Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (85)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns siema spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinushca

bebelu, OMG! schimbare de situatie! culmea e ca mai stiu pe cineva care vrea sa isi numeasca fetita natalia desi pana la voi 2 nu am auzit chiar de nici o natalia. felicitari! sa fie sanatoasa si frumoasa foc!

se poate folosi doar epidurala la cezariana. la caritas se practica, de exemplu.

:) Si noi am anuntat numele zanisoarei noastre- Natalia Iris; Natalia este dorinta mea de mult timp si m-am bucurat ca este o fetita acolo

Mami de (28.10.2008) si bb2 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

corina crema aia de frisca cu capsuni are nevoie de niste gelatina ijn ea ca sa ramana pufoasa si sa nu se lichefieze..madalina supa de linte este la noi in liban traditionala daca vrei iti dau si reteta mea ..toata familia mi-a spus ca-mi iese perfect.
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 25+ cu

Seara buna Burtici!

Revin si eu dupa o zi petrecuta in bucatarie...am zis ca o sa-mi iau pauza o saptamana!!! Am reusit sa fac un tiramisu "excelent" dupa cum l-a clasificat sotul!

DouraChiar te rog tare mult sa-mi trimit PM cu reteta,sa o am!!! Sotul e innebunit dupa mancare exotica: indiana, araba, libaneza, etc!!! Mi-a luat si din Turcia un set de multe condimentente sa avem sa incercam diverse retete!

BebeluFelicitari pentru fetita! Sa creasca sanatoasa in burtica si apoi si mai bine dupa cele 40 de saptamani!

Sugubina Imi pare rau de situatia cu mama ta...poate se simte frustrata ca nu va poate ajuta si acesta e modul ei de a defula...Dar priveste partea buna: Socrii va ajuta cat de mult pot! Exista mereu parti bune care sa echilibreze balanta! La noi situatia e putin diferita, ai mei nu stau deloc bine, si noi ii ajutam cu banuti cand se poate, dar socrii cand au putut ne-au ajutat asa putin! Crisis te inteleg destul de bine, dar mai bine privim in prezent si la familia noastra si vedem ce putem face mai bine cu ea!

Ana_O Si al meu a fost cocolosit de mama lui, si greu mi-a fost sa-l aduc in lumea mea, in care treburile dupa capul meu se fac in doi, daca amandoi beneficiaza de ele! O sa vezi ca in timp va prinde si el lectia asta, important este ca tu sa ai rabdare si sa il stimulezi sa continue sa ajute, chiar daca cateodata mai mult incurca!

Legat de anticorpii DSpuneati cateva ca s-a inchis institutul de la Victoriei? Eu trebuie sa repet testul (am dubla incompatibilitate: rh si grupa) in saptamana 28. Daca nu se deschide pana atunci trebuie sa ma orientez unde il fac...
Intrebare legata de vaccinul in cazul dezvoltarii de anticorpi[b] De unde se procura acest vaccin si stiti cand anume se face? In timpul sarcinii sau doar imediat dupa nastere?

Vad ca am limbarita la ora asta...sunt obosita rupta...asa fac cand sunt obosita!

Aaah, si legat de [b]intalnire
: zic la fel: sa decida fetele cu copilasi unde prefera a fi mai bine pt ele!

Gata, ma duc la somnic!!! Va pup cu drag pe toate!

Madalina23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiralu spune:

Buna seara mamici! Ce mai faceti? Ma mai primiti si pe mine dupa atata timp?
Voi cum stati cu somnul pe caldura asta? Eu nu prea pot sa adorm... poate gasesc companie
Cred ca o si ploua (in Buc).
Ce vesti mai aveti, de la eco si alte cele? Imi pare tare rau de balanta..., sper ca sunteti bine in rest.
Julyjuly, parca tu aveai eco sapatamana asta, cum a fost?
Gabriella, din ce stiu eu amnio este singurul test care iti poate spune sigur despre SD (sunt copii cu SD care nu au nimic vizibil la eco), dar pentru ca e un test cu risc, trebuie sa gasesti un dr care sa iti zica cu responsabilitate daca ai nevoie sa o faci sau nu. Vezi ca multi dr iau o groaza de bani pe amnio, si o recomanda asa, sa fie... Nu imi mai aduc aminte, tie iti iesise risc mare de SD, sau e doar din cauza varstei discutia despre amnio?

Eii..., in concluzie, mai e cineva pe aici?
Daca nu, noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Vmadelain, institultul nu se inchide, este toata lumea in concediu in luna august, eu asa am inteles. Daca sapt. 28 pica in septembrie, cred ca este ok acolo. Daca nu, exista alte clinici unde se poate face (Synevo de ex.).

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Neatza!Eu de la ora 5.30 nu mai am somn, sunt chiauna, v-am citit ce ati scris pe perioada weekend-ului.

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

http://video.stumbleupon.com/#p=7lsk0rrjlm

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

hello fetele

si noi suntem treze de pe la 6 , cand am baut si

am schimbat si noi semnatura...am mai crescut un pic , avem 23 de saptamani, deci am intrat in luna a 6 a

ieri am stabilit cu sotul, dupa o runda de , ca duminica viitoare sa incepem cumparaturile pt. bubuline...
el e dupa ma-sa, care cica sa cumpere lucrurile dupa ce se nasc copiii...pana atunci nik...nu tu hainuta sau altceva...
si i-am zis ca daca el crede ca cineva o sa ma aplaude ca o sa tin copiii in gol pana o sa vina el cu haine spalate si calcate...atunci nu luam...

23+ viitoare mami de gemene
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Buna dimineata!

Si eu sunt treaza de la 5.10, ca de obicei, si la job de la 7.30. Sia cum beau o cafelutza, ca poate ma trezesc. Tare-i greu sa ma trezesc dimineata, parca mi-e din ce in ce mai somn...
Abia astept sa treaca si saptamana asta si cealalta, pentru ca se apropie ziua in care vedem pe bebe . Abia astept!!!

Si pentru ca azi dimineata toate cele ma strangeau (inclusiv trilotii), am hotarat sa mananc mai putine dulciuri (spre deloc daca se poate).

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

siema in cazul asta ma mir la dublu la tine! nu numai ca natalia nu mai auzisem pana la odiseea asta de Noiembrie Decembrie cand deja se nasc 3 Natalii, dar chiar ii auzisem pe niste prieteni acu' o saptamana ca vor o fetita pe care sa o cheme Iris si nici asa nu mai auzisem. Este o combinatie foarte frumoasa, felicitari!

Mami de (28.10.2008) si bb2 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

JoAnn, tu stii ce mecle serioase pot lua "babele" cand spun lucruri din-astea babesti... sigur l-a speriat pe saracul om. Vine acum targul si aveti ocazia sa va pregatiti cu de toate. Dupa nastere cand o sa fiti rupti de oboseala sa nu trebuiasca sa alergati la cumparaturi/montat patuturi/verificat cum se pliaza carutul (cele pentru gemeni mi se par f dragute), etc.

Mami de (28.10.2008) si bb2 26+

Mergi la inceput