Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (85)
Raspunsuri - Pagina 21
beatrice75 spune:
Si inca ceva:incercati sa va implicati sotul in cresterea copilului, asa vad eu lucrurile. Baitza, de exemplu tre sa fie, ca un ritual intim, al vostru:mama, tata si copilul. Mai ales ca se va desfasura zilnic. Cele care stati cu soacra, mama, nu lasati ca ele sa va preia din atributiile de crestere a copilului, adica el poate pleca la bere si voi sa stati sa spalati copilul cu soacra sau mama. trebuie sa-l implicam si pe tata, la un moment dat, se va simti exclus din ecuatie si nu-i va conveni.
26+

julyjuly spune:
[quote]citat din mesajul lui mamiralu
Julyjuly, parca tu aveai eco sapatamana asta, cum a fost?
Draga mamiralu,
Da, am avut eco morfofetala vineri, 6 august, la Filantropia. Medicul care a efectuat-o se numeste Florin Popescu, un medic tanar, care nu a comunicat deloc cu mine. Nu a fost deloc vorbaret. Era cred si plictisit ca, deh, era vineri, plus ca a fost o zi extrem de calduroasa. Aparatele s-au oprit de vreo 2 ori cat am stat sa astept sa intru la eco, au avut probleme cu curentul electric. Ecografia a durat 30-45 minute. In sala respectiva erau 2 ecografe si 2 medici. Al doilea medic era vestita dr. Alina Veduta. Dr. Popescu a rugat-o pe dr. Veduta sa se uite si ea la inimioara, ca el nu vedea nu stiu ce. In final, dupa ce m-a examinat si ea vreo 10 minute, mi s-a dat raportul scris in care toate organele erau in parametri normali. Sper sa fie de bine, desi nu a fost o experienta extraordinara, m-am programat pentru ecografia din trimestrul III tot acolo, dar ma va consulta dr. Veduta, care intr-adevar este un doctor ce iti explica cat de cat cum stau lucrurile, vorbeste cu tine si la obiect, si face si conversatie de suport moral, pe cand altii, in special barbatii, tac malc. Mi se pare super aiurea sa ti se faca ecografie si dr. sa nu scoata nici un cuvant. Ah, era sa uit: dr. Popescu m-a intrebat daca am facut DT, am zis ca NU, dar am facut TT. El a tot insistat, ca de ce nu am facut DT: am ratat momentul sau dr. meu ginecolog nu mi l-a recomandat. Situatia mea era ca intr-adevar am ratat momentul. Prima consultatie la ginecolog am facut-o la 12 saptamani si dr. meu mi-a spus ca fac direct TT. De ce e atat de important DT ? TT mi-a iesit ok. Am vazut si eu franturi din emisiunea TV unde o mama cu baietele cu SD a povestit despre sarcina ei si faptul ca toate analizele si ecografile i-au iesit ok. Eu am 36 de ani. Sper sa ma ajute bunul D-zeu sa nu am probleme.
Va doresc o saptamana usoara si succes la ecografii celor ce fac saptamana aceasta ! 
july mami de
Alex (12.11.2004)
22 sapt. +
Tudor Constantin
Lidia_P spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ratusca83 neata burtici!! ce liniste la noi. eu abia m-am trezit..doar ce am mancat. ma simt atat de obosita,dar nu stiu de ce. Aseara m-a scos iubi in oras. Am mai iesit cu niste prieteni si am mers la o terasa unde aveau fotolii din acelea mari de rachita cu pernite moiiiii ![]() ..asa ca am stat vreo 3 ore foarte confortabil la aer. Surpriza a fost cand m-am intors acasa si am vazut ca mi se umflase picioarele,care pana acum nu au avut nicio problema.Beatrice..eu zic sa nu te mai iei dupa experientele altor mamici cu placenta previa. la tine o sa fie totul bine.simt eu... ![]() ![]() ![]() ![]() Alexxia cum te mai simti? au mai aparut contractii? Joann, tu cum esti? Sugubinuto cam slaba activitate ai mama!!! miruna,doura,lidia,symo,letzi,corina(la tine contractiile cum sunt) pupiciiiii ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() fetelor am observat ca de cand iau omega3 parca nu mai am contractii asa multe..am citit pe net ca este buna impotriva contractiilor pupici la toate ursoaicele ![]() ![]() ![]() 24+ si ingeras in ceruri |
ratusca83

si de la mineeu nu am intrat in week-end pt a am avut unul super aglomerat
sambata de dimineata sotul s-a hotarat sa mergem la manastirea Basarabovo de la Bulgari, manastire de care ii povestisem eu acum cateva saptamani pt ca am vazut poze cu ea la unda din burticile de aici si mi-a placut foarte mult.....a fost super frumos la manastire si ne-am simtit bine amandoi
iar ieri am avut musafiri o pereche care au un baietel de 9 luni grasunel si super super cuminte si frumos de nu se poate....eu sunt indragostita de el
va
pe toate
26+

24+ si ingeras in ceruri