu cred in superstitii si vorba JoAnnei: nu tin copilul in fundul gol ca eu nu am stiut sa ma pregatesc. In luna a 9a, cand de abia ma car pe mine, nu umblu la cumparaturi masive! Asa ca la targul din septembrie o sa vad ce iau, caci la cel de la sf lui noiembrie, mi-e sa nu fie prea tarziu!

Va las, ma duc sa savurez si eu o cafeluta decaf si niste gofre cu dulceata de zmeura!

Pup pe toate si va doresc o zi linistita si racoroasa!

Madalina23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Gabriella, , da, un ecograf bun cumulat cu un medic imagist iscusit vad problemele daca e sa fie ceva: la rinichi, inima, creier, dimensiunile capului si CRL sunt mai mici, trasaturi faciale mai ales nas/ urechi, degetele de la picioare/ maini etc. Evident ca au fost multe situatii in care nu s-a vazut nimic la ecografie morfo, Triplul Test perfect, nicio grija in sarcina si copilul s-a nascut cu SD, sau nu s-a vazut nimic la un medic si destul la altul, asadar depinde la cine te duci, in mare... Nu neaparat o "somitate" dar sa stie omul meserie.

Eva & Luca (08.09.2008) acum 19+ cu Noah (30. 12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Madalina si eu am crezut la fel in legatura cu vaccinu
am intrebat medicu si a zis k sa stau linistita k se gaseste usor.
oricum in elias il are sigur. mi-a zis k il luam atunci dc e nevoie.sa nu dau banii degeaba si dupa sa raman cu el.
dar sa fi sigura, intreaba medicu sau cauta in farmacii si vezi ce si cum

si la mine socrela, mama si nasa la fel...sa nu luam nimic pana nu nasc. k nu e bine..
si dupa ce le-am pus pe foaie cate sunt de luat, ca eu voi naste la sf lui dec, deci cheltuieli de sarbatori, a zis al meu sa luam dinainte.
nu te mai lua dupa ele.
eu le-am zis k nu trebuie sa le dau lor raportu cand cumpar, ce cumpar.
le iau si le ascund si cu asta basta..si tot le iau. (noi stam cu socrela in casa).

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 18+

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

nu pot sa va ajut cu capitol nou
k sunt pe alt pc si nu mai am parolele

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 18+

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

bebelu felicitari pentru bebelina,

fetelor eu am una bucata bebelus care face tumbe exact peste colul meu....o simt de numa....si nu e o senzatie prea placuta...
aaa...asta e aceeasi bubulina care imi ataca si vezica

23+ viitoare mami de gemene
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Uite eu asta nu inteleg si ma revolta. Poti veni cu o sugestie, dar ce te bagi tu in familia altuia cu conceptiile tale invechite? Eu la capitolul acesta, nu am probleme, dar numai cand aud la altii, ma enerveaza.
Care este rolul la terte persoane in ecuatia asta? Mi se pare absurd si revoltator sa-mi dicteze cineva din afara cum sa-mi aranjez eu borcanele in casa mea.
Eu nu zic sa nu implicam bunicii, dar prea mult sprijin si ajutor din partea lor ne poate impiedica pe noi sa ne croim propriul drum ca parinti. Si vin ei cu sugestii, care asa cum zicea si Alinushca, si-au dat copiii pe mana parintilor lor, de la 3 luni.Plus ca unele sfaturi sunt de-a dreptul aberante cu infasatul, dormitul pe burta, care acum sunt complet interzise. O alta problema potentiala:faptul ca avem oaspeti in casa, ne poate agrava epuizarea psihica(eu mai am si operatie pe deasupra). Chiar daca sunt oaspeti grijulii(fac curat, mancare-ca mai sunt si din aia care astepata atunci tot tu sa-i servesti)poate fi de-a dreptul epuizant, intr-un moment cand tu, ca mama, simti nevoia sa te refaci.
Tre sa puneti piciorul in prag, ca daca le veti permite azi putin, maine,iar putin, apoi, va vor lua toata mana.Chiar citeam si in diferite carti ca ajutorul buncilor ar trebui sa se limiteze la facut curat, mancare, nu la ingrijirea nou-nascutului.

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Neata!
Foarte fain clipul cu mobila, dar am aflat si cat costa un pat... intre 7000 si 12000$ ($ sau euro). Gresit spus ca e pentru cei ce nu-si permit locuinte mai mari. :)

Ieri a venit Maria, asa ca am fost foarte ocupata. Am reeditat impreuna prajitura cu fructe, dar de data asta am pus pe langa prune si caise, piersici, visine congelate... a iesit o minunatie, o lingurita era cu prune si scortisoara, alta cu caise si vanilie. Pe fructe am pus arome diferite, dupa inspiratie. Si inainte am "scris" reteta cu Maria pe hartie, adica am desenat ingredientele.
Sugubina, o sa fac si panacotta, dar probabil cand vine tati, pe wk...

Ana, si eu imi doresc din acelasi motiv un concediu, sa nu fac mancare, curatenie&stuff, vreau doar sa stam impreuna. Luni plecam la mare, la Corbu. Imi place plaja aia pustie si mi-e teama de drum mai lung...

Eu vin la intalnire cu copil, dar nu stiu cum se numesc restaurantele din Herastrau, desi cateva sunt chhiar vis-a-vis de birou. De 3 ani nu cred ca am mai intrat intr-unul.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Wait, fac eu capitol nou.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marizta spune:

neata burtici.....azi dam de baut, am facut 22 saptamani
eu am avut un weekend asa si asa spre nasol....sa va povestesc putin sa ma descarc:noi stam deocamdata la socrii,si de curand s-a mutat si cumnata cu sotul si nepoata de 2 ani,..samb am vrut sa ma odihnsc si eu un pic dar nu s-a putut,nepo canta de zor si se plimba pe hol,soacra mai canta cu ea ..si are o voce atat de tare...in fine m-am trezit nervoasa,dp a venit nepo la mine in camera tot cantand..efectiv ma dureau timpanele la propriu si am iesit din casa dp ced nervi
dum a plecat nepo la cealalta bunica si am putut s ama odihnesc si eu,m-am trezit binedispusa pe la 4,am mai stat 1 ora si dp m-am dus sa calc in sufragerie,iar socrul meu a vazut k eu calc cu lumina aprinsa,deci nu vedeam sa calc cearceafuri altfel,si a inceput sa comenteze k ce el palteste lumina atat,k ziua calc cu lumina aprinsa....in fine cel mai grav e k i-am zis sotului dc nu s-a bagat si replica lui a fost:k si el mi-a mai stins lumina..deci el tine cu tasu nu cu mine,k parca eu eram idioata sa calc cu lumina aprinsa dak vedeam....si am plecat din camera si amff mult...nu imi venea sa cred ce poate sa zica.....cam atat .m-am lungit cam mult,...dar tb sa ma descarc

21 +
Doamne ai grija si de noi

Mergi la inceput