Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (85)
Raspunsuri - Pagina 19
andreeacc spune:
Buna dimineata!
De juma' de ora stau calare pe telefon si internet incercand sa gasesc un laborator / centru medical care sa faca dozare de anticorpi grupa B.
Am sunat la Inst de hematologie (nr de telefon corecte sunt 031 425 12 31 /32/33 - asta daca aveti nevoie) - raspuns in august nu lucram cu gravide.

Am sunat la Medicover, Synevo si Medsana- nu efectuam aceasta analiza.
Euroclinic (spital)- lozul castigator (merci de pont MSymo
)
Andreea, mami de baiat
si
27+ cu 
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care
alinushca spune:
dar pentru ce iti trebuie asa devreme in sarcina analiza asta ? o faci acum si o repeti mai spre finalul sarcinii ? parerea mea personala este ca dozarea de la finalul sarcinii este de ajuns. daca afli ca ai facut anticorpi la grupa de sange a sotului oricum nu se poate face nimic concret; este doar o informatie pentru neonatologie ca sa stie aia de ce trece icterul mai greu la copil. stii tu alte detalii ?
Mami de
(28.10.2008) si
bb2 26+ 
gabriella1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamiralu Buna seara mamici! Ce mai faceti? Ma mai primiti si pe mine dupa atata timp? Voi cum stati cu somnul pe caldura asta? Eu nu prea pot sa adorm... poate gasesc companie Cred ca o si ploua (in Buc). Ce vesti mai aveti, de la eco si alte cele? Imi pare tare rau de balanta..., sper ca sunteti bine in rest. Julyjuly, parca tu aveai eco sapatamana asta, cum a fost? Gabriella, din ce stiu eu amnio este singurul test care iti poate spune sigur despre SD (sunt copii cu SD care nu au nimic vizibil la eco), dar pentru ca e un test cu risc, trebuie sa gasesti un dr care sa iti zica cu responsabilitate daca ai nevoie sa o faci sau nu. Vezi ca multi dr iau o groaza de bani pe amnio, si o recomanda asa, sa fie... Nu imi mai aduc aminte, tie iti iesise risc mare de SD, sau e doar din cauza varstei discutia despre amnio? Eii..., in concluzie, mai e cineva pe aici? Daca nu, noapte buna! ![]() |
imi iesise risc mare la TT, de-am plans 3 zile si 3 nopti, pana cand am vazut aceleasi rezultate la inca 2 doamne. era schimbat doar numele si adresa, in rest totul era ca la indigo.

dr de la Iasi care mi-a zis "amino" nici nu stia ce risc am doar ca i-am zis ca bat 39
Gabriela
22 +"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
sugubina spune:
Neata fetelor,
mamiralu si eu m-am sculat azi cam repede - pe la noo.
Desi aseara am stat la povesti cu Pufescu pana la vro 1. Ne uitam la fulgere si vorbeam despre tuate.A zis ca vrea sa le faca pe Pufice montaniste...(noi asa ne-am cunoscut, pe munte..)
beatrice75 vazusem filmuletu ala cu mobila! Sunt bestiale chestile alea. Mai ales paturile ce se ascund in perete..Sau masutele de se fac din mici mari.Deci geniaaale!!
Joann si noi ca tine-ne-am facut liste cu ce trebe si ne apucam usor sa cumparam chestiile micute (gen unguente, servetele, ser fiziologic). Alea mari and scumpe (sterilizator, multe scutece, pompa) le mai lasam si la Baby expo..Las ca e bine ca ne apucam sa luam chestii pt ca noi avem si doi si tre sa luam. Voi cate bibe cumparati de exemplu? Cica e bine sa luam dinalea de 300ml ca ne tin pana la 2y, si am citit ca dr Browns is bune.
sugubina
22+ cu Puficele

alinushca spune:
la biberoane cred ca s-a mai discutat despre substantele care ies din plasticul transparent la temperaturi mai ridicate. http://www.dailytelegraph.com.au/news/cancer-fear-over-plastic-baby-bottles/story-e6freuy9-1111116075159. un biberon de sticla (se gasesc) este mai greu ce-i drept, dar mult mai sigur si cand vine vorba de sterilizare si cand vine vorba de pus lichide calde in el.
http://www.dailytelegraph.com.au/news/cancer-fear-over-plastic-baby-bottles/story-e6freuy9-1111116075159 - un articol complet pe tema asta !!
Mami de
(28.10.2008) si
bb2 26+ 
mirunam spune:
Neata! Am citit tot din urma dar nu am retinut nimic
. Stau din ce in ce mai prost cu memoria.
Eu am avut un weekend plin de gratare dar si foarte obositor. Ieri cel putin m-am certat toata ziua cu copilul. I-am spus sotului ca am facut in sfarsit depresie postnatala, la aproape 7 ani de la nastere
. Sunt momente in care ma simt total depasita in educatia lui. Noroc ca am timp de acum incolo sa il tin sub control... greu.
Andreea, cum nu vii cu Sebastian??? Nu poate rata antrenamentul
Ratusca 
In rest
toate fetele!
MIRUNA cu Emanuel Alexandru
si Iustin Adrian
26 +
bebelu86 spune:
neata
vmadelain vaccinu pt rh - il gasesti la orice farmacie
in legatura cu dozarile, se fac si la cantacuzino.
eu acolo le-am facut.
sau la medlife.
vaccinu se face la max 48h dupa nastere in cazu in care bb are rh+.
multumesc tutror pt felicitari.
si voi sa aveti bebei sanatosi si nasteri usoare 
sa aveti o sapt frumoasa si racoroasa
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
18+
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
sugubina spune:
alinushca merci pt linkuri. Sunt foarte utile. Vreau sa iau din sticla sa le pot steriliza asta clar.
Intrebam insa de alea Mr Browns ca am citit ca au flow-ul la tetina natural ca la san..Tu ce stii de ele?
sugubina
22+ cu Puficele

beatrice75 spune:
http://www.breastfeedingonline.com/letter-print.html
Alinushca, am luat acest site de pe acel forum si l-am plasat si aici, ca mi s-a parut foarte interesant.
Cred ca la Baby Expo ne vom intalni toate acolo
26+

EvaF spune:
Yellow, girls.
Ce fac burticile? Abia astept sa va vad in formula (semi) completa la intalnirea cu Doura. Cand va intalniti?
Am pus in contul comun cateva poze cu burtica la 20 saptamani, s-a invrednicit soatza sa imi faca niste poze fara sa stiu, ca in rest aveam numai din alea "stai, acu' fac poza!"![]()
Burtica e f mare, bebe misca in continuu, incepe sa fie f greu, la fel cum era in sarcina cu Luca, pe la jumatatea sarcinii a explodat complet burtica, a inceput sa creasca extraordinar de repede, sa imi fie greu sa mai dorm pe spate sau sa fac plimbari lungi. Cu Domnul inainte, astept cu nerabdare sa treaca si a doua jumatate a sarcinii, sincera sa fiu, nu mai am rabdare deloc.
Incerc sa recuperez din urma.
Eva & Luca (08.09.2008) acum
19+ cu
Noah (30. 12. 2010)